کسی نظری نداره؟؟؟
کسی نظری نداره؟؟؟
فک کنم دیشب سرور 4upld مشکل داشت چون سرعت اسیاتک هم ازش کم بود با سایر سایت های داخلی تست نکردی؟ مثلا سا.فت 98و اپلود باز و اپلودی بوی (مال اسیاتکن )؟؟؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
- - - Updated - - -
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
سلام . اقا رضا عزیز لطفا سایت میدان ایت ا...بروجردی - ابتدای کمربندی - بغل سیم پیچی رحیمیان رو هم تجهیز کنید ..
مشکل بروجرد هم مثل شهرهای دیگه پوشش داخلی هست که افتضاحه در داخل خونه، ولی تو خیابون خوبه + قطعی چند لحظه یا چند دقیقه ای 4g یا 3g .
با تشکر.
این دوستمون کاملا درست میگه .
بعد از ظهر سرعت من دقیقا اندازه همین اسکرین شاتهای ایشون بود . در حالیکه اسپید تست سرعت رو ۱۲ مگ نشون میداد !!!
به نظر میاد این ها هم مثل فولکس واگن سوراخ دعا رو پیدا کردند و در تست های سرعت اعداد غیرواقعی نشون میدن ! ...
تازه همین سرعت اسپیدتست هم هر دفعه یه چیزی میگه . یه بار میزنه ۱۷ مگ ، بلافاصله بعدش تست میگیرم میرسه به سرعت ۲.۵ مگ . بلافاصله با تست بعدی میشه ۶ مگ !!!! یعنی دیگه به شیرینگ هم گفتن زکی ! دیگه اینهمه ناوایداری ربطی به شیرینگ و امثالهم نداره مطمئنا !
فورجی در همه جای دنیا انقدر ناپایداره ؟؟؟!! (با آب و هوای ابری هم ارتباطی داره کیفیتش؟)
شایان ذکره قبلا که یه بسته سه ماهه با حجم کم گرفتم سرعتم بهتر بود . امروز بعد از چند روز که بستهٔ قبلی تمام شده بود ، بستهٔ شش ماههٔ ۳۰ گیگ خریدم و دیدم ای دل غافل ، نسبت به اون اینترنت قبلی داغون داغونه و اصلا قابل مقایسه نیست ...
پ.ن : الان چند تا دانلود در اندروید انجام دادم حداقل سرعت از ظهر بهتر بود . (خیر سرش) حدود ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه . (دانلود از سایت رادیو جوان) اما این عدد اصلا با چیزی که اسپید تست نشون میده نمیخونه . در حالیکه با adsl پنج مگی ، متوسط سرعت دانلود حدود ۴۵۰ کیلوبایت در ثانیه است !!!
Last edited by mohandes; 29-10-2015 at 01:17.
من میخوام اینترنت شبانه 2 تا 6 بخرم
میگه متاسفانه شبکه با مشکل .....
لطفا بعدا ...
برای همه اینطوریه؟
سلام
این " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو کسی استفاده کرده ، این توضیحاتشون یه نمه گنگ میزنه ، کسی تجربه استفاده ازش داشته؟
یعنی فعال سازیش باید یه هزینه بدیم و بعد با نرخی که توی جدول نوشته برات اینترنت رو محاسبه میکنن!! 1 گیگ طرح قرمز میشه 30 تومن![]()
Last edited by *Forgotten*; 29-10-2015 at 06:06.
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.
- - - Updated - - -
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.
- - - Updated - - -
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.
سلام. با در خواست شما جهت پنل سکتور عوض شده است. بنده هم عرض کردم که با تغییر زاویه مشکل شما حل نمیشود. سعی میکنم با پیمانکار هماهنگ بشوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)