تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1634 از 2014 اولاول ... 6341134153415841624163016311632163316341635163616371638164416841734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,331 به 16,340 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    انصاري‌فرد: شايد اشعه ليزر كار مخالفان ما بود
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: ما نيازي به استفاده از ليزر نداريم و شايد اشعه ليزر كار مخالفان ما بوده است.

عباس انصاري‌فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: شايعات زيادي در خصوص اتفاقات بازي با ابومسلم وجود دارد اما چه اطميناني است كه انعكاس اشعه ليزر از سوي پرسپوليسي‌ها صورت گرفته باشد. شايد كار افرادي باشد كه چشم ديدن موفقيت‌هاي ما را ندارند.
    وي افزود: مي‌گويند اين كار از جايگاه VIP صورت گرفته است. مگر كنترل اين قسمت از ورزشگاه آزادي در دست ما است؟ ما حتي بليت‌هاي جايگاه را به اندازه كافي نداريم و هميشه دچار مشكل هستيم. كنترل اين قسمت بر عهده افراد ديگري است.
    انصاري فرد عنوان كرد: ‌هميشه به هواداران اعلام كردم كه وارد حاشيه نشوند چون نتيجه‌اش جريمه و محروميتي است كه دود آن اول به چشم خود آنها مي‌رود. اگر فدراسيون و كميته انضباطي اعلام كنند ما به خاطر مشكلات ليزر نمي‌توانيم ميزبان باشيم من چه كار مي‌توانم انجام دهم.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس يادآور شد: پرسپوليس براي برد نياز به انداختن ليزر و ايجاد حواشي براي حريفان ندارد. برد و باخت ما اصلا به اين چيزها ربطي ندارد و با اين كارها پتانسيل ما زير سئوال مي‌رود.
    انصاري‌فرد خاطرنشان كرد: برابر برق شيراز كار سختي داريم. متاسفانه چند بازيكن آسيب ديده داريم اما مطمئن هستم جايگزينان آنها مي‌تواند خوب كار كند. خوشبختانه شرايط روحي و بدني ساير بازيكنان بسيار مطلوب است.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص نتايج تيم‌هاي ديگر گفت: ما بايد اول به فكر موفقيت خودمان باشيم و به لغزش تيم‌هاي ديگر توجهي نداشته باشيم. اعتقاد دارم قهرماني ما دور از دسترس نيست.
    انصاري‌فرد در خصوص مشكلات ليست پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: مدارك را ديروز ارسال كرديم اما واقعا موضوع اين طور نبوده كه اعلام كرده‌اند. شماره 18 يا 8 مشخص است كه فقط اشتباه تايپي در آن نقش داشته البته ما بايد دقت مي‌كرديم اما در اين قضيه بزرگنمايي صورت گرفته است.
    وي تاكيد كرد: بحث كد ملي نيز واقعا عجيب است. در تمام دنيا پاسپورت ملاك وضعيت يك بازيكن است. من اميدوار بودم فدراسيون از كنفدراسيون آسيا در اين خصوص ايراد بگيرد كه به چه دليل كد ملي از ما خواسته‌اند. قبل از اين قرار نبود چنين موردي را به آنها تحويل دهيم. تمام اين موارد خوشبختانه برطرف شده شده و آرامش خوبي در باشگاه حاكم است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

نوري: گفته بودم استقلال دچار مشكل مي‌شود
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گفته بودم كه استقلال پس از دربي به در بسته مي‌خورد.

پژمان نوري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در چند مصاحبه قبلي‌ام گفته بودم استقلال پس از دربي دچار مشكل مي شود. با توجه به سابقه چند ساله‌ام در پرسپوليس اين مسئله كاملا برايم مشهود بود.
    نوري در خصوص ديدار مقابل ابومسلم عنوان كرد: بازي خوبي نبود ولي ما سه امتياز را گرفتيم تا فاصله خود را با صدرنشينان كم كنيم. اين هديه خوبي براي هواداران بود كه بايد در هفته‌هاي بعدي ما را بيشتر حمايت كنند.
    وي در خصوص تعويض در بين دو نيمه گفت: نمي‌دانم چه كار بايد مي‌كردم كه انجام ندادم. پا به توپ شدم و طبق دستور كادر فني در توپ‌هاي سوم هم موفق عمل كردم. ‌
    نوري ادامه داد: به نظر خودم يكي از بهترين روزهاي فوتبالي‌ام را در نيمه اول بازي با ابومسلم پشت سر گذاشتم. همراه با مازيار زارع وسط زمين را براي خودمان نگه داشتيم. من هافبك دفاعي بودم و بيش از حد نمي‌توانستم به محوطه جريمه ابومسلم نزديك شوم اما باز هم آمدم و شوت زني كردم.
    هافبك تيم پرسپوليس درباره بازي مقابل برق شيراز گفت: تمام بازي‌ها حكم فينال دارد. ما مي‌توانيم به صدر جدول برسيم. اين انگيزه را در بين بازيكنان پرسپوليس ديده‌ام
    وي اضافه كرد: برق شيراز تيم جوان و خوبي است و فوتبال را روي زمين شناور بازي مي كند اما بعيد مي دانم بتوانند بر ما غلبه كنند. البته شرايط زمين حافظيه مناسب نيست و اين كار دو تيم را دشوار مي كند.
    نوري خاطرنشان كرد:‌ اگر بخواهيم قهرمان شويم بايد تلاش كنيم و يكدل باشيم. قهرماني دور از دسترس نيست.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    پيوس: پرسپوليس به برق ببازد اما قهرمان شود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: دوست دارم پرسپوليس به ما ببازد اما در نهايت قهرمان شود.

فرشاد پيوس در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط تيم برق در آستانه بازي با پرسپوليس اظهار داشت: براي اين بازي مصدومان زيادي داريم و بايد با جمعي از بازيكنان جوان و با انگيزه به مصاف اين تيم برويم. با اين حال من نااميد نيستم.
    وي افزود: پرسپوليس با حضور وينگادا شرايط خوبي پيدا كرده و تيم بهتري شده است. آنها سازماندهي خوبي پيدا كرده اند. ما قطعا با توجه به شرايطي كه داريم براي برد به ميدان مي رويم.
    سرمربي برق ادامه داد: وقتي تيمي باخت مي آورد بدشانسي ها پشت سر هم مي آيد. مقابل تيم هايي كه در اين چند هفته اخير بازي كرده ايم با بدشانسي روبرو شديم و حقمان باخت نبوده است.
    وي درباره تغيير در هيات مديره برق شيراز عنوان كرد: دو نفر جديد كه به هيات مديره اضافه شده اند هم به لحاظ مالي قوي تر هستند و هم به دليل علاقه اي كه به فوتبال دارند وقت بيشتري براي تيم مي گذرانند.
    پيوس خاطر نشان كرد: اميدوارم فردا سه امتياز بازي از آن ما باشد ولي در راه قهرماني پرسپوليس تاثيري نگذارد.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

باسما داور ديدار پرسپوليس و الغرافه شد
    خبرگزاري فارس: اسامي داوران قضاوت كننده دو تيم فوتبال پرسپوليس و الغرافه از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا از سوي كنفدراسيون آسيا اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي داوران به شرح زير است:
    پرسپوليس -الغرافه قطر؛ 19 فروردين، ايران

ناظر مسابقات:آرچيلاگ سناورا سوني از سريلانكا

ناظر داوري: يانگ لي از كره جنوبي

داور وسط:ماسن باسما از سوريه

كمك داور اول: تمام هامدون از سوريه

كمك داور دوم:ماشهور هامدان از سوريه

كمك چهارم:يسافوان اوتامان از سوريه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

تكرار/ در گفت و گو با فارس
    منصوري: نبايد برق را دستكم بگيريم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي روز شنبه آينده نبايد برق شيراز را دستكم بگيريم.

محمد منصوري درگفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: خيلي دوست داشتيم شكست بازي رفت برابر ابومسلم را جبران كنيم. به همين دليل با تمام قدرت به ميدان رفتيم و سه امتياز را گرفتيم. اگر از فرصت ها بهتر استفاده مي كرديم مي توانستيم بيشتر از يك گل بزنيم.
    وي يادآور شد: مدافعان ما در ديدار بسيار عالي كار كردند و به خوبي توانستند حملات ابومسلم را كنترل كنند.
    هافبك تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص 10 نفره شدن ابومسلم و حركت دروازه بان اين تيم گفت:شهاب گردان دروازه بان خوب و با اخلاقي است اما كار او براي من كه در هنگام گرم كردن صحنه را ديدم بسيار عجيب بود.
    وي اضافه كرد: گردان مي‌گفت توپ جمع كن در چند صحنه توپ را به او دير رسانده و در حال تمسخركردن او است به همين دليل اين صحنه اتفاق افتاد. كار خوبي نبود و هيچكس اين مسئله را در فوتبال قبول ندارد چون به دور از جوانمردي است.
    منصوري تاكيد كرد:‌ پس از اخراج گردان و 10 نفره شدن ابومسلم مي‌توانستيم بيشتر گل بزنيم اما متاسفانه در زدن ضربات آخر بدشانس بوديم.
    وي در خصوص بازي با برق شيراز گفت: نتايج اخير برق مثبت نبوده است. اين يك فاكتور مثبت براي ما است البته بازي با پرسپوليس و پخش زنده انگيزه‌ها را بالا مي برد. ما نبايد برق را دست كم بگيريم. ما براي سه امتياز به شيراز مي‌رويم و براي رسيدن به هدف خود از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنيم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

مدارك باشگاه پرسپوليس به فدراسيون فوتبال ارسال شد
    خبرگزاري فارس: مدارك باشگاه پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا روز گذشته به فدراسيون فوتبال ارسال شد

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري‌فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس از ارسال مدارك كامل باشگاه پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا كه با نواقصي همراه بود؛ خبر داد.
    انصاري‌فرد در جلسه‌اي با مسئولان ستاد ويژه آسيايي باشگاه پرسپوليس اين مدارك را به صورت كامل همراه با شماره بازيكنان بررسي كرد.
    مدارك‌ نيكبخت واحدي، توره، رحمان رضايي، عباس انصاري‌فرد، ماساژور تيم به همراه شماره پيراهن بازيكنان دچار مشكل بود.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

تكرار/جام پادشاهي عربستان/
    حريف پرسپوليس صعود كرد، حريف سپاهان حذف شد
    خبرگزاري فارس: الشباب در مرحله يك چهارم نهايي جام پادشاهي عربستان به نيمه نهايي صعود كرد و الاتفاق حذف شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، دو ديدار از مرحله يك چهارم نهايي برگزار شد كه ابتدا الشباب، حريف پرسپوليس در گروه 2 ليگ قهرمانان آسيا به مصاف الفتح رفت و موفق شد اين تيم را يك بر صفر شكست دهد.
    براي الشباب در اين ديدار احمد عجب، بازيكن كويتي در دقيقه 68 گلزني كرد تا حريف پرسپوليس، اولين تيم صعود كننده به مرحله نيمه نهايي باشد.
    الاتفاق، حريف سپاهان در گروه چهارم ليگ قهرمانان به مصاف الحزم رفت كه 2 بر صفر شكست خورد و از گردونه جام پادشاهي عربستان حذف شود. در اين ديدار، تياب مجراشي در دقيقه 14 و والد الجزاني در دقيقه 64 براي الحزم گلزني كردند تا اين تيم رقيب سپاهان را حذف كند.
    الشباب و الحزم در اولين ديدار مرحله نيمه نهايي يكشنبه هفته آينده به مصاف هم مي‌روند.
    ليگ عربستان به دليل مسابقات جام پادشاهي تعطيل بوده و مجدداً از يازدهم اسفند ماه پيگيري خواهد شد.
    انتهاي پيام/

پروفشنال احمد ترابی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    سپاهان شهر

پيش فرض

عزیزان کی از محسن خلیلی خبر داره ؟کی بر میگرده؟
    من عاشق پرسپولیسم گروهی به این نام در پی30 وجود نداره ؟اگه داره یکی به من اطلاع بده
    ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرسپولیس جان اسمت رو نمی دونم ولی دمت گرم بابت خبرها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •