تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1636 از 2365 اولاول ... 63611361536158616261632163316341635163616371638163916401646168617362136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,351 به 16,360 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت javadnadimi026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    فردیس ، کرج

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.
    راجع به کامپوننت ها چطوری میتونم صدای همشون رو (یا تعدادی که موجوده) رو بشنوم ، باید کسی رو ماشینش داشته باشه یا فروشنده میذاره گوش کنم ؟
    راجع به صدا ، دلنشینی + پاسخ فرکانسی خطی (همه فرکانس ها حد الامکان به یک اندازه پخش بشن) + توان مناسب . ابتدا نظر خودم با کواکس بود چون فول رنجتر بود HCX690 هرتز یا 693.9i اینفینیتی (قیمت کمی هم داشتند چون و اکثراً از کیفیتش راضی بودند )،بعد طبق نظر دوستان که گفتند کامپوننت صدای بهتر و با کیفیت تری داره (نمیدونم چرا !!؟؟ فقط واسه کراس اورشه ، خوب کراس باند ها رو در میاریم، خودمون بهترشو جایگزین میکنیم . اگه گرد بودنشه کواکس گرد میخریم... خلاصه کلی شبهه برام پیش اومده!!). بعد رفتم سراغ کام آلپاین تایپ آر : SPR-60C چون توان 110 وات داره ، آلپاینه (معروفه واس خودش تو کیفیت) ، تایپ آر هم که هست (رده پایینش نیست حداقل). لطفاً تفاوت صداهاشون رو میفرمایید ..؟ باز دیدم با این پول میشه آلپایت تاپ ایکس 75 واتی خرید ، یا برند های عالیه دیگه ، گیج شدم رفت ، لطفاً راهنماییم کنید یه باند بخرم
    الان حدود یک میلیون دارم ، میخوام کامپوننت بخرم و برای ساب هم بودجه مشکلی نیست نهایتاً دیرتر میخرم (یه سال دیگه ) .
    نظرتون با SPR-60C با ساب 1260 وباکس سیلد . چیه ؟ قیمتش زیر یک میلیون تومن میشه . اما تا جایی که متوجه شدم 1260 بیسش نرمه و کیک نمیزنه چطوره یه ساب هم واسه کیک بگیرم (با کراس اور مرتبه 2 روی 60 هرتز زیر 60 رو بدم به 1260 و 60 تا 250 رو بدم به اون یکی ساب 250 به بالا رو هم بدم به کامپ) میخوام صدای بیس تمام فرکانس ها از 20 هرتز (بعضی آهنگ ها 10 هرتز هم دارند) پخش کنه تا 160 هرتز (یا 250 هرتز) . صدای با فیدلیتی بالا اهمیت داره تا صدای گوشنواز (و کذب بودن صدا ، فقط بوم -تیس) (مثلاً اکولایزر نمیزنم رو صدا تا صدا فیدلیتیش حفظ بشه ، مگه اینکه باندم یه فرکانسی رو زیاد پخش کنه و یکی رو کم ، سعی میکنم با اکولایزر خطیش کنم). یا نه اصلاً یه ساب که همه ی فرکانس های بیس رو پخش کنه معرفی میکنید.

اگه اسیپکر های های-فای خونگی رو دیده باشین حدود 5 ، 6 یا شاید هم بیشتر رنج باند دارند ، واسه پاسخ فرکانسی خطی تر و فیدلیتی بیشتر . لطفاً راهنمایی کنید بتونم با قیمت مناسب یه سیستم با کیفیت بالا جمع کنم . با تشکر فراوان.

به این میگن کامپوننت ، بخای بخری باید 6 میلیون بیشتر خرج کنی تا 50 وات صدا بگیری ازش ، آمپش های حتماً باید تیوب ، سینگل-اندد باشه ...! (انشا الله روزی برسه از این ها موجود بشه تو بازار ما هم (همه بچه های انجمن و سیست باز های حرفه ای) از این کامپ ها بخریم).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by javadnadimi026; 31-10-2014 at 18:21.

داره خودمونی میشه hamidana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Birjinia

پيش فرض

با سلام خدمت حمیدآقا و تمامی دوستان برزگوار
    ضمن تسلیت ایام سوگواری سید وسالارمون آقا امام حسین ع
    سوال دارم
    تو مشخصات بخش زده Direct Sub Drive فکر مکنم 70w رو 2 اهم
    1- توضیح بدین ؟ ساب میشه وصل کرد به بخش اگه درست فهمیده باشم ؟ ارزش خرید داره ؟ مدل بدین !
    Last edited by hamidana; 31-10-2014 at 22:37.

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید ، دنبال آمپ sound stream TA 4.720 میگردم قیمتش چقدر هستش ؟ نظرتون در مورد کامپ کنوود 1800 چطوره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    من میخواستم آمپ ep4x بخرم ولی ظاهرا تو بازار نیست.تماس گرفتم گفتن تو بار جدید نبوده هر کی ام داره با قیمت 780 میده.
    میخواستم بجاش بهم یه امپ دیگه معرفی کنید بتونه دو جفت hcx690 رو درایو کنه و باهاش مچ باشه.شنقدم 9604 بیش از اندازه پروتکت میکنه و ایراد داره بخاطر همین بهم پیشنهاد دادن که نخرم
    حالا اساتید چی پیشنهاد میکنن یه آمپ که خوب باشه؟

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    من میخواستم آمپ ep4x بخرم ولی ظاهرا تو بازار نیست.تماس گرفتم گفتن تو بار جدید نبوده هر کی ام داره با قیمت 780 میده.
    میخواستم بجاش بهم یه امپ دیگه معرفی کنید بتونه دو جفت hcx690 رو درایو کنه و باهاش مچ باشه.شنقدم 9604 بیش از اندازه پروتکت میکنه و ایراد داره بخاطر همین بهم پیشنهاد دادن که نخرم
    حالا اساتید چی پیشنهاد میکنن یه آمپ که خوب باشه؟
    سلام
    هادی جان حداکثر بودجه چقدره ؟
    hdp4 هرتز معرکست / حدود 880 تومن قیمتشه / ی رده بالاتره ep4x

6. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام حسین جان
    اتفاقا آقای همتی بهم پیشنهاد داد ولی یکم هزیزنش زیاده واسم.
    نمیدونم تفاوت احساس میشه وقتی یه آمپ خوب داشته باشی رو سیستم یا نه
    من نهایتش بعد بخوام به یه جفت hcx یه جفت کامپ اضافه کنم و اگه دیدم یه وقت باسش کمه بهش یه ساب هم بدم.ولی خیلی به ساب علاقه ای ندارم.یعنی با آمپ hdp4 تفاوتش با یه معمولی مثلا 8604 احساس میشه.
    ارزش هزینه برا یه سیستم معمولی رو داره

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    آقا حمید با زحمتای ما ؟! ♥
    t400.2 رو 635 قیمت دادن ! شما پایین تر از این سراغ دارین ؟
    تو انتخاب آمپ موندم !
    شاید یه ep4x hertz یا x4d kenwood کارکرده بگیرم ! حد اعلاش اینه که hdp4 hertz بگیرم !
    دو کانال به کواک + بریج برا ساب !
    ساب هم اگه گلیدن بارش نرسه شاید rockford p1 15 بگیرم !
    باز ممنون میشم راهنماییم کنید !
    1. به نظرتون ارزششو داره که حدود 600 تومن برا آمپ دو کانال بدم ؟؟؟
    2. 100 تای ep4x یا 120 تای x4d میتونه 696 رو پر کنه ؟؟؟ آمپهای خوبی هستن ؟؟؟
    3. ساب پیشنهاد شده خوبه ؟؟؟
    ممنونـــــم
    سلام
    ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله حسین (ع) خدمت همه سروارن گرامی از حضور تک تک شما عزیزان التماس دعای خیر دارم.
    رضا جان مخلصم حال شما؟
    من نتونستم کمتر گیر بیارم متاسفانه.آمپ ،آمپ خوبیه.اینو در نظر داشته باش که آمپهای دو کانال اگر بخواهی خوب اسپیکر رو درایو کنی بهتر از 4 کانال هست. مثلا دو تا دو کانال با یک 4 کانال.ولی خب بحث هزینه هست و موقع فروش هم خیلی خوب نمیخرن.
    من اگر شرکت کن وود X4D داشته باشه شاید بتونم قیمت مناسب برات بگیرم.آمپ خوبیه.فردا یه یادآوری بهم بکن.
    در مورد ساب به نظر p2 بگیر.اگر 15 میخوای 100% گلیدن RS15 Free هم شرکت داره.اونم Low خوبی میزنه تو پورتد.P2 هم خوبه منتها حسنی که گلیدن داره ووفرش کاغذه و کیفیت بیسش به نر من بهتره. من خودم P2 دارم تو باکس فابریک راکفورد.هر دو خوبن البته من 12 دارم.
    ماشین چی بود؟
    ممنون از راهنماییتون.
    راجع به کامپوننت ها چطوری میتونم صدای همشون رو (یا تعدادی که موجوده) رو بشنوم ، باید کسی رو ماشینش داشته باشه یا فروشنده میذاره گوش کنم ؟
    راجع به صدا ، دلنشینی + پاسخ فرکانسی خطی (همه فرکانس ها حد الامکان به یک اندازه پخش بشن) + توان مناسب . ابتدا نظر خودم با کواکس بود چون فول رنجتر بود HCX690 هرتز یا 693.9i اینفینیتی (قیمت کمی هم داشتند چون و اکثراً از کیفیتش راضی بودند )،بعد طبق نظر دوستان که گفتند کامپوننت صدای بهتر و با کیفیت تری داره (نمیدونم چرا !!؟؟ فقط واسه کراس اورشه ، خوب کراس باند ها رو در میاریم، خودمون بهترشو جایگزین میکنیم . اگه گرد بودنشه کواکس گرد میخریم... خلاصه کلی شبهه برام پیش اومده!!). بعد رفتم سراغ کام آلپاین تایپ آر : SPR-60C چون توان 110 وات داره ، آلپاینه (معروفه واس خودش تو کیفیت) ، تایپ آر هم که هست (رده پایینش نیست حداقل). لطفاً تفاوت صداهاشون رو میفرمایید ..؟ باز دیدم با این پول میشه آلپایت تاپ ایکس 75 واتی خرید ، یا برند های عالیه دیگه ، گیج شدم رفت ، لطفاً راهنماییم کنید یه باند بخرم
    الان حدود یک میلیون دارم ، میخوام کامپوننت بخرم و برای ساب هم بودجه مشکلی نیست نهایتاً دیرتر میخرم (یه سال دیگه ) .
    نظرتون با SPR-60C با ساب 1260 وباکس سیلد . چیه ؟ قیمتش زیر یک میلیون تومن میشه . اما تا جایی که متوجه شدم 1260 بیسش نرمه و کیک نمیزنه چطوره یه ساب هم واسه کیک بگیرم (با کراس اور مرتبه 2 روی 60 هرتز زیر 60 رو بدم به 1260 و 60 تا 250 رو بدم به اون یکی ساب 250 به بالا رو هم بدم به کامپ) میخوام صدای بیس تمام فرکانس ها از 20 هرتز (بعضی آهنگ ها 10 هرتز هم دارند) پخش کنه تا 160 هرتز (یا 250 هرتز) . صدای با فیدلیتی بالا اهمیت داره تا صدای گوشنواز (و کذب بودن صدا ، فقط بوم -تیس) (مثلاً اکولایزر نمیزنم رو صدا تا صدا فیدلیتیش حفظ بشه ، مگه اینکه باندم یه فرکانسی رو زیاد پخش کنه و یکی رو کم ، سعی میکنم با اکولایزر خطیش کنم). یا نه اصلاً یه ساب که همه ی فرکانس های بیس رو پخش کنه معرفی میکنید.

اگه اسیپکر های های-فای خونگی رو دیده باشین حدود 5 ، 6 یا شاید هم بیشتر رنج باند دارند ، واسه پاسخ فرکانسی خطی تر و فیدلیتی بیشتر . لطفاً راهنمایی کنید بتونم با قیمت مناسب یه سیستم با کیفیت بالا جمع کنم . با تشکر فراوان.

به این میگن کامپوننت ، بخای بخری باید 6 میلیون بیشتر خرج کنی تا 50 وات صدا بگیری ازش ، آمپش های حتماً باید تیوب ، سینگل-اندد باشه ...! (انشا الله روزی برسه از این ها موجود بشه تو بازار ما هم (همه بچه های انجمن و سیست باز های حرفه ای) از این کامپ ها بخریم).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز اصلا نباید کامپوننت رو با کواکسیال مقایسه کرد.کراس اوور که مسلما موثره .کراسی که دقیق و عالی طراحی شده باشه بسیار تفکیک بهتری داره تا یه کراس معمولی. ضمنا کواکسیالها چون همه فرکانسها رو از یک محل به گوشمون میرسوندد تفکی کآنها توسط گوش کمی مشکله لذا تو فرکانسهای بالا و روی ولومهای بالا گوش صدای دیستورشسن میشنوه. البته هر چقدر تعدا تیوتر و سوپر تیوترها بیشتر باشه این موضوع بیشتره.
    پس اگر حجم بیس بالا دوست دارید باید کواکسیال نصب کنید. اگر تفکیک و کیفیت موزیک براتون مهمه کامپوننتها بهتر میتوانند کمکتون نمایند.
    در مورد تایپ آر آلپاین من موافقم. 60C میتونه کیفیت خوبی ارائه بده.البته انتخاب یه آمپلیفایر خوب هم مطرحه.580-90 فکر کنم قیمتش باشه.
    در مورد ساب ووفر و اجرای فرکانسهای 10Hz باید عرض کنم اولا گوش انسان قابلیت شنیدن زیر 20Hz رو نداره دوما CD هائی که تو استودیوها رکورد میشوند این فرکانس رو ذخیره نمیکنند. اغلب موزیکهای رپ که دارای Low BASS های سنگین هستند حدود 30Hz رو اجرا میکنند.برای شنیدن چنین موزیکهائی هم به نظر من 1260 به درد نمیخوره. باید از سریه T راکفورد یا P3 اونم سایز 15 یا آلپاین R15 استفاده نمائید.گلیدن SPL12 هم جزو گزینه بهتر از همه اینها هست که ریویوش رو نوشتم.
    تازه همه اینها اگر جور باشه باید ببینید برق سیستمتون در چه حدیه؟کابله و اکسسوری مناسب فشار هستند؟

با سلام خدمت حمیدآقا و تمامی دوستان برزگوار
    ضمن تسلیت ایام سوگواری سید وسالارمون آقا امام حسین ع
    سوال دارم
    تو مشخصات بخش زده Direct Sub Drive فکر مکنم 70w رو 2 اهم
    1- توضیح بدین ؟ ساب میشه وصل کرد به بخش اگه درست فهمیده باشم ؟ ارزش خرید داره ؟ مدل بدین !
    سلام
    بله این قابلیتی هست که تو پخشهای پایونیر هست.اما بیشتر به یک یه شوخی شبیه.ما سابی نداریم که بشه پخش اون رو درایو کنه.
    سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید ، دنبال آمپ sound stream TA 4.720 میگردم قیمتش چقدر هستش ؟ نظرتون در مورد کامپ کنوود 1800 چطوره ؟
    من سراغ ندارم ولی کامپ 1800p کن وود کامپ خوبیه.خودم صداش رو نشنیدم ولی شنیدم کامپ خوبیه.

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت javadnadimi026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    فردیس ، کرج

پيش فرض

تشکر فراوان آقا حمید.
    بله میدونم زیر 20 هرتز رو گوش انسان نمیشنوه (همون 20 رو هم اگه پخش کنید به سختی شنیده میشه) ولی به عنوان مثال آهنگ : Bassotronics - Bass, I Love You فرکانس های زیر 10 هرتز هم قسمتهایی از موزیک پخش میشه (واسه نمایش حرکت جالب ساب و شاید هم تاثیرات فیزیکی (غیر شنوایی) در انسان). و این که کواکس ها چون چند تا تیوتر دارند بله اگه بخه خوبی کراس نشوند صدا نابود میشه . ولی اگه تمام فرکانس ها از یک نقطه پخش بشن هارمونیک موج خروجی با ورودی برابر (نه 100%) میشه ، که این یعنی فیدلیتی.
    مشکل آمپ و اکسسوری هم ندارم ، کامپوننت رو Alpine SPX-17r قصد دارم بخرم ، (کمی تو انجمن های خارجی سرچ کردم نظرشون این بود تایپ X با این قیمت و این توان از تاپ تایپ R بهتره).
    برای ساب هم ، تشکر از معرفیتون ، سعی میکنم صداشون رو بشنوم تا اونی که برام جذابتر بود تهیه کنم ،
    به این نتیجه رسیدم باید به یه صدای گوشنواز راضی باشم ، و زیاد حساس نشم . خیلی ممنون از راهنماییتون آقا حمید و آقا حسین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    یه امپلی مارشال با مدل me-4300 رسیده دستم
    اگه میشه مشخصاتشو بدین
    بعد میشه اینو به باند انیفیتی کاپا ۶۹۳.۱۱ وصل کرد
    موقته تا امپیلی بگیرم
    روش سیم بندی رو امپیلی رم بدید ممنون میشم
    امپلی چهار کانالست
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

من هم به نوبه خودم ایام سوگواری آقا اباعبدالله الحسین رو تسلیت میگم !
    خیلی ممنون آقا حمید !♥
    چشم! یادتون میندازم و زحمت میدم خدمتتون !
    نظرتون راجع به hdp4 چیه ؟؟ 150 تای کواک رو میده و بریج هم 500 تارو میده به گلیدن ایشاللا ! :-)
    راستیتش فعلا پولامو جمع میکنم برا آمپ درست و درمون چهار کانال یا دو کانال + مونو (که خرج تو این حالت میزنه بالا)! :-(
    ساب هم میمونه برا چند ماه بعد !
    اونم یه چیز خوب میگیرم که دیگه گوشام فیض معنوی ببرن ! همین 15 فری رو خیلی دوست دارم !♥ ایشاللا اینو میگیرم !
    تشکـــــر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •