تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1634 از 2376 اولاول ... 63411341534158416241630163116321633163416351636163716381644168417342134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,331 به 16,340 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

نظرى جویبارى:
    طلب كریمى را پرداخت مى كنیم

سرپرست استقلال در خصوص راى كمیته انضباطى كه این باشگاه را محكوم به پرداخت طلب ۴۰ میلیون تومانى فیروز كرده است، مى گوید: «مشكلى براى پرداخت طلب آقافیروز نداریم.» جویبارى كه دیروز مورد تقدیر واعظ قرار گرفته بود در این باره مى گوید: «من در مورد مسائل ریز این موضوع اطلاع دقیقى ندارم ولى اگر كمیته انضباطى چنین حكمى داده است، باید طلب فیروز كریمى پرداخت شود و مشكلى در این زمینه وجود نخواهد داشت.» جویبارى بازى با صبا را حساس مى داند: «تماشاگران در ورزشگاه به طور حتم بازى جذابى را شاهد خواهند بود و مطمئن هستم صباباترى را شكست خواهیم داد چون استقلال در بهترین دوران خود قرار دارد و تیم ما فراتر از لیگ ایران فوتبال بازى مى كند.»نظرى جویبارى درمورد شانس قهرمانى استقلال مى گوید: «ما مدعى اول هستیم و تا آخرین هفته دوست نداریم صدر جدول را از دست بدهیم، در ضمن سپاهان حریف خطرناكى است و نباید به سادگى امتیاز از دست بدهیم البته تیم ما در دوران اوج قرار دارد و سیستم بازى استقلال كه تا الان ۵۰ گل به ثمر رسانده است، همان سیستمى است كه خیلى ها مى گفتند منسوخ شده است.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

روانخواه: اگر استقلالی هم نبودم باز می گفتم این تیم قهرمان می شود.

ا بازگشت امیدرضا روانخواه هافبک سرعتی استقلال به مستطیل سبز چیزی باقی نمانده است. او بیشتر علاقه مند است بازگشت دوباره اش به فوتبال در بازی دربی صورت بگیرد تا با گلزنی به پرسپولیس بتواند دوباره متولد شود.
    • از وضعیت خودت بگو. شرایطت چطور است؟
    - هر روز تحت نظر دکتر نوروزی به انجام تمرین می پردازم. به گفته دکتر نوروزی بهبودی ام خیلی سریع طی شد تا بتوانم هر چه زودتر برای استقلال به میدان بروم.
    • روزهای سختی را سپری کردی تا امروز دوباره در جمع استقلالی ها
    حاضر شدی؟
    - دقیقاً همین طور است. برای یک فوتبالیست هیچ چیز بدتر از مصدومیت نیست. البته من آسیب دیدگی ام را روی حساب قسمت گذاشتم و هیچ وقت هم از این بابت ناراحت نشدم.
    • اکثر فوتبالیست ها پس از طی کردن مصدومیت ۶ ماهه نمی توانند به آن بازیکن سابق تبدیل شوند. از این موضوع نمی ترسی؟
    - نه، چون به خوبی از خودم شناخت دارم. می دانم که بیشتر از همیشه تمرین می کنم تا عقب افتادگی ام را جبران کنم. همه می دانند من مرد روزهای سخت هستم و هیچ وقت ناامید نمی شوم. همیشه یاد گرفته ام به خدا توکل کنم. الان هم با توکل به خدا برای به میدان رفتن با پیراهن استقلال لحظه شماری می کنم. حتی بر این عقیده هستم که می توانم بهتر از گذشته فوتبال بازی کنم.
    • دلیل اینکه قلعه نویی اینقدر روانخواه را قبول دارد چیست؟ اینکه امیر تو را مثل پسر خودش می داند.
    - قلعه نویی نسبت به من لطف دارند و من امیدوارم با بازگشتم بتوانم جواب خوبی های ایشان را بدهم. همیشه سعی کرده ام به نظر مربیانم احترام بگذارم و به دستورات آنها عمل کنم. هیچ وقت دوست ندارم به عنوان یک بازیکن بی انضباط و با حاشیه شناخته شوم. حاشیه در فوتبال من را اذیت می کند، بنابراین تمام سعی و تلاشم بر این است تا بازیکن با اخلاقی باشم.
    • برای بازی در دربی امیدوار هستی؟
    - دوست دارم در دربی بازی کنم اما اگر این بازی در بهمن ماه برگزار شود نمی توانم برای استقلال به میدان بروم. گل زدن به پرسپولیس در دور رفت با تولد من در استقلال همراه شد. به همین دلیل علاقمندم در بازی دربی به میدان بروم و با گل زدن به پرسپولیس بازگشت خوبی داشته باشم. من می خواهم دوباره متولد شوم.
    • اگر دربی در بهمن ماه انجام بگیرد، امکان به میدان رفتن تو اصلاً وجود ندارد؟
    - با توجه به اینکه دوران درمانم باید در طول ۶ ماه سپری شود بهمن ماه نمی توانم برای استقلال به میدان بروم. اگر چه روند بهبودی ام را سریع طی کردم اما برای جلوگیری از مصدومیت احتمالی و اطمینان از سلامتی اسفند ماه برای استقلال بازی می کنم.
    • حتماً برای رسیدن آن روز لحظه شماری می کنی؟
    - دقیقاً همین طور است. من این چند ماه را تنها به شوق به میدان رفتن دوباره با پیراهن استقلال سپری کردم. دوست دارم به محض به میدان رفتن برای استقلال اولین گلم را هم به ثمر برسانم تا ثابت کنم مصدومیت طولانی مدتم سبب افت من نشده است.
    • استقلال این هفته مقابل صبا به میدان می رود. پیش بینی ات از این بازی چیست؟
    - این بازی هم مثل بقیه دیدارها فقط ۳ امتیاز دارد. با توجه به آمادگی که از استقلال در بازی های گذشته دیدم، فکر می کنم بچه های ما ۳ امتیاز این بازی را به حساب خود واریز کنند. هر چند که نباید فراموش کرد صبا تیم خوب و خطرناکی است و واقعاً پیروزی بر این تیم به سادگی صورت نمی گیرد.
    • فکر می کنی کدام تیم قهرمان پایان فصل شود؟
    - اگر استقلالی هم نبودم باز می گفتم استقلال قهرمان می شود. خوشبختانه تیم ما به نسبت سایر تیم ها از قدرت و توانایی بیشتری برخوردار است. من فکر می کنم هیچ تیمی به جز استقلال پتانسیل قهرمانی را ندارد. البته در این بین تیم های ذوب آهن، سپاهان و پرسپولیس هم شانس قهرمانی را دارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

آزموده را آزمودن خطاست
    مخالفت با وزارت رفاه

آزموده را آزمودن خطاست. استقلالى ها كه یك بار حضور وزارت رفاه را در كنار تیم تجربه كردند و خاطره خوشى از این مسأله ندارند حاضر نیستند دوباره در كنار وزارت رفاه فعالیت كنند. به همین خاطر اعضاى هیات مدیره استقلال دوشنبه شب با طرح انتقال تیم به وزارت رفاه مخالفت كردند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

درخواست مهلت از فیروز كریمى

در آستانه بازى حساس استقلال - صباباترى، فیروز كریمى سرمربى صباباترى به خاطر طلب ۴۰ میلیونى خود از باشگاه استقلال شكایت كرد كه كمیته انضباطى نیز بعد از بررسى شكایت كریمى، باشگاه استقلال را موظف به پرداخت طلب سرمربى صبا كرد. به همین خاطر روز گذشته استقلالى ها با فیروز كریمى تماس گرفته و از او براى پرداخت طلبش مهلت خواستند. البته با توجه به شناختى كه از فیروز كریمى داریم به نظر مى رسد اقدام این مربى بیشتر راه انداختن جنگ روانى باشد تا گرفتن حق و حقوقش از باشگاه استقلال.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

برهانی و نوری غایبان بزرگ هفته

بر اساس اعلام سازمان لیگ برتر ۱۵ بازیکن نمی توانند تیم‌های خود را در هفته بیست و سوم این رقابت‌ها همراهی کنند.
    سازمان لیگ برتر اعلام کرد ۱۵ بازیکن از ۱۳ تیم لیگ برتری نمی توانند به دلیل محرومیت، تیم‌های خود را در هفته بیست و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور همراهی کنند. در این بین آرش برهانی و محمد نوری بزرگترین غایبان دیدارهای این هفته هستند.
    اسامی بازیکنان محروم هفته بیست و سوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    آرش برهانی (استقلال تهران)، مصطفی بیژنی (استقلال اهواز)، ابراهیم توره (پرسپولیس)، همت عابدین نژاد (برق شیراز)، ابوالفضل حاجی زاده و مجید غلام‌نژاد (پاس همدان)، مرتضی عزیزمحمدی (پیکان قزوین)، قاسم حدادی فر (ذوب آهن اصفهان)، رسول میرطرقی (مس کرمان)، مهدی چمن آرا (ملوان بندرانزلی)، محمد مختاری (داماش گیلان)، محمد نوری (صبای قم)، روح الله بهرامی، سیروس سنگچولی و محمد مطوری (پیام مشهد)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بازیکن پرتغالی استقلال:
    مشكلات مالی برای استقلال نیز وجود دارد

هافبك پرتغالی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: مسئولان استقلال تلاش زیادی برای مرتفع كردن مشكلات استقلال انجام می دهند ولی تیم ما نیز همانند سایر تیم ها مشكلات زیادی دارد.

فابیو جانواریو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مبلغی از قراردادم را دریافت كرده ام ولی برای گرفتن مابقی مبلغ دریافتی با مشكل مواجه هستم.

وی ادامه داد: شرایط باشگاه استقلال را درك می كنم و به عنوان یك بازیكن حرفه ای سر تمرینات حاضر می شوم.

وی گفت: اگر دربازی مقابل صبا به پیروزی برسیم به طور قطع نیمی از راه قهرمانی را طی كرده ایم.

جانواریو درباره شایعه مصدومیتش در بازی با برق شیراز افزود: این مسئله صحت ندارد و من هیچ مشكلی ندارم./

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

خبرگزاری موج - گروه اقتصاد ورزش
    اگر كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای بر پرداخت طلب نظری جویباری داده است، باشگاه استقلال این مبلغ را پرداخت خواهد كرد.

علی نظری جویباری در گفتگو با خبرنگار موج گفت: من در مورد مسائل ریز این موضوع اطلاع دقیقى ندارم ولى اگر كمیته انضباطى چنین حكمى داده است، باید طلب فیروز كریمى پرداخت شود و مشكلى در این زمینه وجود نخواهد داشت.
    سرپرست استقلال در خصوص راى كمیته انضباطى كه این باشگاه را محكوم به پرداخت طلب ۴۰ میلیون تومانى فیروز كریمی كرده است، خاطر نشان ساخت: مشكلى براى پرداخت طلب كریمی نداریم و این مبلغ به زودی از حساب باشاه پرداخت خواهد شد.
    جویبارى درخصوص دیدار هفته بیست و سوم استقلال در مقابل صبا باتری اظهاركرد: تماشاگران در ورزشگاه به طور حتم بازى جذابى را شاهد خواهند بود و مطمئن هستم صباباترى را شكست خواهیم داد چرا كه استقلال در بهترین دوران خود قرار دارد و تیم ما فراتر از لیگ ایران فوتبال بازى مى كند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

وقتی همه خواب بودند فردوسی پور بیدار بود.

وقتی در پایان دهه ۷۰ برنامه ای تحت عنوان "۹۰" پایه گذاری شد کمتر کسی فکر می کرد این برنامه به حدی از جذابیت و اقبال دست پیدا کند که در سبد خانوار تمام ایرانیان قرار بگیرد.
    برنامه "۹۰" با اجرای عادل فردوسی پور گرچه مدعی بی نقصی نیست ، اما تا آنجا پیش رفت که امروز به صدای مردم ایران تبدیل شده و همگان به انتظار از راه رسیدن این برنامه می نشینند تا با جادوی تصاویر آن، شب خوشی را به صبح برسانند.
    برنامه "۹۰" از نمونه های خارجی آن الگوبرداری شده و کار اصلی آن به نقد کشیدن ضعف های ساختاری فوتبال کشور است که صرفنظر از برخی ایرادها، می توان نمره قبولی به این برنامه داد. پربیننده بودن این برنامه یک روی سکه است و روی دیگر سکه آن است که بسیاری از مدیران، مربیان و بازیکنان فوتبال، از آنجا که به صراحت از سوی این برنامه به نقد کشیده می شوند، دل خوشی از ۹۰ ندارند.
    علی پروین از اولین منتقدان این برنامه بود. او یک بار از عادل فردوسی پور به عنوان کسی نام برد که وجهه او را نزد هواداران تخریب می کند و این برنامه را بایکوت کرد. هرچند که هوشمندی و درایت مجری این برنامه همواره باعث شده که دست اندرکاران فوتبال کشور با این برنامه از در تعامل درآیند و اگرچه به ظاهر، اما نقش مثبت آن را تایید کنند. مسابقه یا نظر سنجی پیامک این برنامه نشان داده که ۹۰ از چه جایگاهی در نزد مردم برخوردار است. اما از آنچه در برنامه دیشب هویدا بود، گویا منتقدان، سرانجام، تداوم این برنامه را تاب نیاوردند.
    فردوسی پور که همواره ، حتی در دشوارترین شرایط ، لبخند از صورتش محو نمی شد دیشب در حالی یکی دیگر از برنامه های ۹۰ را اجرا کرد که عاری از هرگونه روحیه ای بود که این نشان از تعطیلی یا تغییر اساسی برنامه ای دارد که نبود آن برای فوتبال ایران، فاجعه به حساب می آید.
    این برنامه روند پرفراز و نشیبی را طی سال های گذشته پشت سر گذاشته اما همواره با اقبال بینندگان همراه بوده که این امر مهر تاییدی است بر توانمندی های این برنامه پرتداوم. قدرت برنامه ۹۰، برنامه هایی چون "ورزش و مردم" ، "ورزش از نگاه دو" و " ورزش از نگاه پنج " را همواره در سایه قرار داده که این امر به نیاز جامعه به اینگونه برنامه ها بازمی گردد.
    برنامه ۹۰ و مجری آن هفته های پرچالشی را پشت سر گذاشته اند و جنجال از زمانی شروع شد که فردوسی پور انتخاب فدراسیون فوتبال ایران به عنوان برترین فدراسیون فوتبال آسیا را ابهام برانگیز خواند. پس از آن و در همان برنامه، به نوع برنامه ریزی سازمان لیگ هم انتقاد شد که واکنش شدیداللحن عزیز محمدی را دربرداشت.
    فردوسی پور در برنامه بعدی ۹۰ ، سازمان تربیت بدنی را به چالش کشید که جمیع اتفاقات این دو برنامه منجر به این شد که شایعه تعطیلی ۹۰ دهان به دهان چرخید ؛ شایعه ای که گویا چندان هم از واقعیت دور نیست. واقعیت این است که اگر گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با ریزش مخاطب فراوان همراه بوده ، دلیل اصلی اش کم مایه شدن رویکردهای چالشی در ساختار برنامه است و امیدواریم این ریزش دچار محبوب ترین برنامه ورزشی تلویزیون هم نشود.
    به هر تقدیر نیاز به اینگونه برنامه ها برای هر کشوری انکار ناپذیر است اما اینکه مدیران ورزش ما ظرفیت پذیرش انتقاداتی از این دست را ندارند، امری است که نمی تواند دلیل قانع کننده ای برای زیر سوال بردن خبرنگار و رسانه و این برنامه به حساب بیاید. ای کاش برنامه ۹۰ همچنان همانند هفته های گذشته، نابسامانی های فوتبال کشور را به چالش می کشید، این به نفع مدیدیت فوتبال و تربیت بدنی هم بود. ای کاش این برنامه، نه تنها مورد تهدید واقع نمی شد بلکه با برطرف شدن ضعف های موجود، بیش از پیش بر قدرتش افزوده می شد، ای کاش مدیران ورزش ما از طریق این برنامه، به دستاوردهای فوتبال کشور می افزودند، ای کاش ...
    و ای کاش فردوسی پور در انتهای برنامه دیشب نمی گفت: " چنانچه عمری باقی بود و این صندلی جایی برای بیان حق و حقیقت بود ، در خدمت شما خواهم بود."
    کلام آخر اینکه ناپختگی ، عدم درک صحیح وظایف و نیز نشناختن کارویژه های رسانه از سوی بدنه های اجرایی آسیب بزرگی است که در همه عرصه ها ، از جمله ورزش ، پیشرفت کشور را از فرصت بزرگی به نام رسانه محروم می کند. هیچ مدیریتی در دنیا با گسستن پیوند با افکار عمومی به سرانجام نرسیده است. از اتفاقات بدیع و سخیفی مثل "اختلال تصادفی سیستم ارسال پیام کوتاه" به برنامه ۹۰ باید گذشت اما امیدواریم مسوولان سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال راه اشتباه رفته را بازگردند و مسوولان رسانه ملی هم بیش از این استقلال و حرمت رسانه را پاس دارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

بحث خصوصى شدن باشگاه ها هر از چندگاهى داغ مى شود و رسانه ها به آن مى پردازند. روزى كه محمد آخوندى در تلویزیون گفت شكست هاى پرسپولیس و استقلال به نام سازمان نوشته مى شود و پیروزى ها براى قطبى و قلعه نویى است شاید خیلى ها تصور كردند كه سازمان قصد دارد پرسپولیس و استقلال را به هر قیمت ممكن واگذار كند اما در كمال تعجب حدود یك هفته بعد بحث واگذارى آنها به وزارت راه و صنایع مطرح شد كه طبعاً فرقى در اصل ماجرا ندارد چراكه آنها هم نهادهاى دولتى محسوب مى شوند. تجربه تلخ واگذارى موقت استقلال به وزارت رفاه هنوز در اذهان باقى است. تجربه اى كه ثابت كردآن واگذارى غلط اندر غلط بود و جواب نداد. استقلال پس از مدت ها دوباره به خانه اول برگشت و مشكلات هم همچنان ادامه داشت. البته برخى مى گویند بحث واگذارى استقلال و پرسپولیس به وزارت راه و صنایع به دستور شخص رئیس جمهور است كه البته این مسأله تأیید نشده اما كاملاً مى توان حدس زد كه واگذارى آبى و قرمز به بخش خصوصى شعارى بیش نیست و حداقل اینكه چنین اتفاقى تا انتخابات خرداد ۸۸ رخ نخواهد داد.
    •••
    مصاحبه اخیر مسعود زریبافان در نوع خود جالب است. این مصاحبه كاملاً نشان مى دهد كه دولت قصد واگذارى پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصى را ندارد و امثال هدایتى و انصارى هم حالا حالاها باید منتظر باشند. زریبافان مى گوید:« كاملا ًمشخص است كه اداره این باشگاه ها سودآور نیست اگر هم به بخش خصوصى واگذار شوند باز نمى توانند آن را اداره كرده و از پس هزینه ها برآیند و مجدداً به دولت متوسل خواهند شد زیرا این ۲ باشگاه غیر از درآمد از اسپانسرها هیچ درآمد دیگرى ندارند.» زریبافان رئیس مجمع استقلال و از نزدیكان دولت است و طبعاً بى دلیل حرفى را برزبان نمى آورد اگر قرار بود استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصى واگذار شوند مسلماً رئیس مجمع آبى ها چنین حرفى نمى زد. از طرفى نمى شود پرسپولیس را واگذار كرد و مثلاً استقلال را واگذار نكرد. اگر بحث واگذارى مطرح باشد هر ۲ تیم واگذار مى شوند كه صد البته با رویكرد فعلى خیلى بعید به نظر مى رسد و انگار پرسپولیس و استقلال كماكان باید منتظر كمك هاى سازمان باشند و چشم به جیب این نهاد بدوزند. واقعیت امر آن است كه دولت واگذارى پرسپولیس و استقلال را یك ریسك بزرگ مى داند و قبل از انتخابات خرداد ۸۸ چنین ریسكى را انجام نمى دهد. چندى قبل على آبادى هم گفته بود پرسپولیس و استقلال را به هر كسى نمى توان واگذار كرد چرا كه میلیون ها طرفدار دارند و ... در واقع سازمان دلش نمى آید این ۲ تیم را واگذار كند و براى اینكه اتفاق تازه اى رخ دهد باید چند ماه دیگر صبر كنیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

در واكنش به خبرهای غیررسمی
    عنایتی: به استقلال تنها كمك می‌كنم

جام جم آنلاین: و دوباره شایعه بازگشت رضا عنایتی به استقلال. البته نه، این بار بحث از شایعه، جدی‌تر است. « چند تا تیم پیشنهاد جدی دادند كه یكی استقلال است.» بحث بازگشت رضا عنایتی به استقلال زمانی قوت گرفت كه امیر قلعه‌نویی سرمربی این تیم در برنامه 90 گفت كه با مهاجم النصر در تماس است.

رضا لبخندی می‌زند و ادامه می‌دهد: «بله، خیلی با هم حرف زدیم.» حرف‌هایی برای بازگشت عنایتی به استقلال.

همین روزهاست كه كار این ستاره ایرانی، اما بدشانس با النصر تمام شود ، «90درصد كارم با النصر تمام است. در این باره حرف زدیم و دیگر دلیلی برای ماندنم در این تیم نیست.»

همان روزها كه شایعه بازگشت رضا به استقلال كم‌كم رنگ واقعیت می‌گرفت، ظاهرا او میخ جدایی از النصر را محكم‌تر می‌كوبید.

حالا این فاصله بیشتر از گذشته شده. «در این باره حرف زدیم و دو طرف به این نتیجه رسیدیم كه بهتر است قطع همكاری كنیم.»

رضا خیلی راغب نیست درباره دلایل جدایی از این تیم حرف بزند. هر چند كاملا مشخص است كه مصدومیت او در این زمینه خیلی تاثیر داشت.

مصدومیتی كه ماه‌ها عنایتی را بیرون نگه داشت. «غیر از این دلایل دیگری هم داشت. ولی ترجیح می‌دهم كه در این باره فعلا حرفی نزنم. بگذارید این چند روز بگذرد بعد.»

قرار است دو طرف یك جلسه دیگر هم برگزار كنند و دیگر حرفی را باقی نگذارند. عنایتی هم این را تایید می‌كند. «البته فعلا مدیر برنامه‌هایم در امارات نیست. قرار است در چند روز آینده به امارات بیاید و یك جلسه دیگر با مسوولان النصر داشته باشیم.» زمان حضور رضا در تهران هم مشخص نیست.

«اول باید كارهایم را با النصر تمام كنم، بعد. ولی همین روزها می‌آیم.»

عنایتی در حالی دوباره به استقلال بازمی گردد كه این تیم بهترین خط حمله لیگ برتر را در اختیار دارد. آرش برهانی هم كه تركانده.

«اگر بیایم فقط برای كمك در خدمت تیم خواهم بود.» رضا از برهانی كلی تعریف می‌كند و می‌گوید: «ماشاالله این فصل خیلی خوب برای استقلال بازی كرده. خط حمله تیم هم كه بهترین خط حمله است. من بیایم، فقط در حد یك كمكی خواهم بود. با بودن آرش توقع از ما همین است...»

با رفتن عنایتی از النصر، او هم به لوكا می‌پیوندد. كسی كه با نیمكت النصر خداحافظی كرد و به احتمال زیاد روی نیمكت پرسپولیس فرود خواهد آمد.

«من هم شنیده‌ام. مثل شما فقط خبرش را دارم. فكر می كنم بزودی با هم رودر رو شویم.»

این در شرایطی است كه دیروز واعظ آشتیانی مدیر عامل استقلا‌ل با حضور در محل تمرینات این تیم اعلا‌م كرد كه پول لا‌زم برای جذب عنایتی رانداریم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •