ببخشید چطوری تراسرت بگیرم؟
درسته؟؟
ببخشید چطوری تراسرت بگیرم؟
درسته؟؟
Last edited by sasan.69; 27-09-2017 at 01:35.
به جای هایوب 8.8.8.8 رو بنویس
Last edited by MOHAMMAD2010; 27-09-2017 at 13:16.
جالبه مسیر من هم دقیقا همین امارات هست ولی پینگ شما روی 80 هست مال من بالای 220 !!!
مسیر امارات خیلی نوسان داره.مثلن من وقتی گیم میزدم قبلا و یه استفاده دیگه هم می کردم اختلالی در پینگ نمی شد.ولی الان کافیه یه سایت باز کنم پینگم راحت می ره روی 500.جدی می گم.کلا خیلی بد شده.
همونطور که دوستمون فرمودن امارات خیلی پر نوسان هست اما برای من در اکثر ساعات روی 80-85 هست
من صلوات نذر کردم پینگم خراب نشه جدی میگم .....
این توی بخش های دیگه هم شیر کنید.اینایی کسانی که می گن صرفه جویی باید کرد در مصرف و نامحدود واقعی نمی شه و .... و فکر می کنن ایرانی ها خیلی دانلود می کنن این لینک ترافیک جهانی رو ببین .توی بخش اسیا ما 0.1 درصد مصرف داریم و در حد کشوهای جنگ زده ای مثل عراق هست مصرفمون.مثلا الان از پاکستان افعانستان و لبنان هم پایین تریم!
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من دو سه هفته هست زیر 200 نیومده ! نمیدونم چه جور نوسانی هست که برای بعضیا عالی شده برای بعضیا داغون![]()
الان تست زدم دیدم رو همون85هست بعداز ظهر نزدیک ی ساعت روی 220بود ...خب زنگ بزنید پشتیبانی هرچند می گن اگه موافق هستید موارد نویز رو چک کنیم
بعضی وقتا ی جور درباره نویز توضیح می دن انگاری دقیقا از ررو نوشته حرف می زنن!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)