میشه بگید خبر در باره چی هست؟
میشه بگید خبر در باره چی هست؟
ههههه
داشتم بازی می کردم. به تیم گفتم من روی کامپیوتر شغلم هستم نمیتونم ای دی سی بازی کنم. اونها هم به من ای دی سی دادند
یکمی از بازی گذشت متوجه شدم بهترین بازی کن های جهان مثل همیشه تو تیم من هستند
منم رفتم خونمون دستشویی برگشتم =))
از این افک پانیش ها گرفتم 20 دقیقه تو نوبتم =))
اینجوری خوبه. ادم بیخیال بشه. اگر قرار بهترین بازی کن های جهان تو تیم تو باشند همیشه. الکی اعصاب خودتون رو خورد می کنید.
میخواید برید بالا. یالا . باید از اونجای ریوت بخورید. همچین بازی کن خوب بهتون میده که یعنی اگر یک چیزی رو برای بار اول هم بردارید تیم کریتون می کنه.
حالا اگر نخورید بازی کن بهتون میده هنوز بلو رو نزدید 3تا لاین فید بدن =))![]()
مکاتبه درباره راه اندازی سرور تو ایران و یا خاورمیانه هستیم باید بررسی بشه از سوی ریوت گیمز بزودی نامه های رسمی رو داخل سایتمون قرار میدیم
ممنون
درسته مشکلات زیادی تو این راه هست ولی امتحانش ضرری نداره . به ریوت هم بگید میشه یک تایپیک جامع زد تا ببینه چقدر بازیکن داره ایران .
دوستانی هم که یک سری مشکلات رو توضیح دادن باید بگم شرایط سرور برای ایران تقریبا مثل ترکیه هست .. اونجا هم پلیر نسبت به سرور eu کمه و باید صبر کنن ولی خوب میدونند که پینگشون پاینه و دارن با هموطن بازی میکنن که حداقل زبونه همو بفهمن .
فقط فرق ما همین مشکل حجاب چمپ هاست که اونم ریوت میتونه یکاریش کنه .
فقط اینم بگم که با توجه با زیرساخت ایران ما اگه تقضا بدیم برا سرور باید در ایران باشه چون عملا پینگ اینترنت ایران با همه کشور های همسایه بالاتر از اروپاست... میتونید چک کنید .
پس سرور داخل ایران فقط به درد ما میخوره مگرنه که همین ترکیه هستش دیگهپینگم تو سرور ترکیه 250 ولی تو eu 120
این زیرساخت میخواد گشت ارشاد بفرسته تو بازی چمپ هایی که حجابشون بده رو بگیره ... یا مثلا rengar بپره رو کسی به جرم رابطه نا مشروع بگیرنش
کاتارینا رو با چادر مشکی تو جمکران تصور کن ...![]()
همون ایران نفهمه درین رابطه بهتره چون بفهمن میگن بچه های ایرانی دارن همچین بازی میکنن هیچی میزنه کلا بازی رو فیــلتر میکنه کلا دیگه اصــلا نمیشه بازی کرد
خوب گفتی
فکر کن jinx از زیر چادر تیربار میگیره رو ملت . دیگه janna که از تو بازی کلا حذف میشه . بعد اینا که همه چادری بشن خداییش تشخیصشون هم سخت میشه . با چادر یه وقت Stealth نگیرن که op میشن همشون .
ولی فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه . مگه فقط عکسهای موقع لودینگ باشه که مشکل ساز باشه و پسرا رو منحرف کنه . وگرنه کسی با اون گرافیک از بالا منحرف نمیشه .
انصافن کی ممکنه با ی عکس اونم عکس کارتونی منحرف بشه؟؟؟ اگرم خود طرف خیلی منحرف باشه بازم این عکسا چیزی ندارن ... اگه قراره با این عکسا ب انحراف کشیده شن فرقی نمیکنه با کاتا چادر لبنانی هم میشن
دوستان بازی باز اپدیت شد ؟ لوگین اسکرین قبلی اومده مثل اینکه . 120 مگ به خاطر همین دانلود کرد والا
دیگه این تصوریه که ارشاد تو کشور داره . مخصوصا الان که چند وقتیه خیلی به بازی های اینطوری گیر میدن .
شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکتهای بینالمللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)