ممنون از راهنماییتون.
راجع به کامپوننت ها چطوری میتونم صدای همشون رو (یا تعدادی که موجوده) رو بشنوم ، باید کسی رو ماشینش داشته باشه یا فروشنده میذاره گوش کنم ؟
راجع به صدا ، دلنشینی + پاسخ فرکانسی خطی (همه فرکانس ها حد الامکان به یک اندازه پخش بشن) + توان مناسب . ابتدا نظر خودم با کواکس بود چون فول رنجتر بود HCX690 هرتز یا 693.9i اینفینیتی (قیمت کمی هم داشتند چون و اکثراً از کیفیتش راضی بودند )،بعد طبق نظر دوستان که گفتند کامپوننت صدای بهتر و با کیفیت تری داره (نمیدونم چرا !!؟؟ فقط واسه کراس اورشه ، خوب کراس باند ها رو در میاریم، خودمون بهترشو جایگزین میکنیم . اگه گرد بودنشه کواکس گرد میخریم... خلاصه کلی شبهه برام پیش اومده!!). بعد رفتم سراغ کام آلپاین تایپ آر : SPR-60C چون توان 110 وات داره ، آلپاینه (معروفه واس خودش تو کیفیت) ، تایپ آر هم که هست (رده پایینش نیست حداقل). لطفاً تفاوت صداهاشون رو میفرمایید ..؟ باز دیدم با این پول میشه آلپایت تاپ ایکس 75 واتی خرید ، یا برند های عالیه دیگه ، گیج شدم رفت

، لطفاً راهنماییم کنید یه باند بخرم

الان حدود یک میلیون دارم ، میخوام کامپوننت بخرم و برای ساب هم بودجه مشکلی نیست نهایتاً دیرتر میخرم (یه سال دیگه

) .
نظرتون با SPR-60C با ساب 1260 وباکس سیلد . چیه ؟ قیمتش زیر یک میلیون تومن میشه . اما تا جایی که متوجه شدم 1260 بیسش نرمه و کیک نمیزنه چطوره یه ساب هم واسه کیک بگیرم (با کراس اور مرتبه 2 روی 60 هرتز زیر 60 رو بدم به 1260 و 60 تا 250 رو بدم به اون یکی ساب 250 به بالا رو هم بدم به کامپ) میخوام صدای بیس تمام فرکانس ها از 20 هرتز (بعضی آهنگ ها 10 هرتز هم دارند) پخش کنه تا 160 هرتز (یا 250 هرتز) . صدای با فیدلیتی بالا اهمیت داره تا صدای گوشنواز (و کذب بودن صدا ، فقط بوم -تیس) (مثلاً اکولایزر نمیزنم رو صدا تا صدا فیدلیتیش حفظ بشه ، مگه اینکه باندم یه فرکانسی رو زیاد پخش کنه و یکی رو کم ، سعی میکنم با اکولایزر خطیش کنم). یا نه اصلاً یه ساب که همه ی فرکانس های بیس رو پخش کنه معرفی میکنید.
اگه اسیپکر های های-فای خونگی رو دیده باشین حدود 5 ، 6 یا شاید هم بیشتر رنج باند دارند ، واسه پاسخ فرکانسی خطی تر و فیدلیتی بیشتر . لطفاً راهنمایی کنید بتونم با قیمت مناسب یه سیستم با کیفیت بالا جمع کنم . با تشکر فراوان.
به این میگن کامپوننت ، بخای بخری باید 6 میلیون بیشتر خرج کنی تا 50 وات صدا بگیری ازش ، آمپش های حتماً باید تیوب ، سینگل-اندد باشه ...!

(انشا الله روزی برسه از این ها موجود بشه تو بازار ما هم (همه بچه های انجمن و سیست باز های حرفه ای) از این کامپ ها بخریم).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]