تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1634 از 3347 اولاول ... 634113415341584162416301631163216331634163516361637163816441684173421342634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,331 به 16,340 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

سلام
    دوستان من این بسته 10 گیگ 2 تا 6 صبح رو خریدم.
    دیشب سرعت دانلودم از 4UPLD که سروراش رو شاتله حدودای 200 کیلوبایت بود اما سرعت دانلود از سرور خارجی حدود 2 مگابایت!
    طبیعیه؟ مگه سرور داخلی سرعتش از خارجی کمتر میشه؟
    اینم بگم که تو کل این بازه زمانی اینشکلی بود و اینجور نبود که فقط یه ساعت خاص اینجور باشه!
    کسی نظری نداره؟؟؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

فک کنم دیشب سرور 4upld مشکل داشت چون سرعت اسیاتک هم ازش کم بود با سایر سایت های داخلی تست نکردی؟ مثلا سا.فت 98و اپلود باز و اپلودی بوی (مال اسیاتکن )؟؟؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

3. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

فک کنم دیشب سرور 4upld مشکل داشت چون سرعت اسیاتک هم ازش کم بود با سایر سایت های داخلی تست نکردی؟ مثلا سا.فت 98و اپلود باز و اپلودی بوی (مال اسیاتکن )؟؟؟؟؟

فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.
    تمام زندگیم تو 4آپلوده !
    ایشالا که امشب درست شده باشه!
    یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
    بسیار ممنون.

- - - Updated - - -

فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.
    تمام زندگیم تو 4آپلوده !
    ایشالا که امشب درست شده باشه!
    یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
    بسیار ممنون.

5. این کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان بروجردی اگه مشکلی در شبکه است گزارش دهید.
    سلام . اقا رضا عزیز لطفا سایت میدان ایت ا...بروجردی - ابتدای کمربندی - بغل سیم پیچی رحیمیان رو هم تجهیز کنید ..
    مشکل بروجرد هم مثل شهرهای دیگه پوشش داخلی هست که افتضاحه در داخل خونه، ولی تو خیابون خوبه + قطعی چند لحظه یا چند دقیقه ای 4g یا 3g .
    با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اسپید تست همیشه همین بوده هیچگاه سرعت واقعی رو نشون نمیده و چندین برابر بیشتر هست. من فکر میکنم شاید پهنای باند رو نشون میده نه سرعت واقعی رو. اکثر دوستانی هم که گزارش های سرعت دو سه یا شش مگ میدهند همین اشتباه رو میکند سرعت واقعی بندرت بالای یک مگ بشه اونهم در ساعات خاصی ازروز الان هم که چند شبه منطقه ما حتی ساعات شب هم افضاح شده مثلا سه نصف زیر هفتاد هشتاد کیلوبایت هست. بهرحال سرعت واقعی همونه که با دانلود منیجر میگیرید نه اون نرم افزارهای دل خوش کنک.

این دوستمون کاملا درست میگه .
    بعد از ظهر سرعت من دقیقا اندازه همین اسکرین شاتهای ایشون بود . در حالیکه اسپید تست سرعت رو ۱۲ مگ نشون میداد !!!

به نظر میاد این ها هم مثل فولکس واگن سوراخ دعا رو پیدا کردند و در تست های سرعت اعداد غیرواقعی نشون میدن ! ...

تازه همین سرعت اسپیدتست هم هر دفعه یه چیزی میگه . یه بار میزنه ۱۷ مگ ، بلافاصله بعدش تست میگیرم میرسه به سرعت ۲.۵ مگ . بلافاصله با تست بعدی میشه ۶ مگ !!!! یعنی دیگه به شیرینگ هم گفتن زکی ! دیگه اینهمه ناوایداری ربطی به شیرینگ و امثالهم نداره مطمئنا !

فورجی در همه جای دنیا انقدر ناپایداره ؟؟؟!! (با آب و هوای ابری هم ارتباطی داره کیفیتش؟)

شایان ذکره قبلا که یه بسته سه ماهه با حجم کم گرفتم سرعتم بهتر بود . امروز بعد از چند روز که بستهٔ قبلی تمام شده بود ، بستهٔ شش ماههٔ ۳۰ گیگ خریدم و دیدم ای دل غافل ، نسبت به اون اینترنت قبلی داغون داغونه و اصلا قابل مقایسه نیست ...

پ.ن : الان چند تا دانلود در اندروید انجام دادم حداقل سرعت از ظهر بهتر بود . (خیر سرش) حدود ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه . (دانلود از سایت رادیو جوان) اما این عدد اصلا با چیزی که اسپید تست نشون میده نمیخونه . در حالیکه با adsl پنج مگی ، متوسط سرعت دانلود حدود ۴۵۰ کیلوبایت در ثانیه است !!!
    Last edited by mohandes; 29-10-2015 at 01:17.

8. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من میخوام اینترنت شبانه 2 تا 6 بخرم
    میگه متاسفانه شبکه با مشکل .....
    لطفا بعدا ...
    برای همه اینطوریه؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام
    این " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو کسی استفاده کرده ، این توضیحاتشون یه نمه گنگ میزنه ، کسی تجربه استفاده ازش داشته؟

یعنی فعال سازیش باید یه هزینه بدیم و بعد با نرخی که توی جدول نوشته برات اینترنت رو محاسبه میکنن!! 1 گیگ طرح قرمز میشه 30 تومن
    Last edited by *Forgotten*; 29-10-2015 at 06:06.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

لطفا بعدا ...
    برای همه اینطوریه؟
    برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.

- - - Updated - - -

لطفا بعدا ...
    برای همه اینطوریه؟
    برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام . اقا رضا عزیز لطفا سایت میدان ایت ا...بروجردی - ابتدای کمربندی - بغل سیم پیچی رحیمیان رو هم تجهیز کنید ..
    مشکل بروجرد هم مثل شهرهای دیگه پوشش داخلی هست که افتضاحه در داخل خونه، ولی تو خیابون خوبه + قطعی چند لحظه یا چند دقیقه ای 4g یا 3g .
    با تشکر.
    سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.

- - - Updated - - -

با تشکر.
    سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.

13. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

جدیدا خیر.اما هر موقع گذرم خورد حتما تست میکنم.
    فورجی همراه اول در منطقه ما(قم/میدان 72تن/ازادگان) چه موقع فعال میشه؟
    +
    اقا رضا یه درخواستی ازتون داشتم. اگه میشه به همکارانتون بگید جهت فرستنده ها رو به حالت اولیه برگردانند.
    قبل از اینکه پشتبیانی شبکه ایرانسل فرستنده ها رو تغییر جهت بدن سیگنال 3G و 4G خیلی بهتر بود.حتی در طبقه پایین منزل انتن داشتم.
    اما بعدش بجای اینکه وضعیت بهتر بشه بدترش کردن و در طبقه بالا بزور 2 خط انتن دارم |:
    سلام. با در خواست شما جهت پنل سکتور عوض شده است. بنده هم عرض کردم که با تغییر زاویه مشکل شما حل نمیشود. سعی میکنم با پیمانکار هماهنگ بشوم.

15. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •