تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1634 از 4428 اولاول ... 634113415341584162416301631163216331634163516361637163816441684173421342634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,331 به 16,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیگه 12:40 تا 6:55 جواب نمیده احتمالا با سال نو سیستم رو هم بروز کردن از من میشنوین دنبالش نرین بهتره
    دوست عزیز من الان نزدیک به 1 ساله دارم از ساعت 12:31 دقیقه تا 06:59 دانلود میکنم تا بحال ازم حجمی کم نشده
    مگر اشتباه از طرف خودم باشه مثلا قبل از 7 دیسکانکت نشم یا قبل از ساعت 1 دیس بشم
    اگه این روش در منطقه یا شهری جواب نمیده بخاطر محدودیتی که ISP اون منطقه یا شهر ایجاد کرده و عمومیت نداره
    هر کسی میخواد از این روش استفاده کنه بهتره یک شب تست بزنه بعد از اینکه مطمئن شد ترافیکی ازش کم
    نمیشه این روش رو ادامه بده
    این ترفند رو هم پارسال همین روزها بود که دوستی با یوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همه یاد دادند، تو این یک سالی که از این
    ترفند دارم استفاده میکنم اون 1.5 ساعت بالغ بر چند صد گیگ دانلود اضافه برای من بوده، حتی خیلی از دوستان تو
    ساعت نرمال دانلود شبانه سرعت خوبی ندارند و حجم دانلود اصلیشون تو 1.5 ساعت اضافه هست
    به هر حال این مطلب باعث شد که یک تشکری از این دوستمون بکنم که این ترفند رو به ما یاد دادند.
    امیدوارم هر کجا که هستند سلامت و موفق باشند.
    Last edited by M€HRAN; 23-03-2012 at 11:00.

2. این کاربر از M€HRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض محدودیت تورنت

سلام و عید رو به همه دوستان تبریک میگم میخواستم بدونم برای دانلود تورنت در پارس آنلاین محدودیت حجمی داریم تا چند گیگا بایت میتونم دانلود کنم شبانه؟

4. این کاربر از soheilarfaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخر نگفتید سرویس شما چنده؟
    دوستان گفتید که 2 فایل با هم همزمان دانلود شه حالا این دو فایل می شه از یه سرور باشه یعنی یه فایل 4 پارت و یه دونه 6 پارت دارن 2 فایل رو ترکیبی بگیرم یا از یکی؟
    سرویس یک مگ
    شما کلا ادم مشکوکی هستیا هایبرنت نیست یحتمل فقط مانیتورتون خاموش میشه
    نه دوست عزیز مشکوم کجا بود با نرم افزار auto power on shut down هایبرنت میکنم و مانیتور را هم شبا خاموشش میکنم نرم افزار advanced dialer وقتی سیستم اومد بالا کانکت میکنه و آی دی ام را میاره بالا و نرم افزار pc auto shutdown هم سر ساعت سیستمو خاموش میکنه والسلام
    من خط یک مگ دارم و اغلب 4 فایل رو همزمان برای دانلود میذارم که IDM برای هر فایل 16 کانکشن میسازه که کلش میشه 64 تا کانکشن.دیشب 4 بار دیسکانکت شدم ولی 4 گیگ دانلود داشتم.
    شما بجای 4 لینک یک لینک هم گذاشتید هیچوقت تفاوتش محسوسه؟

6. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بعضی وقتها با یک لینک دانلود دچار افت و خیز میشه یعنی سرعت بالا و پایین میره.

8. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من خط یک مگ دارم و اغلب 4 فایل رو همزمان برای دانلود میذارم که IDM برای هر فایل 16 کانکشن میسازه که کلش میشه 64 تا کانکشن.دیشب 4 بار دیسکانکت شدم ولی 4 گیگ دانلود داشتم.
    حجم باقی موندت 1360 مگ بوده که هی دیس میکرده و دوباره وصل می شده اگه میتونی 1 ال 2 گیگ بخر تا این همه دیس نشی

10. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعضی وقتها با یک لینک دانلود دچار افت و خیز میشه یعنی سرعت بالا و پایین میره.
    دیشب سرعت بالا بود 4گیگ شما ارتباطی با ترفندهای idm نداره همه چیز دست خودشونه ساعت 6 تا 7 همه در حال دانلود هستند (در منطقه ی شما) دقت کن چجوری سرعت از ساعت 6 به بعد 200 تا میزنه این یعنی همه ی محدودیت ها دست خودشونه بین 1تا 6 و 6تا 7 هیچ تفاوتی نیست و همه در حال دان هستند ولی چرا 6 تا 7 سرعت میره بالا؟

حجم باقی موندت 1360 مگ بوده که هی دیس میکرده و دوباره وصل می شده اگه میتونی 1 ال 2 گیگ بخر تا این همه دیس نشی
    لینک مستقیم احتیاجی به خرید حجم اضافه نداره

سرویس یک مگ

نه دوست عزیز مشکوم کجا بود با نرم افزار auto power on shut down هایبرنت میکنم و مانیتور را هم شبا خاموشش میکنم نرم افزار advanced dialer وقتی سیستم اومد بالا کانکت میکنه و آی دی ام را میاره بالا و نرم افزار pc auto shutdown هم سر ساعت سیستمو خاموش میکنه والسلام

اهان پس بعد از اتمام دانلود سیستم رو میزارید تا هایبرنت شه با هایبرنت کلا اینترنت در حالت bridge قطع میشه و pppoe هم که نیاز داره تا هارد روشن باشه و در حالت استندبای و هایبرنت هارد وسیستم تقریبا خاموشه

12. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لینک مستقیم احتیاجی به خرید حجم اضافه نداره
    والا من با لینک مستقیم و تورنت هم دانلود کردم اما باز هم دیس شده

14. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

والا من با لینک مستقیم و تورنت هم دانلود کردم اما باز هم دیس شده
    پارس افلاین هر جا که بخواد می گیره ولی عمرا آب از دستش نمی چکه

16. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آره.دمت گرم دقیقا همینقدره.

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

دیشب سرعت بالا بود 4گیگ شما ارتباطی با ترفندهای idm نداره همه چیز دست خودشونه ساعت 6 تا 7 همه در حال دانلود هستند (در منطقه ی شما) دقت کن چجوری سرعت از ساعت 6 به بعد 200 تا میزنه این یعنی همه ی محدودیت ها دست خودشونه بین 1تا 6 و 6تا 7 هیچ تفاوتی نیست و همه در حال دان هستند ولی چرا 6 تا 7 سرعت میره بالا؟
    منم برا همین دانلود دیشبمو گذاشتم که دوستان بدونن ترفند و اینجور چیزا ممکنه در حد 100 الی 200 مگ اثرگذار باشه ولی آخرش همه چیز به خود پارس آنلاین برمیگرده و یه جورایی ریش و قیچی دست خودشونه.
    Last edited by csssaeed; 23-03-2012 at 13:27.

18. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این idm از همه پهنا و اسپید استفاده میکنه چه شما 8 فایل داشته باشیه با 1 کانکشن یا 8 فایل داشته باشید با 16 کانکشن هیچ تفاوتی رو نخواهید دید میگید نه امتحان کنید منکه تست کردم حتی ذره ای بیشتر کمتر نشد
    چیزی که مشخصه اینه که idm چه با کانکشن زیاد و چه با تعداد فایل همزمان زیاد از تمام سرعت استفاده میکنه اما نکته مهم اینه که وقتی تعداد کانکشن برای هر فایل زیاد باشه شما دریافت اطلاعات با تمام سرعت دارید ولی حجم دانلود شدۀ فایلاتون به اون سرعت افزایش پیدا نمیکنه!

برای اینکه دقیقاً منظور منو متوجه شین کافیه مثلاً شمایی که 4 گیگ دانلود (طبق گفتۀ اکانتتون) داشتین برید به نرم افزار idm مراجعه کنید و سعی کنید حجم فایل هایی رو که دیشب دانلود شدن (برای فایلهای ناقص : فقط اون قسمتی که دیشب دانلود شده) با هم جمع کنید

شما در کمال تعجب خواهید دید که حجم فایلهای دانلود شده چیزی بین 3 تا 3.5 گیگ خواهد بود !!

20. این کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •