تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1635 از 4428 اولاول ... 635113515351585162516311632163316341635163616371638163916451685173521352635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,341 به 16,350 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چرا ** میگید ؟!!
    تا انقد چرت با هم ندیده بودم !!
    شما از بس بیسوادی متوجه نشدی منظور بنده رو
    لینک مستقیم به هیچ عنوان به حجم اضافه نیاز نداره زیرا آقای IDM به سرعت پس از دیسکانکت کانکشن رو متصل میکنه حالا که خیلی علاقه داری حجم بخره چرا چرت و پرت میگی صادقانه بگو کارمند پارسی بهرحال وقتی خواستی پاسخ این پست رو بدی حتما باید در جواب بگی کسی که 4 گیگ حجم داره با کسی که 500 مگ حجم داره در صورت دانلود از لینک مستقیم چه تفاوتی باهم دارند؟
    جواب بنده : اگر شما 100 مگ هم حجم داشته باشی وقتی لینک مستقیم داری سریعا ریکانکت IDM باعث ادامه دانلود میشه و اصلا نیازی به حجم اضافه نیست البته میدونم این مسئله ساده رو میدونیا ولی پست هایی که سود کمتر برای پارس داشته باشه شمارو اذیت میکنه...
    Last edited by SevenCity; 23-03-2012 at 15:55. دليل: تنش کمتر

2. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اهان پس بعد از اتمام دانلود سیستم رو میزارید تا هایبرنت شه با هایبرنت کلا اینترنت در حالت bridge قطع میشه و pppoe هم که نیاز داره تا هارد روشن باشه و در حالت استندبای و هایبرنت هارد وسیستم تقریبا خاموشه
    خیر عزیز من
    من سیستم را با نرم افزار هایبرنت میکنم و خود اون نرم افزار سر ساعت سیستم را روشن میکنه روی بریج هم ست کردم شما به تاپیک مربوطه یک سری بزنید دستتون میاد اوضاع از چه قراره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته من این روشو از ترکیب چند تا روش خودم بدست آوردم به درد آدمایی میخوره که مثل من حاضر نیستن از خوابشون برای دانلود بزنن

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خیر عزیز من
    من سیستم را با نرم افزار هایبرنت میکنم و خود اون نرم افزار سر ساعت سیستم را روشن میکنه روی بریج هم ست کردم شما به تاپیک مربوطه یک سری بزنید دستتون میاد اوضاع از چه قراره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته من این روشو از ترکیب چند تا روش خودم بدست آوردم به درد آدمایی میخوره که مثل من حاضر نیستن از خوابشون برای دانلود بزنن
    میدونم
    شما گفتی که در زمان هایبرنت دانلود میکنی که این موضوع امکانپذیر نیست
    سیستم شما زمان دانلود روشنه قبل از شروع و بعد از پایان دانلود روی هایبرنت هست و میره!
    بیخیال اقا

5. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقـا یکی منو روشن کنه ببینم چـه خبره! ایـن تـرافیک چجوری واسـه من رایگـان حساب شـده الان؟!!یکی توضیح بده!

بـعد 6 روز حسابم رو چـک کردم از اول فروردین تا امروز رو که چـک کـردم فقط همـین یه دونه رو نوشـت واسم!!(بعد 5 روز مودم رو خاموش و روشن کردم!)
    تـــرافیـک رو رایـگان کـردن کلا؟!!!

7. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه سوال از اساتید داشتم
    الان من ترافیکم داره تموم میشه اگه تمدید کنم ترافیک دوره ی تمدیدی به ترافیک فعلیم اضافه میشه یا باید برم ترافیک بخرم؟

9. این کاربر از sdsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام به دوستان
    اول از همه این که رو هایبرنیت هیچ کاری نمیشه کرد چون هارد خاموشه

دوما قضیه کانکشن های IDM رو دیشب تست کردم،به این نتیجه رسیدم که که برنامه با یک کانکشن نمیونه خوب دانلود کنه و سرعت دانلود رو در حد مرگباری کم میکنه
    6 تا فایل از 3 سرور مختلف رو برای دانلود گذاشته بودم و هر کدوم با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت داشتند دانلود میشدند و مشخص بود که از همه ی سرعتم استفاده نمیشه،و در همون حین دانلود یک فایل با 8 کانکشن از یکی از همون 3 سرور رو برای دانلود گذاشتم و دیدم در همون لحظه اون فایل 8 کانکشنه داره با سرعت 50 کیلوبایت دانلود میشه،مطلب رو گرفتین؟

در ضمن اصلا توی دانلود شبانه مگه حجم از دست رفته مهمه؟به نظرم مقداری حجم از دست بره بهتره تا اینکه از همه ی حجم و سرعتت نتونی توی شب استفاده کنی

11. 2 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام به دوستان
    اول از همه این که رو هایبرنیت هیچ کاری نمیشه کرد چون هارد خاموشه

دوما قضیه کانکشن های IDM رو دیشب تست کردم،به این نتیجه رسیدم که که برنامه با یک کانکشن نمیونه خوب دانلود کنه و سرعت دانلود رو در حد مرگباری کم میکنه
    6 تا فایل از 3 سرور مختلف رو برای دانلود گذاشته بودم و هر کدوم با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت داشتند دانلود میشدند و مشخص بود که از همه ی سرعتم استفاده نمیشه،و در همون حین دانلود یک فایل با 8 کانکشن از یکی از همون 3 سرور رو برای دانلود گذاشتم و دیدم در همون لحظه اون فایل 8 کانکشنه داره با سرعت 50 کیلوبایت دانلود میشه،مطلب رو گرفتین؟

در ضمن اصلا توی دانلود شبانه مگه حجم از دست رفته مهمه؟به نظرم مقداری حجم از دست بره بهتره تا اینکه از همه ی حجم و سرعتت نتونی توی شب استفاده کنی
    جانا سخن از زبان ما میگویی.

13. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

قابل توجه دوستان
    یه نکته مهمی رو متوجه شدم:
    زمانی که میرین تو سایت تا چک کنین چقدر از حجمتون مونده،برین تو قسمت مدیریت سرویس،اگه ارور داد بدونید اون حجمی که براتون نوشتن مال الان نیست و آپدیت نشده
    من خودم یه بار اینطوری گول خوردم و هر چی استفاده میکردم میدیدم از حجمم کم نمیشه ، آخر یکدفعه دیدم 700 مگ برام کم کرد
    سلام علیکم

دقیقا برای منم به همین شکل اتفاق فتاد تایید میشه 100%

یه سوال ، دوستان آلان ساعت دانلود رایگان ساعت رسمیه یا ساعت قدیم
    با تشکر

15. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان ميشه بگيد سرعت متوسط دانلود رايگان شبانه 128 چنده؟

17. این کاربر از hosft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میدونم
    شما گفتی که در زمان هایبرنت دانلود میکنی که این موضوع امکانپذیر نیست
    سیستم شما زمان دانلود روشنه قبل از شروع و بعد از پایان دانلود روی هایبرنت هست و میره!
    بیخیال اقا
    البته قبل از دانلود روی هایبرنته ولی بعدش دیگه بوسیله نرم افزار خاموش میشه

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------

سلام علیکم

دقیقا برای منم به همین شکل اتفاق فتاد تایید میشه 100%

یه سوال ، دوستان آلان ساعت دانلود رایگان ساعت رسمیه یا ساعت قدیم
    با تشکر
    ساعت جدیده دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •