تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1635 از 3347 اولاول ... 635113515351585162516311632163316341635163616371638163916451685173521352635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,341 به 16,350 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا رضا این lte ثابت استارت میخوره و در شهرهای مثل اندیمشک چقدر طول میکشه راه اندازی بشه؟ راجع به مودم و تعرفه هاش هم خبرهای دارید در لطفا در اختیارمون بزارید.ممنونم
    سلام. lte ثابت چند ماهه که اماده و تست شده است. منتظر دستور رگولاتوری است. تعرفه هاش مثل تعرفه های وایمکس فعلی است. ولی مودم هاش گرونه ولی سرعت خوبی دارد. در فاز 1 140 سایت در 8 استان وارد مدار میشود در فاز 2 240 سایت دیگر در شهرهای بالای 100 هزار نفر.

2. 3 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا رضا عزیز با عرض سلام و خسته نباشید.الان خیلی وقته منطقه ما آنتن نسل 4 خیلی ضعیفه 1 خط بزور داره.آدرس رشت پل جانبازان کوچه رزاقی.دکل نسل 3 اونجاست.هنوز تجهیز نشده چند بار شرکت پیگیری کردم بازم حل نشده بازم همونه.بعدش سرعت نسل 3 خیلی افت کرده اینجا درحد 80 70 کیلوبایت هست.میشه بی زحمت اینو یه پیگیری کنید.متشکر
    سلام. تجهیزات سایت مورد نظر به پیمانکار تحویل داده شده است. ولیکن پیمانکار در ایران نیست. در اولویت است.

4. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اقا رضا بنده بروجرد هستم

در منطقه گلسرخی دوسایت نزدیک ما هست (یکی در پارک بانوان یکی هم در خیابون صفا))

ب شدت سیگنال ضعیف دریافت میکنیم
    پیشتیبانی کارشناس فرستادن در منزل تست سیگنال زدن(گفتن ک خیلی ضعیفه) ولی همچنان خبری از بهتر شدن اوضاع نیس
    سلام. فعلا در ان منطقه فقط یک سایت فعال است. با روشن شدن سایت دوم به صورت رسمی مشکل سیگنال به یکباره حل میشود.

6. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

کار تجهیز 4 سایت در متروی تهران دیشب به پایان رسید.

8. 7 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ما تو محل کارمون (شهرک صنعتی مبارکه ) (اصفهان) من و همکارم ایرانسل داریم ایشون دیتای گوشیش (E) به راحتی وصل میشه و علاوه بر برنامه های چت سایت هم باز میکنه ولی ایرانسل من علامت E میاد ولی بعضی وقتا اونم به زور واتس اپ رو بهش وصل میشه
    مشکل چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم ديشب طرح 10 گيگ رو امتحان کردم با مودم usb خود ايرانسل..
    آنتن 3g فول هست اما 4g بين 3 و 4 خط در نوسان...ديدم نسل 3 تا
    سرعت 800-900 دانلود ميکنه اما نسل 4 با سرعت 400-500!
    و همونطور که دوستان گفتن ظاهراً با سايت های داخل ايران مشکل
    داره! سافت 98 و دانلودها دانلود نميشد ازش..

- - - Updated - - -

من هم ديشب طرح 10 گيگ رو امتحان کردم با مودم usb خود ايرانسل..
    آنتن 3g فول هست اما 4g بين 3 و 4 خط در نوسان...ديدم نسل 3 تا
    سرعت 800-900 دانلود ميکنه اما نسل 4 با سرعت 400-500!
    و همونطور که دوستان گفتن ظاهراً با سايت های داخل ايران مشکل
    داره! سافت 98 و دانلودها دانلود نميشد ازش..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام. فعلا در ان منطقه فقط یک سایت فعال است. با روشن شدن سایت دوم به صورت رسمی مشکل سیگنال به یکباره حل میشود.
    مهندس حدود 2 ماه پیش با تماس ب پشتیبانی گفتن سایت دوم ب زودی روشن میشه ولی نشده هنوز__شما خبری نداری از زمانش؟؟(دقیق میشه بگین کدوم سایت روشن هست)

- - - Updated - - -

مهندس حدود 2 ماه پیش با تماس ب پشتیبانی گفتن سایت دوم ب زودی روشن میشه ولی نشده هنوز__شما خبری نداری از زمانش؟؟(دقیق میشه بگین کدوم سایت روشن هست)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این دوستمون کاملا درست میگه .
    بعد از ظهر سرعت من دقیقا اندازه همین اسکرین شاتهای ایشون بود . در حالیکه اسپید تست سرعت رو ۱۲ مگ نشون میداد !!!

به نظر میاد این ها هم مثل فولکس واگن سوراخ دعا رو پیدا کردند و در تست های سرعت اعداد غیرواقعی نشون میدن ! ...

تازه همین سرعت اسپیدتست هم هر دفعه یه چیزی میگه . یه بار میزنه ۱۷ مگ ، بلافاصله بعدش تست میگیرم میرسه به سرعت ۲.۵ مگ . بلافاصله با تست بعدی میشه ۶ مگ !!!! یعنی دیگه به شیرینگ هم گفتن زکی ! دیگه اینهمه ناوایداری ربطی به شیرینگ و امثالهم نداره مطمئنا !

فورجی در همه جای دنیا انقدر ناپایداره ؟؟؟!! (با آب و هوای ابری هم ارتباطی داره کیفیتش؟)

شایان ذکره قبلا که یه بسته سه ماهه با حجم کم گرفتم سرعتم بهتر بود . امروز بعد از چند روز که بستهٔ قبلی تمام شده بود ، بستهٔ شش ماههٔ ۳۰ گیگ خریدم و دیدم ای دل غافل ، نسبت به اون اینترنت قبلی داغون داغونه و اصلا قابل مقایسه نیست ...

پ.ن : الان چند تا دانلود در اندروید انجام دادم حداقل سرعت از ظهر بهتر بود . (خیر سرش) حدود ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه . (دانلود از سایت رادیو جوان) اما این عدد اصلا با چیزی که اسپید تست نشون میده نمیخونه . در حالیکه با adsl پنج مگی ، متوسط سرعت دانلود حدود ۴۵۰ کیلوبایت در ثانیه است !!!
    منهم به همین نتیجه رسیدم که فعال کردن طرح های بلند مدت اشتباه محضه خوب منهم اول دو تا یک ماهه فعال کردم و آنقدر راضی بودم که ديگهadsl رو تمدید نکردم وطرح یکساله ایرانسل رو فعال کردم که بزرگترین اشتباهی بود که کردم. دو ماه اولش خوب بود اما بعد.... الان من یک کلپ دو مگی رو بزحمت بتونم از مسنجر ها بگیرم درحالیکه اوایل ده پانزده تا رو باهم میزدم مثل فرفره دانلود میشد. ساعات عصر تا شب که عملا تعطیل نهایت پیام نوشتاری بتونم رد و بدل کنم. الان من اگر طرح یکماهه با این وضعیت داشتم غیر ممکن بود تمدید کنم اما یکساله مونده رو دستم و پولش هم جلو دادم و قابل بازگشت هم نیست. ظاهرا اپراتور محترم هم این رو بخوبی فهمیده و پول رو که گرفت ديگه کاری باهات نداره و اولویتش حفظ کیفیت طرح های کوتاه مدت هست. بازهم تاکید میکنم دوستان طرح بلند مدت نگیرید ایرانسل نه قابل اعتماد است و نه پاسخگو.

13. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام. با در خواست شما جهت پنل سکتور عوض شده است. بنده هم عرض کردم که با تغییر زاویه مشکل شما حل نمیشود. سعی میکنم با پیمانکار هماهنگ بشوم.
    به پیمانکار بگید جهت پنل سکتور رو بهمون حالت اولیه که تنظیم کرده بودن برگدونن...سیگنال خیلی بد شده واقعا...
    +
    اقا رضا 4G همراه اول رو در اطراف حرم دریافت کردم:

اون bts ــی که سیگنال نسل 4 داد دو تا rru داشت و حدود دو ماهی میشه که تچهیزش کردن.

در منطقه ما چه موقع سیگنال 4G همراه اول دریافت میشه؟
    مشکل از عدم ساپورت bts منطقه از 4G هست یا اینکه هنوز فعال نشده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تست سرعت LTE ایرانسل الان - شرق تهران

Last edited by Masoud-Susa; 22-12-2015 at 14:12.

16. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •