خودتون دارین که میگین سرعتش روی 50-60 هست؟
ما که داشتیم سرعتش زیر 20 بود!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خودتون دارین که میگین سرعتش روی 50-60 هست؟
ما که داشتیم سرعتش زیر 20 بود!
سلام
من 2 مگ با 10 گیگ ترافیک دارم که شبانش رایگان هست ...
دیشب یه اتفاق عجیب افتاد...
من از سایت --------- یه فایل 1 گیگی گذاشتم که دانلود بشه ولی نکته جالب این بود که سرعت دانلود بر عکس شبای دیگه که همیشه 120 بود شده بود 490 !!!
و البته چراغ اینترنت روی مودم adsl اصلا چشمک نمیزد و فقط چراغ lan داشت چشمک میزد ونشون میداد که داره دیتا انتقال میده !!!
همچین چیزی امکان داره ؟ چطور ممکنه چراغ اینترنت ثابت بمونه ولی اطلاعات اینجوری انتقال پیدا کنه ؟
فقط 100-200 مگ سرعت بالا هست
اگر برای وبگردی میخوای اصلا سراغ نامحدود نرو که اعصابت خورد میشه و اخر ماه باید 10 برابر پول اینترنت رو بدی به دکتر اعصاب
قبلا سرعت وبگردی طرح محدود با نامحدود زیاد فرقی نمیکرد ولی الان بدجوری تفاوت دارن
طرح نامحدود اون هم با این سرعت حتی به درد دانلود هم نمیخوره چون باز هم به صرفه نیست . چون پول برق و استهلاک سیستم بیشتر از این چیز ها میشه
تقریبا 10 , 15 روز مونده بود که طرح نامحدودم تموم بشه که یکدفعه آسیاتک تعرفه هاش عوض شد و به این شکل مزخرف الان دراومد . شاید به خاطر همین اون محدودیت هایی که باید رو سرویس من انجام میشد انجام نشده بود و سرعت من خوب بود
الان هم 2 مگ (شبانه رایگان) دارم و هر شب نزدیک به 3.5 گیگ فایل دانلود میشه و سرعت وبگردی نیز نسبت به طرح های نامحدود عالی هست
در کل توصیه میکنم سعی کنید از آسیاتک فرار کنید . من خودم برای خلاص شدن از شر آسیاتک حتی راضی شدم که برم یک خط دیگه بگیرم تا بتونم از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم و تو این مدت نیز بی اینترنت نمونم
دو روز پیش حجم گرفتم دیدم 25% اضاف نشده زنگ زدم گفت به عنوان ترافیک منفی اضاف میشه الان حجمم تموم شده و به عنوان ترافیک منفی که گفته بودن -1.84 MB اضاف نشده!
دروغ میگن مثل سگ!
عزیز همیشگی نیستواسه شما خوب شده و واسه ما بعد از 4 روز الان 3 روزه افتضاح شده
کدوم مرکز هستی؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه سرعت دانلود سرویس 256 (چالاک) محدود توی روز چقدره؟
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید تا پس فردا باید شارژ کنم
یعنی 4 روز، سرعت شبانه ت در 7 ساعت کلا باز بود و مثل روزانه بود ؟؟
سرعت روزانه هم سرویس ها یکی هست
سلام دوستان یه سوال داشتم
می بخشید من دیروز با همون ای پی از طریق مرورگر توی تنظیمات مودم رفتم و کانکشن رو روی حالت Bridge یا همون دستی گذاشتم همه چیز رو هم درست وارد کردم وحتی به نت هم وصل میشم مشکلی نداره اما نمی دونم چرا به هیچ وجه دیگه چراغ اینترنت یا همون دیتا دیگه روشن نمی شه خواستم بدونم چه طوری می شه این عیب رو برطرف کرد و ایا روشن نشدنش مشکل خاصی ایجاد می کنه مودمم هم مدل Tp link 8816 هست ؟ ممنون از اساتید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)