هان؟تو کدوم انجمن؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
وست هم فهميد تو *** هستي![]()
عزیزم شما اگه نمیدونی که من بلد هستم یا نیستم نگو دیگه حالا بده بهت یاد داد
منظور من اسکریپت های اماده برای greasemonkey برای بازی این تاپیک ساخته شدن.
ممنون/
برای نصب greasemonky در فایر فاکس باید به قسمت add ons مرورگرتون برید و سرچ کنید! با کلیک بر روی نتیجه به صفحه زیر منتقل میشید. بعدش هم روی add to firefox کلیک کنید.محتوای مخفی: تصویر :دي
این فقط یه add on هست. یعنی برای کار نیاز به اسکریپت هم دارید که در پایین چند تا رو با ذکر کاربرد معرفی کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه با کروم کار میکنید فقط کافیه اسکریپت های پایین رو توی مرورگرتون باز کنید و به مرورگر اجازه بدید اونها رو اجرا کنه. ولی توجه داشته باشید کروم تعداد کمی از اسکریپت ها رو اجرا نمیکنه...
(استفاده از اسکریپت های ستاره دار توصیه میگردد شدید!)
=========================================
*هر چیزی که نمی تونید مستقیم بهش دسترسی داشته باشید (مثل ساختمون ها، craft، strore و... رو بهتون نشون میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: عکس
یه چند تا اشکال کوچیک داره مثلا ساعت store درست کار نمیکنه؛ ولی به طور کلی خیلی خوبه!
ویرایش: ساعتش رو درست کردن!
--------------------------------------------------------------------
**یه اسکریپت همه کاره! به شما نشون میده برای هر کار بهترین لباس کدومه، ست ها رو نشون میده، برای چت به شما اجازه میده رنگی بنویسید، توی مغازه ها یه دکمه ایجاد میکنه که میتونید وسایل مختلف رو همزمان بفروشید و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------
این اسکریپت مکمل اسکریپت بالایی هست. ماجراش اینه که شما اول از منو یکی از کارها رو انتخاب میکنید و بعد باید بر روی عکس اون مَرده (که اسمش Bufaalo Bill هست) کلیک کنید. به طور اتوماتیک مناسب ترین آیتم ها برای انجام کار استفاده میشن و دیگه لازم نیست روی تک تک لباس ها کلیک کنید. (توجه داشته باشید اسکریپت بالا بهترین لباس ها رو نشون میداد و این فقط اونها رو تن کاراکترتون میکنه).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابلیت عوض نکردن سلاح فورت و اسب رو هم داره. که با تیک زدن دو مربع کناریش میشه اونا رو فعال کرد.
اما گاهی اوقات یه لباس رو جا میندازه و اون رو استفاده نمیکنه. با کلیک دوباره بر روی بوفالو بیل، این مشکل رو حل کنید.
-------------------------------------------------------------------
**اینو حتما نصب کنین. برای فروم شهر علامت last page درست می کنه که خیلی کاربردیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از این اسکریپت، میتونید به همه اعضای یک شهر تلگرام بزنید. برای این کار باید به Town hall شهر مورد نظر برید (حتما هم باید در بخش residents باشید)؛ سپس روی علامت نامه که در سمت راست مشخص شده کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از سعید (ویتامین ِ پی30!)
*نشون میده برای انجام کوئست چه کارهایی باید انجام بدی و LP کار ها رو نشون میده. محل انجام کار رو هم روی نقشه کوچکی که کل ورد رو نشون میده مشخص می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اسکریپت برای من در کروم کار نکرد
اطلاعات شما رو کپی میکنه و برای سایت هایی مثل weststats می فرسته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قسمت سالن هر شهر به شما نشون میده با دوئل کردن با اعضای اون شهر چقدر تجربه میگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*یک اسکریپ برای نشون دادن کارهایی که نشون داده نمیشه(مثلا 400 تا لابور برای باز کردن کم دارین که در حالت عادی نشون نمیده) رو بهتون نشون میده برای پیدا کردن مکان مناسب برای شهر و.. خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید زمانی پیش بیاد که حال کار کردن با موس رو نداشته باشید یا اصلا موستان خراب شده نگران نباشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون مشکلتون دیگه حل شد با این اسکریپ میتونید از صفحه کلید برای یعضی کار ها به جای موس استفاده کنید
محتوای مخفی: واضحه که نمیتونه عکس داشته باشه! راهنمایی درمورد کار با این اسکریپت
اسکریپی برای minimize کردن همه پنجره های باز به کلید F2 (آماده شده برای تمام سرور ها ) اینم نمی تونه عکس داشته باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اسکریپی هست که کار های مورد علاقه تونو اد (add) کنین. تازه میتونی گروه بندی هم کنین بعد میتونین مقدار پول وmotivation و اینا رو بینین چیز عالیه تازه خودشم 99 % ترجمه شده هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دوست ندارین گزینه های اسکریپ هایی که نصب میکنید ( اسکریپ های دارای منو ) زیر تبلیغ کار بیوفته میتونید با این اسکریپ اونها رو روی بنر کار ها قرار دهیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید به طور کامل بنر کارها رو بردارید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*یه fort manager خیلی خوب که فاصله زمانی شما تا فورت، فورت های فعال، سایز فورت و... رو نشون میده. (این اسکریپت جای دکمه go to fort رو میگیره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه صفحه های زیادی رو توی وست باز کردین و همه تو هم دیگه هست برای باز کردن راحت تر میتونن از این اسکریپ استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=========================================
اگه میخواین از این اسکریپت ها بک آپ بگیرید (یعنی اسکریپت ها رو توی کامپیوتر ذخیره کنید، روی دکمه install (دکمه سبز رنگ) رایت کلیک کنید و گزینه save link as... رو انتخاب کنید. با باز کردن فایل در مرورگری که GM داره اسکریپت ها قابل اجرا هستن. فقط توجه داشته باشین اگه خواستین نام اسکریت رو تغییر بدین، باید نام فایل به صورت name.user.js باشه. یعنی قسمت user هم بخشی از پسوند فایل هست.
با تشکر از:
آرش (Baltaza) که برخی از این اسکریپت ها رو معرفی کرد و چندتاشون رو ترجمه یا انگولک کرد
سعید (vitamin2002)
و صد البته خودم!
صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (ناسا)
زورنامه کیهان
و مردم فهیم مصر و حومه
تهیه شده در مرکز سیمای وست
Last edited by amin_fixfox; 17-06-2011 at 20:36.
ایول حال کردم
2 سال دارم بازی می کنم از این GM خبر نداشتم
اگه تونستی این پستت را کامل کن و توضیحات مختصری در مورد افزونه و چه کار باید کرد و.... بده به علی بگم پستت را به پست اول تاپیک ضمیمه کنه
ما GM رو از تریبال می شناسیم. اونجا هر افزونه ای که نصب کنی بن میشی!
اوکی
چرا بن می شی ؟ مگه این افزونه ها چی کار می کنند ؟ ببینم الان مثلان این افزونه را نصب کردی , از کجا می فهمند که افزونه نصب کردی ؟!
کویست که فعلا 2 تاش فعال شده تا 30 باید برای ادامه صبر کنید ...
2تا از ایتماش؟چون فقط من 2 تا رو پیدا کردم.کوئست رو برم؟از مایا یا هنری؟trick or treat?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)