تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1635 از 1805 اولاول ... 6351135153515851625163116321633163416351636163716381639164516851735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,341 به 16,350 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مخابرات موظف هست طرح های ماهیانه و 3 ماه هم ارائه بده این کارش غیر قانونیه و بنظرم دو دلیل داره
    1.پول نداره میخواد بدهی هاشو بده
    2.مشتری تا 2 سال وابسته خودش کنه
    فعلا که ارش جان هرارگانی رو که نگاه کنی درحال چاپیدن ملته اینام مثل بقیه
    یک نگا به بقیه شرکتا بنداز اونام بدترازاینن پارس انلاین صبا نت شاتل اسیاتک همه وهمه محدودیت های زیادی رو شبانه با قیمت های گزاف گذاشتن
    ایرانسل هم که کلا تمام بسته های بصرفه اش رو برداشت یک فن اوا بود که نامحدود می داد اونم زد جاده خاکی
    حتی یک نمونه شرکت می تونی نام ببری که درجهت رضایت مشترک گام برداشته باشه
    اون یکی دوتا شرکت گمنام ترمثل اونجایی که شما هستی مطمئن باش به همین سرنوشت و حتی بدترمبتلا خواهند شد
    کلا اوضاع اصلا خوب نیست فقط کافیه یک نگاه به اوضاع بازارها بندازیم خیلی اسفناک شده

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

فعلا که ارش جان هرارگانی رو که نگاه کنی درحال چاپیدن ملته اینام مثل بقیه
    یک نگا به بقیه شرکتا بنداز اونام بدترازاینن پارس انلاین صبا نت شاتل اسیاتک همه وهمه محدودیت های زیادی رو شبانه با قیمت های گزاف گذاشتن
    ایرانسل هم که کلا تمام بسته های بصرفه اش رو برداشت یک فن اوا بود که نامحدود می داد اونم زد جاده خاکی
    حتی یک نمونه شرکت می تونی نام ببری که درجهت رضایت مشترک گام برداشته باشه
    اون یکی دوتا شرکت گمنام ترمثل اونجایی که شما هستی مطمئن باش به همین سرنوشت و حتی بدترمبتلا خواهند شد
    کلا اوضاع اصلا خوب نیست فقط کافیه یک نگاه به اوضاع بازارها بندازیم خیلی اسفناک شده
    بازم شرف داره ادم از شاتلی بگیره ک محدودیت برای شبانه داره ولی از مخابرات گرون فروش نگیره

3. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

این مطلوب یعنی چی ؟؟
    تا 99 درصد یعنی چی ؟؟ ملاک چیه ؟؟
    چیزی در مورد شبانه ننوشته بود !!

خدا لعنتشون کنه ، پاشون رو روی گلوی مردم گذاشتند و ما هم صدامون به جایی نمیرسه .
    دیگه تحمل و صبر هم اندازه ای داره.
    به اسم اسلام ... لااله الاالله
    بر شیطون لعنت

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

اقا بخدا نکنید نخرید
    بد تر از ایناش هم سرتون در میارن شارژ نکنید شکایت کنید
    اگر امکانش هست روی بیارید ب اینترنت 3g یا وایمکس یا وایرلس
    آخه نمیشه نخرید

خیلی مناطق توی همین خراسان رضوی می شناسم که هنوز تحت پوشش نسل سوم ایرانسل و رایتل هم نیستن اما مردمش از نت استفاده می کنن (در حال حاضر نت مخابرات)
    نت نسل دوم ایرانسل هم توی اون مناطق از دایال آپ هم بدتره

و چون اون مناطق و شهرهای کوچک هستند ، خیلی آی اس پی ها اونجا ها خدمات ارائه نمی دن فقط مخابراته که دایره مناطق رو زیاد کرده اما با این روند که داره پیش میره عین دزد سر گردنه شده.

6. 2 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سخنگوی مخابرات(داوود زارعیان) که همیشه با اعتماد بنفس جوابهای سربالا میداد توی خبرهای امشب هم بطرز محسوسی لاغرتر،سراسیمه و قیافشم مثل کتک خورده ها شده بود ...
    وزیر هم که خیلی کفری بود گفت 《مخابرات اینجوری پیش بره به مشکل برمیخوره!》

8. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این مطلوب یعنی چی ؟؟
    تا 99 درصد یعنی چی ؟؟ ملاک چیه ؟؟
    چیزی در مورد شبانه ننوشته بود !!

خدا لعنتشون کنه ، پاشون رو روی گلوی مردم گذاشتند و ما هم صدامون به جایی نمیرسه .
    دیگه تحمل و صبر هم اندازه ای داره.
    به اسم اسلام ... لااله الاالله
    بر شیطون لعنت

این کمپین تابستانه که گذاشتن خیلی با اونی که پارسال گذاشت فرق میکنه
    اگه دانلودر هستی اصلا نگیر که به دردت نمیخوره هم 4 تا 9 خیلی تایم بدیه هم سرعت شبانه تو این طرح رو 1 مگ گذاشتن(شاید هم کمتر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتراماً به استحضار مي رساند با پيگيري به عمل آمده امكانات لازم جهت دايري سرويس مشترك محترم ايجاد شده و مراحل تحويل در دست اقدام مي باشد.

یعنی چی؟
    دفعه دوم بود به وزارت فناوری اطلاعات شکایت دادم -با یک پینگ از 4.2 و 8.8 که از 4 تاش 3 تاش تایم اوت بود ! فکر کنم چند روز اینده مخابرات گوش مالی خوبی بشه!بازم خدارو شکر که پیگیریند !

هرکسی مشکلی داره به نظرم فقط
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکلش رفع میشه!داخلش نوشتم حتی حاضرم پول بدم کابل خونمون عوض شه

دیروز از 3 ظهر تا 9 قطع بود بعد به پشتیبانی گفتم خطا 651 میده گفت مودمته منم تعویض کردم مودم رو ساعت 9 زنگ زدم میگه نه مشکل از مرکز مخابراتی شما هستباز امروز ظهر قطع شده مودم ریست دادم خداروشکر درست شد !تازه بدتر از این اینکه 15 روز پیش 2 شب در میون تایم شبانه کلا قطع بودمن خیلی استفاده نمیکنم ولی همین الانم که اومدم اینجا کافیه بدونید که هیچ سایتی رو که ایپی خارج کشور باشه باز نمیکنه !حتی اینجا!با سرویس کاهش پینگ اومدم ایپیم تغییر کنه !کاش بتونم زودتر برم صبانت یا اسیاتک !شاتل متاسفانه سرویساش به تقاضای من همخونی ندارهیا قعطی و تایم اوتم حل شه

11. این کاربر از hojjat74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من چکار کنم با این مخابرات . برخی سایتها باز نمی شوند و وبرخی باز می شوند. مودم را خاموش و روشن می کنم.دوباره برخی از قبلیها باز می شوند و برخی که قبلا باز می شدند دیگه باز نمی شوند.مثل گوگل. همین سایت و ....دوستان چکار کنم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من چکار کنم با این مخابرات . برخی سایتها باز نمی شوند و وبرخی باز می شوند. مودم را خاموش و روشن می کنم.دوباره برخی از قبلیها باز می شوند و برخی که قبلا باز می شدند دیگه باز نمی شوند.مثل گوگل. همین سایت و ....دوستان چکار کنم؟
    همه این مشکل رو دارند من خودم صبح سایت های داخلی برام باز میشد مودم رو ریست کردم تا درست شد از dns هاشونه

14. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همه این مشکل رو دارند من خودم صبح سایت های داخلی برام باز میشد مودم رو ریست کردم تا درست شد از dns هاشونه
    نه از DNS نیست
    دیشب از ساعت 1 صبح تا 2.5 سرعت محدود بود یعنی وقتی دانلود شروع میشد در عرض 2 ثانیه سرعت از 240 به 35 میرسید و فیکس میشد

در همون بازه هم فقط سایت های داخلی ---که هم دی ان اس ایرانی دادم هم خارجی تاثیر نداشت
    صبح هم خیلی جالب بود وصل بود ولی هیچ سایتی داخلی یا خارجی باز نمی شد حتی با تغییر دی ان اس

بعد با این کیفیت مگه ببخشید مغز خر خورده باشه آدم با مخابرات قرارداد 2 ساله ببنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •