512 در بهترین شرایط و خلوت بودن مرکز شبانه سرعتش 55- 60
1024در بهترین شرایط و خلوت بودن مرکز شبانه سرعتش 85-90
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
512 در بهترین شرایط و خلوت بودن مرکز شبانه سرعتش 55- 60
1024در بهترین شرایط و خلوت بودن مرکز شبانه سرعتش 85-90
دیشب که افتضاح بود اعصابو خورد کرد.
کلا 29 شب داغون یک شب خوب. البته بازم به شانس و مرکز مخابرات بستگش داره.
دوستان بنظرتون واسه نقض قرارداد ازشون شکایت کنم؟ارزششو داره؟
من این ماه رفتم سرویس 512 محدود آسیاتک گرفتم حالا مشکلم این هست که فضایی از حجم من کم میکنه یعنی در عرض 8 روز 13 گیگ مصرف کردم ولی هر چی جمع و تقسیم می کنم 5 گیگ بیشتر مصرف نکردم...مثلا امروز من به جزء سایت بازی سنتر هیچ جا نفرتم بعد میبینم چیزی حدود 600 مگ از حجمم کم کرده..! شما هم اینجوری هست یا سر جاشه..؟
دیگه اینجوریم نیست! شما یک DUMEter نصب کن ببین ترافیک مصرفیت چقدره. اگر احیانا مودمت وایرلس هست پسوردشو عوض کن یا کلا Disable کنش. درضمن دانلود شبانه از 1 تا 8 صبح هست ها! ببین سرویست احیانا دانلود شبانه رایگان داره یا مثلا نیم بهاست که در اون صورت هرچی مصرف کنی نصفش جزو ترافیکت حساب میشه.
سلام دوستان. با سرویس 512 نامحدود آسیا تک ماهانه چقدر میشه دانلود کرد؟ اگه روزانه متوسط 10 ساعت در نظر بگیریم و در ماه متوسط 25 روز میشه 250 ساعت در ماه. اگر سرعت 512 نامحدود رو تو دانلود 50 در نظر بگیریم میشه در ماه 40-45 گیگ. در واقعیت هم در همین حدود میشه دانلود کرد؟ ممنون میشه اگه دوستان با تجربه جواب بدن
سرعت دانلود 512 نامحدود برنزی در بهترین حالت 50 الی 60 است
بعضی موقع ها مخصوصا شب ها 30 الی 40 میشد
کلا مثل همه طرح ها سرعت ثابتی نداره و من هروقت طرح نامحدود رو انتخاب کردم قعطی ها نیز بیشتر شد
مرسی دوست عزیز. کلا این نامحدود برنزی رو برای یه کاربر معمولی اینترنت که بخواد ازش به برای وبگردی و بیشتر دانلود استفاده بکنه توصیه میکنی؟راستش حجم دانلود 40-50 گیگ دانلود در ماه برای من کافیه و میخوام اقتصادی ترین سرویس رو انتخاب کنم. اگه تجربه داری و راهنمائی کنی ممنون میشم
این نرم افزا رو نصب کردم الان هر بار که یک تاپیک بازی سنتر رو رفرش میکنم 500KB کم میکنه..! آیا این میزان درست هست..؟ بعد این تاپیکی که رفرش کردم قبلا باز بوده و هیچ تغییری هم توش داده نشدهاینترنت من هم 20 گیگ هست و شبا رایگان
مطمئنی هنوزم سرعت 512 نامحدود برنزی 50 - 60 ه ؟!( به جز اون 100-200 مگ سرعت عادی )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)