سلام. فورجی همراه اول رو تست کردید در مرکز شهر یا حرم.
سلام. فورجی همراه اول رو تست کردید در مرکز شهر یا حرم.
جدیدا خیر.اما هر موقع گذرم خورد حتما تست میکنم.
فورجی همراه اول در منطقه ما(قم/میدان 72تن/ازادگان) چه موقع فعال میشه؟
+
اقا رضا یه درخواستی ازتون داشتم. اگه میشه به همکارانتون بگید جهت فرستنده ها رو به حالت اولیه برگردانند.
قبل از اینکه پشتبیانی شبکه ایرانسل فرستنده ها رو تغییر جهت بدن سیگنال 3G و 4G خیلی بهتر بود.حتی در طبقه پایین منزل انتن داشتم.
اما بعدش بجای اینکه وضعیت بهتر بشه بدترش کردن و در طبقه بالا بزور 2 خط انتن دارم |:
یعنی خودکار میره ؟
یعنی لازم نیست ساعت 6 صبح یکبار خاموش و روشن کرد؟
اقا رضا بنده بروجرد هستم
در منطقه گلسرخی دوسایت نزدیک ما هست (یکی در پارک بانوان یکی هم در خیابون صفا))
ب شدت سیگنال ضعیف دریافت میکنیم
پیشتیبانی کارشناس فرستادن در منزل تست سیگنال زدن(گفتن ک خیلی ضعیفه) ولی همچنان خبری از بهتر شدن اوضاع نیس
چرا مثه اینکه لازمه ... چند دقیقه قطع کنید اینترنت رو قبل و بعد از ساعت 6. دیشب از من پول کم کرد
- - - Updated - - -
چرا مثه اینکه لازمه ... چند دقیقه قطع کنید اینترنت رو قبل و بعد از ساعت 6. دیشب از من پول کم کرد
آقا رضا این lte ثابت استارت میخوره و در شهرهای مثل اندیمشک چقدر طول میکشه راه اندازی بشه؟ راجع به مودم و تعرفه هاش هم خبرهای دارید در لطفا در اختیارمون بزارید.ممنونم
شما تو تنظیمات قسمت شبکه های موبایل و بعد حالت شبکه رو روی wcdma mod قرار بدید
نه نمیشه سرعت شبکه لحظه به لحظه در حال تغییر هست برای هر فرد متفاوت هست
برای من آپلود خیلی زیاده دانلود کم.سرعت داخلی زیاد سرعت خارجی داغون
آقا رضا عزیز با عرض سلام و خسته نباشید.الان خیلی وقته منطقه ما آنتن نسل 4 خیلی ضعیفه 1 خط بزور داره.آدرس رشت پل جانبازان کوچه رزاقی.دکل نسل 3 اونجاست.هنوز تجهیز نشده چند بار شرکت پیگیری کردم بازم حل نشده بازم همونه.بعدش سرعت نسل 3 خیلی افت کرده اینجا درحد 80 70 کیلوبایت هست.میشه بی زحمت اینو یه پیگیری کنید.متشکر
سلام
اقا رضا شهربابک (استان کرمان)
کدوم دکلهای سطح شهر مجهز به 3G هستند(اسم منطقه) ؟!؟
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)