تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1634 از 3195 اولاول ... 634113415341584162416301631163216331634163516361637163816441684173421342634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,331 به 16,340 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام یه کنسول بازی بگیرم ولی بین PS3 و XBOX360 گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بخرم . از یه طرف ps3 هست که میگن جنس سخت افزاریش از Xbox 360 بهتره و خرابی کمتری داره ولی در حالی که هنوز کپی خور نشده و قیمت بازیهایش خیلی بالا هست و از یه طرف هم XBoX 360 هست که میگن مشکل 3 چراغی پیدا میکنه و... . در حالی که کپی خور شده و قیمت بازیهاش خیلی ارزون تر از Ps3 هست
    دوستان میخوام بدونم کدوم رو پیشنهاد میکنید که بخرم؟؟ کیفیت گرافیکی و بازی های هر دو در چه سطحی هستن و چه فرقهایی با هم دارن؟؟
    قیمت ps3 و Xbox360 الان چنده تو بازار؟؟ شنیدم Xbox 360 در سه پک عرضه میشه با قیمتهای مختلف میخوام بدونم چه فرقهایی با هم دارن این 3 پک؟؟ کدومش به صرفه تر هست؟؟ و اینکه کلا ps3 رو پیشنهاد میکنید بخرم یا XBOX360 ؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام یه کنسول بازی بگیرم ولی بین PS3 و XBOX360 گیر کردم و نمیدونم کدوم رو بخرم . از یه طرف ps3 هست که میگن جنس سخت افزاریش از Xbox 360 بهتره و خرابی کمتری داره ولی در حالی که هنوز کپی خور نشده و قیمت بازیهایش خیلی بالا هست و از یه طرف هم XBoX 360 هست که میگن مشکل 3 چراغی پیدا میکنه و... . در حالی که کپی خور شده و قیمت بازیهاش خیلی ارزون تر از Ps3 هست
    دوستان میخوام بدونم کدوم رو پیشنهاد میکنید که بخرم؟؟ کیفیت گرافیکی و بازی های هر دو در چه سطحی هستن و چه فرقهایی با هم دارن؟؟
    قیمت ps3 و Xbox360 الان چنده تو بازار؟؟ شنیدم Xbox 360 در سه پک عرضه میشه با قیمتهای مختلف میخوام بدونم چه فرقهایی با هم دارن این 3 پک؟؟ کدومش به صرفه تر هست؟؟ و اینکه کلا ps3 رو پیشنهاد میکنید بخرم یا XBOX360 ؟
    سلام عزیز
    کلا ایکس باکس 360 یه کوچولو از نظر گرافیکی از ps3بالاتره ودر برخی بازی ها هم برعکس ولی در کل ایکس باکس بالاتره ps3خوب بازی هاش گرونه حتی اگه کپی خور بشه که البته شده قیمت اش به خاطر گرونی بلو رای30 یا 20 تومن میشه
    ایکس باکس در سه پک
    الیت
    آرکید
    پرمیون
    در بازار موجوده
    پک آرکید >اين مدل داراي کمترين امکانات (وسايل جانبي) ميباشد.. و برای گیمر های ساده مناسب میباشد

(رنگ سفید) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست.
    کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بي سيم+کابل 3 فيشي+کابل LAN+ديسک اورجينال بازي هاي آرکد+مموري کارت 256 M+هدست
    پک پرمیون>ين مدل تقريبا کامل ميباشد و نياز هاي شما رو کامل بر آورده ميکند.

(رنگ سفيد) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست..
    کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بی سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+هارد 60 گيگ+هدست
    پک الیت>اين مدل کامل ترين هست و تمام نياز هاي فرد رو بر طرف ميکند.

(رنگ مشکي) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست.
    کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بي سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+کابلHDMI+مبدل صدا+هارد 120 گيگ+هدست
    قیمت الیت400 تومنه بقیشون رو نمیدونم البته تو شهر های مختاف متفاوته
    ار همه ی ایکس باکس ها بهتر الیت ه البته باید هنگام خرید بگی با مادر برد جاسپر باشه من همین سیستم رو دارم بدون هیچ کار اضافه ای روزی 8ساعت بازی میکنم چون مشکل سه چراغه حل شده و اگه هم یشه به خاطر گرما نیست شاید ضربه یا یه چیز دیگه در کل من ایکس باکس با مادربرد جاسپر رو پیشنهاد میکنم

3. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام عزیز
    کلا ایکس باکس 360 یه کوچولو از نظر گرافیکی از ps3بالاتره ودر برخی بازی ها هم برعکس ولی در کل ایکس باکس بالاتره ps3خوب بازی هاش گرونه حتی اگه کپی خور بشه که البته شده قیمت اش به خاطر گرونی بلو رای30 یا 20 تومن میشه
    ایکس باکس در سه پک
    الیت
    آرکید
    پرمیون
    در بازار موجوده
    پک آرکید >اين مدل داراي کمترين امکانات (وسايل جانبي) ميباشد.. و برای گیمر های ساده مناسب میباشد

(رنگ سفید) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست.
    کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بي سيم+کابل 3 فيشي+کابل LAN+ديسک اورجينال بازي هاي آرکد+مموري کارت 256 M+هدست
    پک پرمیون>ين مدل تقريبا کامل ميباشد و نياز هاي شما رو کامل بر آورده ميکند.

(رنگ سفيد) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست..
    کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بی سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+هارد 60 گيگ+هدست
    پک الیت>اين مدل کامل ترين هست و تمام نياز هاي فرد رو بر طرف ميکند.

(رنگ مشکي) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست.
    کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بي سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+کابلHDMI+مبدل صدا+هارد 120 گيگ+هدست
    قیمت الیت400 تومنه بقیشون رو نمیدونم البته تو شهر های مختاف متفاوته
    ار همه ی ایکس باکس ها بهتر الیت ه البته باید هنگام خرید بگی با مادر برد جاسپر باشه من همین سیستم رو دارم بدون هیچ کار اضافه ای روزی 8ساعت بازی میکنم چون مشکل سه چراغه حل شده و اگه هم یشه به خاطر گرما نیست شاید ضربه یا یه چیز دیگه در کل من ایکس باکس با مادربرد جاسپر رو پیشنهاد میکنم
    اطلاعاتتون قدیمی...
    پریمیوم دیگه تولید نمیشه...توی آرکید دیگه مموری کارت نیست و داخلی هست...
    توی الایت کابل hdmi نیست کابل 6 فیشی نیست...مبدل صدا هم نیست...
    و در مورد سوال باید بگم که کمی تامل لازمه.فکرشو بکنید میرید ps3 رو با خوشحالی و با امید بازی هایی چون U1/U2/HR/GOW/LPB/MAG/KZ2 و خیلی بازی های دیگه که هست و یا قراره بیاد اما مشکل اینجا شروع میشه که شما در عرض یک سال باید 2 تا 3 برابر پول خود کنسول رو خرج بازی کنید... پس اگه از لحاظ مالی توانایی دارید بدون فکر PS3 بگیرید ولی اگه نه میخواهید لذت کنسول داشتن رو داشته باشید 360.
    دیگه مشکل داغ کردن نداره و تو ایران بیشتر جا افتاده...

5. 5 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اطلاعاتتون قدیمی...
    پریمیوم دیگه تولید نمیشه...توی آرکید دیگه مموری کارت نیست و داخلی هست...
    توی الایت کابل hdmi نیست کابل 6 فیشی نیست...مبدل صدا هم نیست...
    و در مورد سوال باید بگم که کمی تامل لازمه.فکرشو بکنید میرید ps3 رو با خوشحالی و با امید بازی هایی چون U1/U2/HR/GOW/LPB/MAG/KZ2 و خیلی بازی های دیگه که هست و یا قراره بیاد اما مشکل اینجا شروع میشه که شما در عرض یک سال باید 2 تا 3 برابر پول خود کنسول رو خرج بازی کنید... پس اگه از لحاظ مالی توانایی دارید بدون فکر PS3 بگیرید ولی اگه نه میخواهید لذت کنسول داشتن رو داشته باشید 360.
    دیگه مشکل داغ کردن نداره و تو ایران بیشتر جا افتاده...
    اولا اطلاعاتم درسته دوماایشون سه مدل رو خواستن من هم سه مدل گفتم وایه همون پرمیون هم گفتم
    سوما الیت hdmiداره

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

الیت htmi نداره داداش

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اولا اطلاعاتم درسته دوماایشون سه مدل رو خواستن من هم سه مدل گفتم وایه همون پرمیون هم گفتم
    سوما الیت hdmiداره
    نه نداره...جدیدا ماکرو همه چیزشو ور میداره جدا میفروشه...باورت نمیشه برو ببین
    مدل سوم هم لیمیتد ادیشن هست که دارای هارد 250 و دو دسته اضافی و بازی اورجینال بسته به مدل انتخابی هست...
    پریمیم وقتی تولید نمیشه جز مدل حساب حساب نمیشه که شما حسابش کردید...

9. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مدل سوم هم لیمیتد ادیشن هست که دارای هارد 250 و دو دسته اضافی و بازی اورجینال بسته به مدل انتخابی هست...
    مثل اینکه منظورم رو اشتباهی فهمیدید من منظورم ورودی hdniه نه اینکه کابلشرو روش بفروشن

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

بله حق با شماست من از مدل لیمیتد ادیشن بی خبر بودم ولی پک هایی مانند فابنال فانتزی و فورزا3 رو دیده بودم
    ولی اطلاعات زیادی ازشون نداشتم

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

من یه بازی گرفتم که Play DVD می زد و وقتی رفتم از جایی که خریدم گفتن که باید دستگاه باز بشه و رام دستگاه آپدیت بشه

آپدیت جدید برای X360 اومده ؟

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

سامبولی بلیک
    میگم این گلد من یه ماهست
    ممیخواستم بدونم یه ماه روزی حساب میشه یا ساعتی؟

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

سامبولی بلیک
    میگم این گلد من یه ماهست
    ممیخواستم بدونم یه ماه روزی حساب میشه یا ساعتی؟
    از وقتی برای اولین بار به لایو وصل میشی 1 ماه وقت داری استفاده کنی به مدت 30 روز به میزان استاده هم ربط نداره میتونی شب و روز پای کنسول باشی

14. 2 کاربر از abol_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •