این ماه آخرییه که با همارا تمدید کردم. همارا آشغالترین isp خاورمیانه هه. خدایی دیال آپ شرف داره به این همارا
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این ماه آخرییه که با همارا تمدید کردم. همارا آشغالترین isp خاورمیانه هه. خدایی دیال آپ شرف داره به این همارا
سلام..دوستان کسی از ماکسنت سرویس داره؟ سرعت دانلود سرویس 256 و 512 محدودش چقدر هست؟
من 512 برنزی دارم میخوام تغییر سرویس بدم
دیشب یه غلطی کردم تو ساعت رایگان مودم رو خاموش روشن کردم چون سایت های خارجی رو بزور باز می کرد گفتم یه امتحانی بکنم بعدش دیگه هیچ کدوم از سرورهای خارجی نتونستم دان کنم![]()
داداش یه سوال : این 512 برنزی چقدر سرعت میده ؟! محدود نمیشه ؟! قیمت 3 ماهش چقدره ؟!سلام..دوستان کسی از ماکسنت سرویس داره؟ سرعت دانلود سرویس 256 و 512 محدودش چقدر هست؟
من 512 برنزی دارم میخوام تغییر سرویس بدم
دوستان سرویس ویژه نامحدود صبانت که تا 15 گیگ میتونی با سرعت بالا از ش دانلود کنی بعد معمولی میشه کسی اطلاعی داره ؟ idm چه عددی نشون میده ؟
سرعت دانلودش 50 هست! قیمتش هم برای 3 ماه 73 تومن درمیاد
محدود نمیشه ولی من بار اول که اومدم ماکسنت با سرعت 80 دانلود میکردم ولی از روزی که اعتبار سرویسم تموم شد و مجددا تمدید کردم سرعت 50 شد..فکر کنم سیاستشون اینه الان شاید یکی برای بار اول بخواد بگیره احتمالا سرعتش 80 باشه!!!
بامداد امروز هم با اینکه ماکس زده بود که مشکل خواهد بود ولی خوشبختانه مشکلی حداقل واسه من به وجود نیومد و دانلود رو زدم.
![]()
لعنت بر همارا و صبا و مكس و شاتل و پارس انلاين و و و! درود بر دايل آپبه خاطر صداقتش!
من فكر ميكردم اين اوضاع افتضاح مرحله
گذر داره زهي خيال باطل!![]()
وحید خان واسه شما هم پروتکل HTTPS تو سرچ گوگل غیرفعال شده؟
این سرویس جشنواره صبا رو چجوری مییشه خرید ؟؟ 3 ماهه 3 گیگ 5500 تومن !!! نوشته سرعت تا 8 مگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)