یکی هم به ما کمک کنه
یکی هم به ما کمک کنه
سلام دوستای عزیز
مشکل من در مورد بازی Cities XL 2011 ....هستش
کاملا بدون مشکل نصب میشه ..کرکش رو هم کپی کردم و نصب شده.
اما مشکل اینجاست که وقتی اجرا میشه ویندوز به طور اتوماتیک پیام Stop Working میده و کلا بسته میشه (Windows 7 Ultimate)
بدون اینکه حتی قسمت کوچیکی از بازی لود بشه..؟؟؟؟
مشکلی هم با سخت افزار ندارم ..
فقط اینکه نمی دونم ورژن بازی رو از کجا بفهمم چیه...
چون چندتا سایت دیگه طبق پچ و اینجور چیزا کرک کذاشته بودن..
لطفا راهنماییم کنید...
ممنون
شرمنده من یادم رفت اسم بازی رو بنویسم
Mirror's Edge
سال ۲۰۰۸
سیستم من کرایسیس 2 رو با اون عظمت به روانی کامل باز گذاری میکرد
اینکه یه بازی واسه ۵ سال پیشه، چطوری میشه که سیستم ضعیف باشه
بازی نبوده که اجرا نشده باشه رو سیستم من
سلام به همه دوستان ، هركس اين مشكل من رو حل كنه دعا ميكنم كه همه مشكلهاش حل شه .
من ده ساعته دنباله لينكه سالم براي كرك سالم سيمز ٢ميگردم كه قابليت ساختن ديوار و از اينجور چيزهارو داشته باشه ولي هرچي پيدا كردم لينكش قديمي بود و نميشد دانلودش كرد . خواهش ميكنم اگه كسي كرك سالمش رو داره يه لينك يا يه سايت معرفي كنه برام . پيشاپيش دست اين دوستمون رو ميبوسم
با سلام
ببخشید شما در پست 9000 در مورد نصب پچ کونامی برای pes2010 گفتید اول بازی باید اورجینال بشه و خودتون لینگ دریافت original install رو گذاشتید ولی لینکش خرابه میشه یه لینک دیگه بذارید یا لینک مستقیم بذارید
من بازی dirt3 رو میخوام نصب کنم قبلا نصبش کردم اما حالا نصب نمی شه و در هنگام نصب خطای isdone.dll میده من کارت گرافیکم 1 سیبییو 3.20 رم2 هست چکار کنم اگه میشه جواببمو زود بدین کلافه شدم..............
من بازی dirt3 رو میخوام نصب کنم قبلا نصبش کردم اما حالا نصب نمی شه و در هنگام نصب خطای isdone.dll میده من کارت گرافیکم 1 سیبییو 3.20 رم2 هست چکار کنم اگه میشه جواببمو زود بدین کلافه شدم.............. ویندوزم سون 32
من قبلا این مشکلم رو اینجا مطرح کردم و کسی توجهی نکرد .. منم چون وقت نداشتم دنبالش نرفتم تا اینکه الآن وندوزم رو عوض کردم و سون نصبیدم.
اما بازم این مشکل رو دارم:
اگه کسی میدونه لطفا بگه که مشکل از چیه ؟
لطفا سریع جواب بدین چون من دارم هاردم رو گرد گیری میکنم اگه بازی درست نشه مجبورم پاکش کنم.
پ.ن:امیدوارم یکی از بچه ها بدونه باید چیکار کنم آخه حیف چنین بازی بزرگی رو امتحان نکنم :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این سایت دانلود کن
اخطارهایی که معمولا وسط نصب داده میشن معمولا به خاطر خراب بودن فایلها یا DVD بازی هست و در 90 درصد مواقع غیر قابل رفع هستند!!!
کجا چنین اخطاری میده؟؟
اول نصب...حین نصب یا موقع اجرای بازی؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)