تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1635 از 3745 اولاول ... 635113515351585162516311632163316341635163616371638163916451685173521352635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,341 به 16,350 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    نامحدود که افضاخ اصلا حرفش نزنید .

میخواستم ببینم وضعیت محدود های که شبانه رایگان هستن چطوره ؟
    512 و 1مگ شبانه چقدر دانلود میدن .
    512 در بهترین شرایط و خلوت بودن مرکز شبانه سرعتش 55- 60
    1024در بهترین شرایط و خلوت بودن مرکز شبانه سرعتش 85-90

2. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    نامحدود که افضاخ اصلا حرفش نزنید .

میخواستم ببینم وضعیت محدود های که شبانه رایگان هستن چطوره ؟
    512 و 1مگ شبانه چقدر دانلود میدن .
    دیشب که افتضاح بود اعصابو خورد کرد.
    کلا 29 شب داغون یک شب خوب. البته بازم به شانس و مرکز مخابرات بستگش داره.

4. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. واسم زیاد مهم نیس
    2.از سرویس نامحدود استفاده نکردم و نمیدونم قضیه چیه!
    3.آخ آخ نگو قیمتو که از الان فکر منو مشغول کرده،خیلی طرحهای مسخره با تعرفه های مسخره تر داره
    4.اینو خودمم باهاش گرفتار بودم،متاسفانه چیزه خنده داریه،به پشتیبانی زنگ زدم همینو گفت،منم گفتم یعنی این شرکتتون یه نرم افزار نداره که اون ساعت سوییچ کنه رو رایگان که پشتیبانی جواب چرتی دادش(راهی واسه پیگیری هستش؟مثلا شکایت؟)
    5.اینو که متاسفانه همه شرکتا دارن پسرفت میکنن تو این زمینه
    6.برخورد بدو انصافا من ندیدم اما تا دلتون بخواد جوابای مضخرف دادن!
    7.اینم که دیگه اصلا حرفی نمیمونه!!!
    8.این نامردانه ترین کاری بود که با من کردن،متاسفانه من واسه مدت طولانی از اینکه ساعت رایگان از 9 به 8 تغییر کردهبود اطلاع نداشتم و کلی حجم ازم خورد!جالب اینه زنگ زدم میگن به همه اس ام اس دادیم!گفتم اولا که به من ندادین دوما وسط قراردادمون که نمیشه بدون رضایت مشتری بند قراردادو تغیر داد،شاید من واسه همین 1ساعت رایگان بیشتر نسبت به بقیه ISP ها شمارو انتخاب کردم،اما بازم جواب سربالا دادن!
    حالا بنظرتون سراغ کدوم ISP بریم آخه!همه همینن،متاسفانه شرکت درست حسابی نیس!
    نظر شما چیه؟
    راستی شما منطقه مخابراتیتون چیه؟

من فک کنم اگه آی س پی رو پیدا کنین که یوزر کمتری داشته باشه و کمتر هم شناخته شده باشه،خیلی براتون میتونه بهتر باشه،چون الان اکثر شرکتها مشکلات مربوط به خودشون رو دارن و خیلی کم پیدا میشه شرکتی که به حقوق مشترک خودش کوچکترین احترامی رو قایل باشه/
    دوستان بنظرتون واسه نقض قرارداد ازشون شکایت کنم؟ارزششو داره؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من این ماه رفتم سرویس 512 محدود آسیاتک گرفتم حالا مشکلم این هست که فضایی از حجم من کم میکنه یعنی در عرض 8 روز 13 گیگ مصرف کردم ولی هر چی جمع و تقسیم می کنم 5 گیگ بیشتر مصرف نکردم...مثلا امروز من به جزء سایت بازی سنتر هیچ جا نفرتم بعد میبینم چیزی حدود 600 مگ از حجمم کم کرده..! شما هم اینجوری هست یا سر جاشه..؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من این ماه رفتم سرویس 512 محدود آسیاتک گرفتم حالا مشکلم این هست که فضایی از حجم من کم میکنه یعنی در عرض 8 روز 13 گیگ مصرف کردم ولی هر چی جمع و تقسیم می کنم 5 گیگ بیشتر مصرف نکردم...مثلا امروز من به جزء سایت بازی سنتر هیچ جا نفرتم بعد میبینم چیزی حدود 600 مگ از حجمم کم کرده..! شما هم اینجوری هست یا سر جاشه..؟
    دیگه اینجوریم نیست! شما یک DUMEter نصب کن ببین ترافیک مصرفیت چقدره. اگر احیانا مودمت وایرلس هست پسوردشو عوض کن یا کلا Disable کنش. درضمن دانلود شبانه از 1 تا 8 صبح هست ها! ببین سرویست احیانا دانلود شبانه رایگان داره یا مثلا نیم بهاست که در اون صورت هرچی مصرف کنی نصفش جزو ترافیکت حساب میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان. با سرویس 512 نامحدود آسیا تک ماهانه چقدر میشه دانلود کرد؟ اگه روزانه متوسط 10 ساعت در نظر بگیریم و در ماه متوسط 25 روز میشه 250 ساعت در ماه. اگر سرعت 512 نامحدود رو تو دانلود 50 در نظر بگیریم میشه در ماه 40-45 گیگ. در واقعیت هم در همین حدود میشه دانلود کرد؟ ممنون میشه اگه دوستان با تجربه جواب بدن

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان. با سرویس 512 نامحدود آسیا تک ماهانه چقدر میشه دانلود کرد؟ اگه روزانه متوسط 10 ساعت در نظر بگیریم و در ماه متوسط 25 روز میشه 250 ساعت در ماه. اگر سرعت 512 نامحدود رو تو دانلود 50 در نظر بگیریم میشه در ماه 40-45 گیگ. در واقعیت هم در همین حدود میشه دانلود کرد؟ ممنون میشه اگه دوستان با تجربه جواب بدن
    سرعت دانلود 512 نامحدود برنزی در بهترین حالت 50 الی 60 است

بعضی موقع ها مخصوصا شب ها 30 الی 40 میشد

کلا مثل همه طرح ها سرعت ثابتی نداره و من هروقت طرح نامحدود رو انتخاب کردم قعطی ها نیز بیشتر شد

10. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا مثل همه طرح ها سرعت ثابتی نداره و من هروقت طرح نامحدود رو انتخاب کردم قعطی ها نیز بیشتر شد
    مرسی دوست عزیز. کلا این نامحدود برنزی رو برای یه کاربر معمولی اینترنت که بخواد ازش به برای وبگردی و بیشتر دانلود استفاده بکنه توصیه میکنی؟راستش حجم دانلود 40-50 گیگ دانلود در ماه برای من کافیه و میخوام اقتصادی ترین سرویس رو انتخاب کنم. اگه تجربه داری و راهنمائی کنی ممنون میشم

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دیگه اینجوریم نیست! شما یک DUMEter نصب کن ببین ترافیک مصرفیت چقدره. اگر احیانا مودمت وایرلس هست پسوردشو عوض کن یا کلا Disable کنش. درضمن دانلود شبانه از 1 تا 8 صبح هست ها! ببین سرویست احیانا دانلود شبانه رایگان داره یا مثلا نیم بهاست که در اون صورت هرچی مصرف کنی نصفش جزو ترافیکت حساب میشه.
    این نرم افزا رو نصب کردم الان هر بار که یک تاپیک بازی سنتر رو رفرش میکنم 500KB کم میکنه..! آیا این میزان درست هست..؟ بعد این تاپیکی که رفرش کردم قبلا باز بوده و هیچ تغییری هم توش داده نشدهاینترنت من هم 20 گیگ هست و شبا رایگان

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

مطمئنی هنوزم سرعت 512 نامحدود برنزی 50 - 60 ه ؟! ( به جز اون 100-200 مگ سرعت عادی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •