تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1633 از 4428 اولاول ... 633113315331583162316291630163116321633163416351636163716431683173321332633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,321 به 16,330 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا تهران این ترفنده 12:35 جواب گو هست یا نه؟

در ضمن کانکشنی که یه سره وصله هم میشه این ترفند رو زد ؟ من سر ساعت 1 دانلود رو شروع می کنم و همیش کانکشنم وصله آیا باز میشه ترفند رو زد؟
    خیر.نه تهران و نه هیچ جای دیگه نمیشه.شما باید 6:55 دیسکانکت بشین تا این روش جواب بده.

2. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیگه 12:40 تا 6:55 جواب نمیده احتمالا با سال نو سیستم رو هم بروز کردن از من میشنوین دنبالش نرین بهتره

4. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

قابل توجه دوستان
    یه نکته مهمی رو متوجه شدم:
    زمانی که میرین تو سایت تا چک کنین چقدر از حجمتون مونده،برین تو قسمت مدیریت سرویس،اگه ارور داد بدونید اون حجمی که براتون نوشتن مال الان نیست و آپدیت نشده
    من خودم یه بار اینطوری گول خوردم و هر چی استفاده میکردم میدیدم از حجمم کم نمیشه ، آخر یکدفعه دیدم 700 مگ برام کم کرد

6. 3 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Kaiser جان تعداد کانکشنارو تو idm کجا باید کم کنیم؟

تعداد کانکشنا حداکثر چند باشه که حداکثر پتانسیل سرعتی رو داشته باشیم؟
    همونطور که گفتم تعداد کانکشن برای هر فایل فقط و فقط : 1
    (به جای افزایش تعداد کانکشنا تعداد فایلهای دانلودی همزمانو افزایش بدید)

رفیق من چون تا حالا همیشه 1 فایل 1 فایل دانلود میکردم.اگه مثل شما 8 فایل همزمان بذارم یعنی جواب بهتر میده یا تعداد فایل های همزمان ملاک نیست و ملاک فقط تعداد کمتر کانکشن ها هست برای بهتر جواب گرفتن؟
    شما هر فایلیو دانلود کنید سرعت دریافتی دارای نوسان زیاد خواهد بود و در اکثر مواقع از سرعت کامل استفاده نخواهید کرد بنابراین افراد برای حل این مشکل تعداد کانکشنارو بالا میبرن تا سرعت دانلود دارای یک پایداری نسبی باشه (اگر یکی از کانکشنا قطع شد دیگری جبران کنه)
    اما با توجه به مواردی که در پست قبلی گفتم راهکار درست تر اینه که به جای افزایش تعداد کانکشنا تعداد فایلهای دانلودی همزمانو افزایش بدید

از دوستان چند نفر قضیه تعداد کانکشن تو IDM رو تست کنن ببینن درسته یا نه؟اگه با یک کانکشن دانلود سریعتر صورت میگیره بگین تا از این به بعد اینطوری دانلود کنیم
    ممنون . منم اگه امکان داشته باشه امشب تست میکنم ببینم به چه شکله ولی خیلی از سرورها هم هستن که اجازه نمیدن که بیشتر از 1 فایل رو همزمان دانلود کنید مثل سرور میهن دانلود
    همین الآن خود شما میتونید یک فایل 5 مگی رو با get bot یا idm با تعداد کانکشنای بالا دانلود کنید (هر چی بالاتر بهتر ---> برای اینکه بتونید اختلاف ترافیک دریافتیو با حجم دانلودی واقعی ببینید)
    برای توضیح بیشتر پست قبلیمو مطالعه کنید

قبلا چقدر دانلود میکردید و حالا با این کار دانلودتون چقدر شد؟
    همه ی نرم افزارهای دانلودر با هم رقابت میکنند تا حداکثر تعداد کانکشن رو به 16 یا بالاتر برسونن و بهترینش هم همون IDM هستش که 16 تا کانکشن میسازه.حالا ما تعدادشو زیاد که نکنیم هیچ ، کم کنیم؟
    بر خلاف روش شما من چند وقت پیش تو دانلود شبانم دانلود 7 یا 8 فایل رو بصورت همزمان انجام میدادم و سرعتم به بالای 170 میرسید در حالی که تو حالت عادی (دو یا سه فایل همزمان) سرعتم نهایتا 120 میشد اما این موضوع مقطعی بود و همیشه موثر نبود.
    شما هم اگه چند شب این روشی که گفتین براتون جواب داد ما رو بیخبر نذارین.
    قبلاً که من با کانکشنهای بالا دانلود میکردم مقدار حجم واقعی دانلودم در حدود 1 گیگ کمتر از حجمی بود که توی اکانت اعلام میکرد
    در حال حاضر نه تنها حجم دانلودیم افزایش یافته بلکه اختلاف حجم واقعی و حجم نوشته شده در اکانت خیلی کم شده (کمتر از 100 مگ شده)
    قسمت دوم گفته شما، خلاف روش من نیست؛ منم دانلود همزمان فایلهارو توصیه میکنم (مثلاً 8 تا فایل) ولی تعداد کانکشن یکی!
    این طور به نظر میرسه که تعداد کانکشن زیاد در سرعتهای بالا و از اون مهمتر در مواردی مناسبه که سروری که ازش دانلود می کنید دارای کانکشنهای پایدار باشه
    به هر حال همونطور که قبلاً گفتم در شرایط فعلیِ ما، افزایش کانکشنا منجر به نوعی هنگ کردن در لحظات مختلف دانلود میشه و با اینکه شما در حال دریافت ترافیک حداکثری از isp هستید اما چیزی به حجم دانلود شده فایلتون اضافه نمیشه

من از دوستان یه خواهش دارم و اون اینه که همشون دانلود یه فایل 5 مگی رو به دو روش زیر انجام بدن و نتیجه رو به اطلاع بقیه برسونن

1- دانلود توسط اینترنت اکسپلورر (save target as) و بدون استفاده از نرم افزار خاص
    2- دانلود با با get bot یا idm با تعداد کانکشنای بالا

در دو حالت فوق بلافاصله از طریق مشاهده ترافیک تبادلی در connection status و یا بررسی میزان حجم کاهش یافته از اکانتتون تفاوت دو روش رو کنترل کنید تا ببینید که افزایش تعداد کانکشن در 90 درصد موارد فقط میزان ترافیک دریافتی رو افزایش میده و شما به جای 5 مگ ، حجمی به مراتب بیشتر رو ریسیو میکنید
    Last edited by Kaiser 2006; 22-03-2012 at 23:01.

8. 3 کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما 12:35 شروع می خواهیم کنیم باید کی دیس بشیم 12:25 یا زودتر؟

10. این کاربر از personal_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا ما 12:35 شروع می خواهیم کنیم باید کی دیس بشیم 12:25 یا زودتر؟
    قبل از 12:30 دی سی بشید و بعد از اون کانکت بشید

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

زمان هایبرنت هارد خاموش میشه و اصلا امکان دانلود نیست
    من که دو سه ساله انجام میدم و میشه

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلا جمعه ها سرعت یه کم بهتره

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

کلا جمعه ها سرعت یه کم بهتره

آخر نگفتید سرویس شما چنده؟
    دوستان گفتید که 2 فایل با هم همزمان دانلود شه حالا این دو فایل می شه از یه سرور باشه یعنی یه فایل 4 پارت و یه دونه 6 پارت دارن 2 فایل رو ترکیبی بگیرم یا از یکی؟

14. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قبل از 12:30 دی سی بشید و بعد از اون کانکت بشید

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

من که دو سه ساله انجام میدم و میشه
    شما کلا ادم مشکوکی هستیا هایبرنت نیست یحتمل فقط مانیتورتون خاموش میشه

دوستان این idm از همه پهنا و اسپید استفاده میکنه چه شما 8 فایل داشته باشیه با 1 کانکشن یا 8 فایل داشته باشید با 16 کانکشن هیچ تفاوتی رو نخواهید دید میگید نه امتحان کنید منکه تست کردم حتی ذره ای بیشتر کمتر نشد

16. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من خط یک مگ دارم و اغلب 4 فایل رو همزمان برای دانلود میذارم که IDM برای هر فایل 16 کانکشن میسازه که کلش میشه 64 تا کانکشن.دیشب 4 بار دیسکانکت شدم ولی 4 گیگ دانلود داشتم.

18. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •