تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1635 از 2550 اولاول ... 63511351535158516251631163216331634163516361637163816391645168517352135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,341 به 16,350 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره هنوز میخوام تو مخابرات بمونم! به حد کافی تو جمع آوری از همارا ثبت نام مخابرات دردسر کشیدم!

فرضا اگه میخواستم جمع آوری کنم پیشنهادت چی بود؟
    اگه 4.5 گیگ براتون کفایت می کنه که هیچی، پیشنهادی ندارم و همونطور که گفتم همین بهترین گزینه ست.

ولی اگه مثل منید که بیشتر از این دانلود رو نیاز دارید و امکان استفاده از 2 تا خط تلفن رو هم ندارید ولی برخلاف مال من، مرکز شما توسط بلوط ساپورت میشه، پیشنهاد من بلوط هستش. سرویس 4.5 مگ با سرعت بالای 550 با ترافیک 15 گیگ. همین 15 گیگ خودش 60 تومن آب می خوره.

2. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگه پینگ خوب بخوای برو صبا!!! ولی نه سرعت خوب برو پارس
    ولی بازم میگم 5 گیگ هر شب دان میکنی با 9 تومن خوبه دیگه
    پینگ خوب با صبا رو که کاملا موافقم. کلا سرویس های صبا به داشتن کیفیت معروفن. با سرویس کف یعنی 128 محدود صبا، شبا بیش از 2 گیگ رو میزن.

آقا باور کن با گرانترین سرویس های پارس هم خیلیا همین 4.5 گیگ رو نمی تونن شبا دانلود کنن.

منظورم اینه که بگیر نگیر داره، شاید یه شب سرعت روز رو بدن ولی شب دیگه یک چهارم سرعت. یعنی یه قاعده کلی نیست که شما بدونی هر شب یه حجم بخصوصی رو می تونی دانلود کنی. حالا بگذریم از لیمیت کردن ها و زنگ زدن ها مبنی بر رعایت مصرف عادلانه و...

در مورد قسمت آخر هم که بازم موافقم.

4. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پینگ خوب با صبا رو که کاملا موافقم. کلا سرویس های صبا به داشتن کیفیت معروفن. با سرویس کف یعنی 128 محدود صبا، شبا بیش از 2 گیگ رو میزن.

آقا باور کن با گرانترین سرویس های پارس هم خیلیا همین 4.5 گیگ رو نمی تونن شبا دانلود کنن.

منظورم اینه که بگیر نگیر داره، شاید یه شب سرعت روز رو بدن ولی شب دیگه یک چهارم سرعت. یعنی یه قاعده کلی نیست که شما بدونی هر شب یه حجم بخصوصی رو می تونی دانلود کنی. حالا بگذریم از لیمیت کردن ها و زنگ زدن ها مبنی بر رعایت مصرف عادلانه و...

در مورد قسمت آخر هم که بازم موافقم.
    با اینکه همه شرکتها رو میدونم چجورین !!! و از همه سرویس داشتم چندین بار!!! الان که میخوام نامحدود بگیرم موندم چی بگیرم !!! یکی میگه شاتل آرت 1 بگیر که 100 تا 300 متفاوته سرعت (محدودیت منصفانه رو هم میشه رفع کرد)
    یکی میخوام 512 نامحدود فن اوا بگیرم که با شاتل هم قیمته یعنی 25 تومن !!! اینم میگن سرعتش اسمیه و تا 1 مگ بالا میره
    الان نمیدونم چی بگیرم

6. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با اینکه همه شرکتها رو میدونم چجورین !!! و از همه سرویس داشتم چندین بار!!! الان که میخوام نامحدود بگیرم موندم چی بگیرم !!! یکی میگه شاتل آرت 1 بگیر که 100 تا 300 متفاوته سرعت (محدودیت منصفانه رو هم میشه رفع کرد)
    یکی میخوام 512 نامحدود فن اوا بگیرم که با شاتل هم قیمته یعنی 25 تومن !!! اینم میگن سرعتش اسمیه و تا 1 مگ بالا میره
    الان نمیدونم چی بگیرم
    حق باشماست. انتخاب نامحدود خیلی سخته.

