با سلام
آیا کسی از دوستان در باره 18 ماه شدن خدمت آمار موثقی در اختیار دارد؟؟؟؟؟؟
با تشکر
با سلام
آیا کسی از دوستان در باره 18 ماه شدن خدمت آمار موثقی در اختیار دارد؟؟؟؟؟؟
با تشکر
سلاماینکه بخشنامه کسری ابلاغ شده یا نشده رو باید از کجا بپرسم ؟ از آجودانی ؟ دوم اینکه من افتادم فرماندهی مهندسی ساختمان ارتش واقع در خیابان فاطمی، کسی دربارش چیزی می دونه؟ ساعت کاریش تا کیه ؟ لباس نظامی یا شخصیه؟ فرماندهش چه جوریه؟ بخش اداریش چه جوریه؟
یه سوال دیگه برادر من امسال میره خدمت. من چون فوق لیسانسم و به نظر جای خوبی افتادم دوست دارم اون از کسری خدمت پدرم استفاده کنه ولی از یه طرف می ترسم قانونشو دوباره بردارن نه من استفاده کنم نه اون. نظر شما چیه ؟
پیشاپیش ممنونم از پاسختون![]()
آقایون مرکز پیاده شیراز چطوره؟ دوره کد خوردم اونجا...
به غیر بومی ها مرخصی روزبرگ میدن؟
منتظر راهنمایتون هستم دوستان عزیز
برادر ستاد کل خودش میتونه یه نامه بهت بده که معافی جه برسه به کسری...
اما به نظر شما این کار رو میکنه ؟؟
مسلما خیر.
همچنین پرونده جبهه پدر شما در ارگانی هست که خدمت میکرده نه ستاد کل نیرو های مسلح.
به هر صورت این آدرس ستاد فرماندهی کل قوا هست (نیرو های مسلح)
ایران - تهران -منطقه 07 - شریعتی - چهارراه قدوسی (قصر)
برادر خیر هیچ خبری از کاهش مدت خدمت نیست ... الان همه افرادی که خدمت قبلی بودن دقیقا 21 ماه خدمت کردن و تسویه ...
قانون 21 ماه شدن خدمت هنوز یک ساله نشدهاونوقت به نظر شما میان و باطلش میکنن ؟ فکر این باشید که نشه 24 ماه .
سلام
لطفا سريع جواب بدين كارم فوريه
براي دريافت گواهي موقت فارغ التحصيلي دانشگاه گفته بايد دفترچه اماده به خدمت داشته باشي اين همون برگ سفيده يا برگ سبزه يا اصلا وقتي ميري +10 اين دفترچه رو ميدن يا نه و بعد از در خواست چقدر طول مي كشه تحويل بشه
ممنون
سلام
دوستان ضمن سوال قبلی که همچنان منتظر جوابشم
یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم اگه راهنمای بفرمایید
دوستان من برای خاتم پذیرش شدم اما از یه طرف یکی از آشناها امریه توی مرکز تحقیقات خودکفایی سپاه (تهران) رو پیشنهاد کرده...
من هرچی تحقیق میکنم راجه به اینجا و تو اینترنت سرچ میکنم هیچ چیزی راجع بهش پیدا نمیکنم
این آشنامون هم نمیدونم چرا ولی هرچی میپرسم یه کم بیشتر توضیح بده که چطور جاییه نمیگه ....
تمام چیزی که میگه اینه که یه جای تحقیقاتی هست و دنبال مهندسای دانشگاهای خوب کشوره برای امریه و کارتون هم تحقیقاتیه، فکر کنم گفت پست هم داره! ....
میگم مثلا جایی هست که همه براش سر و دست میشکونن و اینا بازم میگه میدونم اما اجازه ندارم بگم ...
خلاصه عجیب گیر افتادیم !!!
اینجا کسی هست بدونه این مرکز تحقیقات خودکفایی سپاه (تهران) چه جور جاییه؟
نسبت به امریه ی خاتم شما کدام رو ترجیح میدین؟
خواهشا هرکی اطلاعاتی داره بگه، واقعا برام یه علامت سوال بزرگ شده ....
Last edited by sn.912sajjad; 26-06-2013 at 16:31.
سلام..آموزشی ولیعصر تبریز بیشتر اعزامی کدوم ماه رو میگیره ؟ من اعزام شهریور هستم
باید برگ سبز رو داشته باشی متوجه ادامه سوالتون نشدم اما شما 48 ساعت بعد از ارسال دفترچه میتونید المثنی برگ سبزتون رو از +10 بگیرید
عزیز مراکز اموزشی همیشه به اندازه ظرفیتشون نیرو میگیرند مگر در موارد خاص مثل تعمیرات و.... پس ارتباطی بین ماه و محل اموزشی نیست ..
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)