سلام..
من بازی های alanwake و singularity رو که میزارم بالا پایین صفحه سیاهه( مثه فیلم)
واسه چی؟؟؟
ولی modern warfare 2 اینجوری نیست
سلام..
من بازی های alanwake و singularity رو که میزارم بالا پایین صفحه سیاهه( مثه فیلم)
واسه چی؟؟؟
ولی modern warfare 2 اینجوری نیست
به خاطر تلویزیونتونه که نمیتونه تصاویر WIDE ور درست پخش کنه .
اگر از این جدید هاست ، میتونید بزنید اتوماتیک درستش میکنه .
شما برو تو بخش display setting و قسمت screen format از normal تغییر بده به widescreen
برای همه بازی ها بگذار رو همین حالت به خصوص تلویزیون های SD
نه من درست فهمیدم...خودتون نوشتید کابل...![]()
آقا حالا بنده ی خدا خواست کار دوستمون رو راه بندازه، یه Copy-Paste کرد دیگه!
گیر میدین ها!
--
خبری از کپی خور شدن این جدیده نشد؟
دوستان ما بالاخره رفتیم و xbox گرفتیم
چند تا سوال داشتم
1.بازی GTA IV جدید رو که می ذارم رنگ هاش بسیار بد هستش و همه چیز تیره است اما وقتی بازی های دیگه مثل pes 2010 و red dead redemption رو می ذارم کیفیتش عالیه هستش
تلویزیونم هم پاناسونیک پلاسما 42 اینچ و کیفیت 1080p رو ساپورت می کنه و کابلم هم hdmi هستش
2. برای فیلم دیدن با زیرنویس باید چی کار کرد؟
3.برای اجرا فرمت avi باید حتما وصل شد به اینترنت؟
نمی شه با فلش ریخت؟
4.توی منو دستگاه جایی نداره که دما رو نشون بده؟
5.دستگاه elite هستش می خواستم بدونم اگه بازی رو install کنم چند ساعت مداوم می تونم بازی کنم که دستگاه صدمه نبینه؟
من فقط راجع به GTA بهت بگم که کلا تو کنسول مزخرفه من اومدم اینجا گفتم چرا کیفتش این طوریه گفتن مشکل از LCD من هست بردم رو پاناسونیک سونی سامسونگ اجرا کردم همون گند بود البته بعضی از دوستان میگفن که گراقیکش خداست که من بهشون پیشنهاد میدم رو PC با اخرین تنظیمات بازی کنن تا گرافیک خدارو بفهمن !!!خلاصا اینکه خودتو اذیت نکن واسه GTA مشکل از خودشه از بازیهای دیگه لذت ببر![]()
آره خدایی!
من در تمام زندگی ام، هیچ وقت GTA رو با این کیفیت افتضاح بازی نکرده بودم!
مخصوصاً The Lost and Damnedش!
lost & domned عمدا گرافیکشو اینطوری کرده که حس لاتی بهتون دست بده
ولی من رو کنسول که بازی کردم خیلی گرافیکش خوب بود
رو pc هم که بازی کردم گرافیکش دیگه ترکونده بود
خلاصه اینکه اگه میخوای iv و بازی کنی رو کنسول و اگه میخوای EFLC رو بازی کنی تو pc بازی کن
سلام. بله دوست عزیز باید حتما اپدیت درایو بشهمن یه بازی گرفتم که Play DVD می زد و وقتی رفتم از جایی که خریدم گفتن که باید دستگاه باز بشه و رام دستگاه آپدیت بشه
آپدیت جدید برای X360 اومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)