ولی من یه عقیده دارم اونم اینه که با شرایط و قیمت های سرویس های نامحدودی که شرکت ها توی ایران میدن، گرفتن سرویس نامحدود به غیر از سرویس های کف شرکت ها یعنی مثل 128 زیاد مقرون به صرفه نیست.

به نظر من در مورد نامحدودها، قیمت همه چیز رو روشن می کنه. یعنی با مثلا حدود ماهی 15 تومن، آدم از هر شرکتی هم که سرویس نامحدود بگیره، حتی اگه روش 4 مگ یا نمی دونم طلا و سیلور و اینا هم نوشته شده باشه، سرعتی در حد 20-30 می تونه بگیره. نمی دونم امشب چرا نمی تونم جمله بندی کنم و جمله ها طولانی میشه!

8. 2 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

حق باشماست. انتخاب نامحدود خیلی سخته.

ولی من یه عقیده دارم اونم اینه که با شرایط و قیمت های سرویس های نامحدودی که شرکت ها توی ایران میدن، گرفتن سرویس نامحدود به غیر از سرویس های کف شرکت ها یعنی مثل 128 زیاد مقرون به صرفه نیست.

به نظر من در مورد نامحدودها، قیمت همه چیز رو روشن می کنه. یعنی با مثلا حدود ماهی 15 تومن، آدم از هر شرکتی هم که سرویس نامحدود بگیره، حتی اگه روش 4 مگ یا نمی دونم طلا و سیلور و اینا هم نوشته شده باشه، سرعتی در حد 20-30 می تونه بگیره. نمی دونم امشب چرا نمی تونم جمله بندی کنم و جمله ها طولانی میشه!
    اکثر سرویس های 128 نامحدود همون طور که میگی سرعت اسمی رو میده حتی اگر قیمت فضایی داشته باشه !!! مثل های وب که با 25 تومن سرعت 15 کیلو میده
    ولی آرت 1 شاتل بسته به شهر و ... فرق میکنه !!! خودم نمونش رو دیدم که یکی با ارت 1 سرعت 250 میگرفت ولی دوست من با ارت 3 سرعت 260
    برا همین نمیدونم شاتل بگیرم یا نه

10. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ارت 1 رو زده تا 9 گیگ میتونی استفاده کنی بعد 9گیگ سرعتت بر 8 تقسیم میشه.

الان صبا فروش ویژه زده 3 ماهه 128 با 3 گیگ 5 تومن
    بهدش 38 تومن میدی واسه 3 ماهه با 9 گیگ

من که میگم خیلی قیمت هاش خوبه

شبانه هم 1 1.5 گیگ دانلود فکر کنم بده که اونم خیلی زیاده با این هزینه
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    باز میری شاتل بعد 1 هفته جمع میکنی (طبق معمول)

12. 3 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اکثر سرویس های 128 نامحدود همون طور که میگی سرعت اسمی رو میده حتی اگر قیمت فضایی داشته باشه !!! مثل های وب که با 25 تومن سرعت 15 کیلو میده
    ولی آرت 1 شاتل بسته به شهر و ... فرق میکنه !!! خودم نمونش رو دیدم که یکی با ارت 1 سرعت 250 میگرفت ولی دوست من با ارت 3 سرعت 260
    برا همین نمیدونم شاتل بگیرم یا نه
    اگه این سرعت رو با 28 تومن بده که عالی در عالیه.

یهو دیدی منم جمع کردم ماکس رو و اومدم شاتل.

پسر عمه م از سری اکو شاتل داره ولی ناراضیه.

حیف با اینکه اکثرا دور و برمون پر از کاربرای اینترنته ولی تا میای بگی چند سرعت میده یا شبا سرعت چطور میشه، نمیشه رو حرف خیلیاشون حساب باز کرد.

در کل نمی دونم چرا از این شرکت اصلا خوشم نمیاد، شاید به خاطر این عقده ست که زمان دایل آپ چون کارتاش گرون بود نمی تونستم بخرم!

ارت 1 رو زده تا 9 گیگ میتونی استفاده کنی بعد 9گیگ سرعتت بر 8 تقسیم میشه.

الان صبا فروش ویژه زده 3 ماهه 128 با 3 گیگ 5 تومن
    بهدش 38 تومن میدی واسه 3 ماهه با 9 گیگ

من که میگم خیلی قیمت هاش خوبه

شبانه هم 1 1.5 گیگ دانلود فکر کنم بده که اونم خیلی زیاده با این هزینه
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    باز میری شاتل بعد 1 هفته جمع میکنی (طبق معمول)
    ولی اگه ارت یک، 9 گیگ رو هر روز بده، بعدشم سرعت رو حتی یک صدم کنه بازم واسه من یکی که کاربرد داره. چون هم پول کمتری نسبت به وی آی پی ماکس میدم، هم همون حجم رو شایدم بیشتر دانلود می کنم، همم که سرویس نامحدوده و دیگه مساله مصرف حجم و اینا نداره.

در مورد صبا هم، بله یه دوستم از همین جشنواره ها خریده، ازشم راضیه، خودشم عنوان می کنه که شبا 2.5 گیگ رو میزنه، البته جزو اون دسته ست که زیادم نمیشه رو تستش حساب باز کرد چون تمام شبا و به صورت فول تایم دانلود نمی کنه.

14. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هر روز 9 گیگ نه کل دوره 9گیگ
    اگه هر روز 9 گیگ بود که من نفر اول بودم تو صف خرید.

16. 3 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگه این سرعت رو با 28 تومن بده که عالی در عالیه.

یهو دیدی منم جمع کردم ماکس رو و اومدم شاتل.

پسر عمه م از سری اکو شاتل داره ولی ناراضیه.

حیف با اینکه اکثرا دور و برمون پر از کاربرای اینترنته ولی تا میای بگی چند سرعت میده یا شبا سرعت چطور میشه، نمیشه رو حرف خیلیاشون حساب باز کرد.

در کل نمی دونم چرا از این شرکت اصلا خوشم نمیاد، شاید به خاطر این عقده ست که زمان دایل آپ چون کارتاش گرون بود نمی تونستم بخرم!

ولی اگه ارت یک، 9 گیگ رو هر روز بده، بعدشم سرعت رو حتی یک صدم کنه بازم واسه من یکی که کاربرد داره. چون هم پول کمتری نسبت به وی آی پی ماکس میدم، هم همون حجم رو شایدم بیشتر دانلود می کنم، همم که سرویس نامحدوده و دیگه مساله مصرف حجم و اینا نداره.

در مورد صبا هم، بله یه دوستم از همین جشنواره ها خریده، ازشم راضیه، خودشم عنوان می کنه که شبا 2.5 گیگ رو میزنه، البته جزو اون دسته ست که زیادم نمیشه رو تستش حساب باز کرد چون تمام شبا و به صورت فول تایم دانلود نمی کنه.

هر روز 9 گیگ نه کل دوره 9گیگ
    اگه هر روز 9 گیگ بود که من نفر اول بودم تو صف خرید.
    محدمدیت دانلود شاتل رو تو 2 ثانیه میشه دور زد !!! شما اونو بیخیال بشید!!! در ضمن از شاتل کلی باگ بلدم برای دانلود مفتی و کنتور ننداختن

18. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آی اولان سحری وبگردی نه یاپیشیر
    به سرعتدی دی آدام کف الیر
    Last edited by fanoostalaei; 03-12-2013 at 08:15.

20. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •