تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1635 از 1667 اولاول ... 63511351535158516251631163216331634163516361637163816391645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,341 به 16,350 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

شرمنده من یادم رفت اسم بازی رو بنویسم
    Mirror's Edge

سال ۲۰۰۸
    سیستم من کرایسیس 2 رو با اون عظمت به روانی کامل باز گذاری میکرد
    اینکه یه بازی واسه ۵ سال پیشه، چطوری میشه که سیستم ضعیف باشه
    بازی نبوده که اجرا نشده باشه رو سیستم من
    مشکل شما با کرک برنامه هستش

یه کرک دیگه بگیر احتمالا حل میشه مشکلت

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

سلام دوستای عزیز
    مشکل من در مورد بازی Cities XL 2011 ....هستش
    کاملا بدون مشکل نصب میشه ..کرکش رو هم کپی کردم و نصب شده.
    اما مشکل اینجاست که وقتی اجرا میشه ویندوز به طور اتوماتیک پیام Stop Working میده و کلا بسته میشه (Windows 7 Ultimate)
    بدون اینکه حتی قسمت کوچیکی از بازی لود بشه..؟؟؟؟

مشکلی هم با سخت افزار ندارم ..
    فقط اینکه نمی دونم ورژن بازی رو از کجا بفهمم چیه...
    چون چندتا سایت دیگه طبق پچ و اینجور چیزا کرک کذاشته بودن..

لطفا راهنماییم کنید...
    ممنون

وقتی ارور استاپ ورکینگ رو میده یه قسمت واسه توضیحاتش اون پایین هست . اونو باز کن و مشکلش رو بخون . برای فهمیدن رزن بازی رو فایل اجرا کنندش راست کلیک کن و پروپرتیسش رو بگیر توی فایل ورژن نگاه کن

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اخطارهایی که معمولا وسط نصب داده میشن معمولا به خاطر خراب بودن فایلها یا DVD بازی هست و در 90 درصد مواقع غیر قابل رفع هستند!!!

کجا چنین اخطاری میده؟؟
    اول نصب...حین نصب یا موقع اجرای بازی؟؟
    بازی رو که اکسترکت میکنم چیزی واسه نصب نداره ..
    وقتی فایل بازی رو (hl2.exe) اجرا میکنم این پیام رو میده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت

سلام آقا لینک install original خرابه

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بازی رو که اکسترکت میکنم چیزی واسه نصب نداره ..
    وقتی فایل بازی رو (hl2.exe) اجرا میکنم این پیام رو میده.
    این مشکل به خاطر نسخه steam بودن بازی هست!!
    ببین بازی از روی ایکون روی desktop اجرا میشه اگه نشد دیگه فکر کنم باید بری نسخه صحیح بازی رو بگیری!

6. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashar2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    True Hell

پيش فرض

سلام
    من وقتی بازی angry bird رو تو ویندوز سون نصب می کنم اجرا نمیشه و ارورopenGL2.0 is not supported رو میده
    قبلا توی xp این مشکلونداشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان مشکل من اجرای assassin's creed revelation هست.این بازی من نصب کردم و بدون مشکل اجرا کردم اما دیگه اجرا نمیشه.من فکر کنم بعضی فایل ها رو انتی ویروس پاک کرده یا نرم افزارهای بهینه سازی و پاک کننده junk file شاید پاک کرده.اما مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم فایل پاک شده یا مشکل کجاست.کرک من skidrow 1.0.1هست.البته بعدش کرک skidrow 1..02 vرو هم نصب کردم.اما فرقی نکرد..لطفا راهنمایی کنید

Last edited by mohsendevil; 24-08-2012 at 13:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من این بازی hot-pursuit رو خیلی دوست دارم من این بازی رو از قبل داشتم ولی کراک لامصب آنتی ویروسم پاک کرد راستی قبل از اینکه کراک پاک بشه تقریبا دو سه ماه پیش میشه بازی رو به خوبی میاورد ولی حالا ایندفعه کراک پیدا کردم الان بازی رو نصب کردم نمیاره شما میگی مشکل از کجاست ؟؟؟؟ کارت گرافیکم دایرکس هم اصلا مشکلی نداره نمیدونم چرا اینحوری شده وقتی بازی اجرا میکنم باز میشه تبلیغاتی هم نشون میده من اینترنت رو قطع میکنم چون میخوام آفلاین بازی کنم ولی بعد از تبلیغاتی اصلا نمیاره یه اوکی میاد عکسبرداری هم کردم میتونیدی ببینید

خواهش میکنم کمکم کنید مشکلش از کجاست ؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    دوستان مشکل من اجرای assassin's creed revelation هست.این بازی من نصب کردم و بدون مشکل اجرا کردم اما دیگه اجرا نمیشه.من فکر کنم بعضی فایل ها رو انتی ویروس پاک کرده یا نرم افزارهای بهینه سازی و پاک کننده junk file شاید پاک کرده.اما مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم فایل پاک شده یا مشکل کجاست.کرک من skidrow 1.0.1هست.البته بعدش کرک skidrow 1..02 vرو هم نصب کردم.اما فرقی نکرد..لطفا راهنمایی کنید

شما باید اول از همه پوشه بازی رو به عنوان exclusive برای آنتی ویروس تعریف وسپس بازی رو کرک کنید چون هر بار که بخواین بازی رو کرک کنید باز هم به طور اتوماتیک فایل dll اصلی کرک توسط آنتی ویروس پاک میشه!
    سلام من این بازی hot-pursuit رو خیلی دوست دارم من این بازی رو از قبل داشتم ولی کراک لامصب آنتی ویروسم پاک کرد راستی قبل از اینکه کراک پاک بشه تقریبا دو سه ماه پیش میشه بازی رو به خوبی میاورد ولی حالا ایندفعه کراک پیدا کردم الان بازی رو نصب کردم نمیاره شما میگی مشکل از کجاست ؟؟؟؟ کارت گرافیکم دایرکس هم اصلا مشکلی نداره نمیدونم چرا اینحوری شده وقتی بازی اجرا میکنم باز میشه تبلیغاتی هم نشون میده من اینترنت رو قطع میکنم چون میخوام آفلاین بازی کنم ولی بعد از تبلیغاتی اصلا نمیاره یه اوکی میاد عکسبرداری هم کردم میتونیدی ببینید

خواهش میکنم کمکم کنید مشکلش از کجاست ؟
    به شما هم توصیه بالا رو میکنم!!

11. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

سلام
    من وقتی بازی angry bird رو تو ویندوز سون نصب می کنم اجرا نمیشه و ارورopenGL2.0 is not supported رو میده
    قبلا توی xp این مشکلونداشتم

تا جایی که میدونم این بازی رو سون مشکل داره

حالا شما از تو سون تحت XP اجرا کن ببین میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •