مشکل شما با کرک برنامه هستش
یه کرک دیگه بگیر احتمالا حل میشه مشکلت
مشکل شما با کرک برنامه هستش
یه کرک دیگه بگیر احتمالا حل میشه مشکلت
وقتی ارور استاپ ورکینگ رو میده یه قسمت واسه توضیحاتش اون پایین هست . اونو باز کن و مشکلش رو بخون . برای فهمیدن رزن بازی رو فایل اجرا کنندش راست کلیک کن و پروپرتیسش رو بگیر توی فایل ورژن نگاه کن
بازی رو که اکسترکت میکنم چیزی واسه نصب نداره ..
وقتی فایل بازی رو (hl2.exe) اجرا میکنم این پیام رو میده.
نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت
سلام آقا لینک install original خرابه
این مشکل به خاطر نسخه steam بودن بازی هست!!
ببین بازی از روی ایکون روی desktop اجرا میشه اگه نشد دیگه فکر کنم باید بری نسخه صحیح بازی رو بگیری!
سلام
من وقتی بازی angry bird رو تو ویندوز سون نصب می کنم اجرا نمیشه و ارورopenGL2.0 is not supported رو میده
قبلا توی xp این مشکلونداشتم
سلام
دوستان مشکل من اجرای assassin's creed revelation هست.این بازی من نصب کردم و بدون مشکل اجرا کردم اما دیگه اجرا نمیشه.من فکر کنم بعضی فایل ها رو انتی ویروس پاک کرده یا نرم افزارهای بهینه سازی و پاک کننده junk file شاید پاک کرده.اما مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم فایل پاک شده یا مشکل کجاست.کرک من skidrow 1.0.1هست.البته بعدش کرک skidrow 1..02 vرو هم نصب کردم.اما فرقی نکرد..لطفا راهنمایی کنید
![]()
Last edited by mohsendevil; 24-08-2012 at 13:05.
سلام من این بازی hot-pursuit رو خیلی دوست دارم من این بازی رو از قبل داشتم ولی کراک لامصب آنتی ویروسم پاک کرد راستی قبل از اینکه کراک پاک بشه تقریبا دو سه ماه پیش میشه بازی رو به خوبی میاورد ولی حالا ایندفعه کراک پیدا کردم الان بازی رو نصب کردم نمیاره شما میگی مشکل از کجاست ؟؟؟؟ کارت گرافیکم دایرکس هم اصلا مشکلی نداره نمیدونم چرا اینحوری شده وقتی بازی اجرا میکنم باز میشه تبلیغاتی هم نشون میده من اینترنت رو قطع میکنم چون میخوام آفلاین بازی کنم ولی بعد از تبلیغاتی اصلا نمیاره یه اوکی میاد عکسبرداری هم کردم میتونیدی ببینید
خواهش میکنم کمکم کنید مشکلش از کجاست ؟
شما باید اول از همه پوشه بازی رو به عنوان exclusive برای آنتی ویروس تعریف وسپس بازی رو کرک کنید چون هر بار که بخواین بازی رو کرک کنید باز هم به طور اتوماتیک فایل dll اصلی کرک توسط آنتی ویروس پاک میشه!
به شما هم توصیه بالا رو میکنم!!
تا جایی که میدونم این بازی رو سون مشکل داره
حالا شما از تو سون تحت XP اجرا کن ببین میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)