تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1634 از 1746 اولاول ... 6341134153415841624163016311632163316341635163616371638164416841734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,331 به 16,340 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده با ریوت در حال مکاتبه هستم بزودی خبرش رو پخش میکنم سایت iRLoL.iR داره کلا دوباره ساخته میشه توی قسمت تولید محتوا ( مترجم حرفه ای) نیاز به کمک داره البته بخش های دیگه ای هم که نیاز داره دوستان علاقمند به فعالیت فرم داخل سایت رو پر کنند
    میشه بگید خبر در باره چی هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ههههه
    داشتم بازی می کردم. به تیم گفتم من روی کامپیوتر شغلم هستم نمیتونم ای دی سی بازی کنم. اونها هم به من ای دی سی دادند
    یکمی از بازی گذشت متوجه شدم بهترین بازی کن های جهان مثل همیشه تو تیم من هستند
    منم رفتم خونمون دستشویی برگشتم =))
    از این افک پانیش ها گرفتم 20 دقیقه تو نوبتم =))
    اینجوری خوبه. ادم بیخیال بشه. اگر قرار بهترین بازی کن های جهان تو تیم تو باشند همیشه. الکی اعصاب خودتون رو خورد می کنید.
    میخواید برید بالا. یالا . باید از اونجای ریوت بخورید. همچین بازی کن خوب بهتون میده که یعنی اگر یک چیزی رو برای بار اول هم بردارید تیم کریتون می کنه.
    حالا اگر نخورید بازی کن بهتون میده هنوز بلو رو نزدید 3تا لاین فید بدن =))

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مکاتبه درباره راه اندازی سرور تو ایران و یا خاورمیانه هستیم باید بررسی بشه از سوی ریوت گیمز بزودی نامه های رسمی رو داخل سایتمون قرار میدیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مکاتبه درباره راه اندازی سرور تو ایران و یا خاورمیانه هستیم باید بررسی بشه از سوی ریوت گیمز بزودی نامه های رسمی رو داخل سایتمون قرار میدیم
    ممنون
    درسته مشکلات زیادی تو این راه هست ولی امتحانش ضرری نداره . به ریوت هم بگید میشه یک تایپیک جامع زد تا ببینه چقدر بازیکن داره ایران .
    دوستانی هم که یک سری مشکلات رو توضیح دادن باید بگم شرایط سرور برای ایران تقریبا مثل ترکیه هست .. اونجا هم پلیر نسبت به سرور eu کمه و باید صبر کنن ولی خوب میدونند که پینگشون پاینه و دارن با هموطن بازی میکنن که حداقل زبونه همو بفهمن .
    فقط فرق ما همین مشکل حجاب چمپ هاست که اونم ریوت میتونه یکاریش کنه .
    فقط اینم بگم که با توجه با زیرساخت ایران ما اگه تقضا بدیم برا سرور باید در ایران باشه چون عملا پینگ اینترنت ایران با همه کشور های همسایه بالاتر از اروپاست... میتونید چک کنید .
    پس سرور داخل ایران فقط به درد ما میخوره مگرنه که همین ترکیه هستش دیگه پینگم تو سرور ترکیه 250 ولی تو eu 120

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

این زیرساخت میخواد گشت ارشاد بفرسته تو بازی چمپ هایی که حجابشون بده رو بگیره ... یا مثلا rengar بپره رو کسی به جرم رابطه نا مشروع بگیرنش

کاتارینا رو با چادر مشکی تو جمکران تصور کن ...

در آغاز فعالیت CarryPotter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

همون ایران نفهمه درین رابطه بهتره چون بفهمن میگن بچه های ایرانی دارن همچین بازی میکنن هیچی میزنه کلا بازی رو فیــلتر میکنه کلا دیگه اصــلا نمیشه بازی کرد

7. این کاربر از CarryPotter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این زیرساخت میخواد گشت ارشاد بفرسته تو بازی چمپ هایی که حجابشون بده رو بگیره ... یا مثلا rengar بپره رو کسی به جرم رابطه نا مشروع بگیرنش

کاتارینا رو با چادر مشکی تو جمکران تصور کن ...
    خوب گفتی
    فکر کن jinx از زیر چادر تیربار میگیره رو ملت . دیگه janna که از تو بازی کلا حذف میشه . بعد اینا که همه چادری بشن خداییش تشخیصشون هم سخت میشه . با چادر یه وقت Stealth نگیرن که op میشن همشون .

ولی فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه . مگه فقط عکسهای موقع لودینگ باشه که مشکل ساز باشه و پسرا رو منحرف کنه . وگرنه کسی با اون گرافیک از بالا منحرف نمیشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

خوب گفتی
    فکر کن jinx از زیر چادر تیربار میگیره رو ملت . دیگه janna که از تو بازی کلا حذف میشه . بعد اینا که همه چادری بشن خداییش تشخیصشون هم سخت میشه . با چادر یه وقت Stealth نگیرن که op میشن همشون .

ولی فکر نمیکنم مشکل خاصی داشته باشه . مگه فقط عکسهای موقع لودینگ باشه که مشکل ساز باشه و پسرا رو منحرف کنه . وگرنه کسی با اون گرافیک از بالا منحرف نمیشه .
    انصافن کی ممکنه با ی عکس اونم عکس کارتونی منحرف بشه؟؟؟ اگرم خود طرف خیلی منحرف باشه بازم این عکسا چیزی ندارن ... اگه قراره با این عکسا ب انحراف کشیده شن فرقی نمیکنه با کاتا چادر لبنانی هم میشن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان بازی باز اپدیت شد ؟ لوگین اسکرین قبلی اومده مثل اینکه . 120 مگ به خاطر همین دانلود کرد والا

انصافن کی ممکنه با ی عکس اونم عکس کارتونی منحرف بشه؟؟؟ اگرم خود طرف خیلی منحرف باشه بازم این عکسا چیزی ندارن ... اگه قراره با این عکسا ب انحراف کشیده شن فرقی نمیکنه با کاتا چادر لبنانی هم میشن
    دیگه این تصوریه که ارشاد تو کشور داره . مخصوصا الان که چند وقتیه خیلی به بازی های اینطوری گیر میدن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکت‌های بین‌المللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •