تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1633 از 2365 اولاول ... 63311331533158316231629163016311632163316341635163616371643168317332133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,321 به 16,330 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام حسین جان مرسی از راهنماییت
    من فعلا فقط میخوام دو جفت باند بردارم ویه آمپ
    آمپ خوب باشه که بعدا مثلا سال دیکه موقع تعویض ماشین بتونم کامپوننت و ساب هم اضافه کنم
    بودجم برا آمپ و باند حدود 900 تومنه میخوام آمپ خوبی باشه.
    اگه صلاح بدونین همین HCX690 (اگه باند هم قیمکت این و ولی ببهتر هست معرفی کنین لطفا ) که گفتین کیفیتی قدرتیه بردارم و یه آآمپ خوب که بهم معرفی میکنید
    Last edited by hadi_w; 27-10-2014 at 22:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

ببخشید دوباره من X700 کهبرداشتم بدون گارانتی هست و ساخت اندونزی
    امیدوارم تقلبی نباشه . اگه هست بهم بگین تا قبل از نصب برم پس بدم

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

تشکر فراوان ، پس اگه اینفینیتی کاپا 693.9i رو تهیه کنم و از ساب اینفینیتی 1260 کنارش استفاده کنم ، مشکل بیس حل میشه ؟
    یه سوال دیگه HCX چطور کامله ؟
    میخوام یه صدای با کیفیت خیلی بالا (در حد باندهای خانگی سونی و پاناسونیک و...) داشته باشم ، اول فکر تهیه ی کاپا 693.11i بودم گیر نیاوردم برای سفارش هم حدود 600 میشد تهیه کرد ، گفتم ارزشش رو نداره .
    یه سوال دیگه ، یکی از دوستانم اصرار داره کامپوننت آلپاین کلاس x یا برای توان بالا کلاس r بگیرم اما قیمتشون بالاست ، میخواستم بدونم آیا واقعاً اختلاف کیفیت فاحشی با همین کاپا 693.9i دارند . نظر شما چیه ، هم کیفیت خیلی خوب و هم قیمت مناسب (باعث سکته نشه !)
    آمپلیم هم دست سازه 150 وات RMS واقعی میده ، کیفیتش هم خیلی خوبه (در حد یه Hi-Fi واقعی).
    ممنون و تشکر بسیار.
    جواد اقا شما اگر کیفیت بالا مد نظرتونه و قصد خرید سابووفر هم دارید بهتره سمت کواکسیال(باند بیضی یا همون خربزه ای ) نرید و روی خرید کامپوننت تمرکز کنید ولی بازم کاپا کیفیت قابل قبولی داره و در کنار 1260 به حد ایده عالی میرسه (امپلی و تنظیم مناسب مهمه !!!)
    hcx هم کیفیت مناسبی داره درکنار بیس مناسب ولی در مقایسه با کاپا در شرایط یکسان مقداری کیفیتش کمتره ولی بیس بیشتری داره ....
    در مورد اختلاف صدا بین کاپا با تایپ x یا r الپاین بستگی داره شما چقدر ب صدا وارد باشید و چقدر صدا بشناسید
    دنبال کامپ خوب زیر 500 تومن هم نباشید!
    از اونجایی که من از نوشتارتون فهمیدم دنبال دلنشینی موزیک و ارامش هستید D: پیشنهاد میکنم برای باکس 1260 از باکس سیلد استفاده کنید/ بیس نرمی داره این ساب ووفر ...
    سلام حسین جان مرسی از راهنماییت
    من فعلا فقط میخوام دو جفت باند بردارم ویه آمپ
    آمپ خوب باشه که بعدا مثلا سال دیکه موقع تعویض ماشین بتونم کامپوننت و ساب هم اضافه کنم
    بودجم برا آمپ و باند حدود 900 تومنه میخوام آمپ خوبی باشه.
    اگه صلاح بدونین همین HCX690 (اگه باند هم قیمکت این و ولی ببهتر هست معرفی کنین لطفا ) که گفتین کیفیتی قدرتیه بردارم و یه آآمپ خوب که بهم معرفی میکنید
    ببخشید دوباره من X700 کهبرداشتم بدون گارانتی هست و ساخت اندونزی
    امیدوارم تقلبی نباشه . اگه هست بهم بگین تا قبل از نصب برم پس بدم
    خواهش میکنیم هادی جان
    یعنی شما میخوای رو ی ماشین دو جفت باند + ساب ووفر+ کامپوننت نصب کنید ؟؟؟ میشه بمب صوتی !! هزینه باطری / خازن و اکسسوری مناسب میزنه بالا !
    ببینید شما برای باند یا باید کواکسیال بگیرید یا کامپوننت / گرفتن هر دوش در کنار سابووفر کار جالبی نیست ....
    حداقل امپی ک میتونم بهتون معرفی کنم ک دو جفت باند رو درایو کنه 8604 پایونر ک قیمتش حدود 420 ت و بهتر از اون 9604 پایونر و ep4x هرتز
    شما اگر بتونید 9604 رو با دو جفت hcx690 تهیه کنید دیگه نیازی به باند بیشتر و یا ساب ووفر ندارید...
    ای کاش با گارانتی نت الکترونیک میگرفتید
    ولی اگر ساخت اندونزیه مشکلی نداره ... کلا نشنیدم کنوود پخش تقلبی داشته باشه
    سوالی بود در خدمتم
    Last edited by hoseinsps; 27-10-2014 at 23:31.

4. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

داش حسین یه پخش به من معرفی نکردی و اینکه کلا پخش و باند چه مارکی بهتره و کیفیت صدا بهتری داره
    Last edited by snowwolf; 28-10-2014 at 02:30.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نهایت 300 یه چیزی میخوام که کمبود بیس این کواک جبران کنه
    سلام
    اسپیکری که انتخاب کردید حجم بیس بالائی نداره.باید ساب تهیه کنید. ولی میزان بودجتون کمیه.الان باکس پایونیر 305T میتونید بگیرید که حدود 245 تومن هست. یه آمپ هم باید براش بگیرید که اونم حدود 300 میشه.
    سلام، آقا حمید استاد بزرگ یک لطفی میکنی در مورد فرکانس تیون باکس و طریقه محاسبه ی اون یکم اطلاعات ارزشمندتونو در اختیارمون بزاری راستش جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم سوالمو بپرسم،بلاخره هرچه باشه شما استادید در این زمینه، ممنون
    سلام لطف داری دوست عزیز. استاد خودتون هستید بنده درس پس میدم.
    فرکانس تیون همان تنظیم کردن صدای پشت ووفر هست. زمانی که ووفر به جلو هدایت میشه یک صدا و زمانی که به سمت عقب حرکت میکنه با فشرده شدن هوا و جابجای اون داخل باکس یک صدا تولید میشه. پورت میاد این دو صدا رو رو با هم فیکس میکنه و در نتیجه میزان SPL نسبت به باکسهای سیلد حد اقل 3db افزایش پیدا میکنه.
    اگر پورت خوب تیون نشه باعث تاخیر در شنیدن صدای بیس و ناهماهنگی در آن رو مواجه میشویم. همچنین باعث نویز پورت یا همون پر پر کردن میشه.
    محاسبه پورت باید با نرم افزارهای مخصوص طراحی باکس انجام بشه. یعنی باید به T/S Parameters اسپیکر کاملا آشنا باشیم تا بتونیم با قرار دادن در نرم افزار و همچنین نسبت به حجم خالص باکسمون فرکانس تیون پورت رو بدست بیاریم.فرکانس تیون بهتره بین 6 الی 10 هرتز بالاتر از FS یا فرکانس طبیعی ساب تیون بشه.هرچقدر فرکانس تیون پائین باشه(تنظیم بشه) باکس ما میل به Low Bass پیدا میکنه. و اگر خیلی بالا تیون بشه SPL بسیار افزایش پیدا میکنه و تقریبا مخصوص مسابقات میشه.
    حد وسط اون که حدود 35-37 هست برای موزیک و کیفیت مناسبه. البته کاملا به ساب ووفر و طراحی اون بستگی داره. چون ارامترهای دیگه ای از جمله Q ها،XmaX ،CMS و.... کاملا درش دخیل هست.
    با سلام به حمیدآقا با مرام
    در مورد باندهای dragster اطلاعات دقیقی راجع به کیفیت و شفافیت صدا میخوام ؟ و اینکه ارزش خرید دارند ؟
    سلام گلم قربون محبتتون برم.
    من خودم قدیم یه مورد رو سابش رو شنیدم. قراره شرکت هلیکس ایران مجددال این برند رو وارد کنه. از نظر رده بندی جرو رده متوسط محسوب میشه.
    متاسفانه شخصا توفیق نداشتم صدای درایورهای این برند رو بشنونم بیشتر از نظر تئوری دارم عرض میکنم.باید بیاد و ببینیم چند مرده حلاجه.
    سلام آقا حمید,
    وقتتون بخیر
    قربان از برندِ Autotek و Crunch اطلاعی دارین/؟؟؟
    آمپ هاشون چطوره؟؟خوبه یا متفرقه محسوب میشه؟
    ممنونم
    سلام
    اتو تک رو چیزی ندیدم تو ریویو ها.
    ولی برند کرانچ(نمیدونم نمایندگی داره یا نه.برخی مدلهاش که تستهاشون رو مطالعه کردم از قرار زیر هست:
    آمپلیفایرهای دو کانال:
    مدل GTX 2600 امتیار کسب شده از مجله معتبر Car&HIFI 1.3 قمت 240 یورو
    مدل GTX 2600 امتیاز " " " " 1.5 قیمت 130 یورو
    مدل GTO 2120 امتیاز " " " " 1.5 قیمت 160 یورو
    ----------------------------------------------------------
    آمپلیفایرهای چند کانال:
    مدل GTX 4800 امتیاز کسب شده از مجله Car&HIFI 1.2 قیمت 235 یورو
    مدل GTX 4600 امتیاز کسب شده 1.3 قیمت 170 یورو
    مدل GTI 4150 امتیاز کسب شده 1.3 قیمت 250 یورو
    مدل GTO 4120 امتیاز کسب شده 1.5 قیمت 230 یورو
    این اطلاعتی بود که من در این مورد داشتم.حالا کدوم مدل مد نظرته؟نمایندگی رسمی داره؟
    سلام حمید خان خسته نباشی ، عزیز آمار آلپاین رو گرفتی ؟ نظرت در مورد کواک پایونیر 1644 با 40RMS و کواک پایونیر 1344 با 35RMS چیه ؟ (بچه ها قدر حمید رو واقعا بدونید الحق که باید بهش استاد گفت این جور آدما واقعا نایاب هستن) مرسی
    جامد جان ممنونم از محبت و توجهتون.رو در عقب فکر کنم صداش خوب نشه.من سوالم کردم گفتن رو طاغچه بهتره.آلپاین SPS-610 میتونم برات بگیرم جفتی 235 تومن.کیفیت خوبی داره.
    پایونیر هم بد نیست ولی آلپاین به نظرم بهتره.هر کدوم رو خواستی بگو برات تهیه کنم.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    حمید جان و داش حسین یه باند میخوام که بدون امپلی صدا خوبی داشت باشه بیشتر از بلندی صدا کیفیت صدا برام مهمه تا 300 هم میتونم براش هزینه کنم یه پخش هم میخوام که تا300 میتونم براش هزینه کنم
    واینکه کلا پخش و مارک چه مارکی بهتره
    لطفا دو عزیز جواب بدید

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

داش حسین یه پخش به من معرفی نکردی و اینکه کلا پخش و باند چه مارکی بهتره و کیفیت صدا بهتری داره
    سلام
    پخش توی این رنچ قیمت بنظر من بهترین انتخاب باید کنوود باشه
    باند سلیقه ایه ! اینکه شما چ صدایی میپسندید ؟ باند وپخش خالی میخواید ؟؟ کیفیت صدای خروجی ب عوامل زیادی بستگی داره ....
    کنوود u456 گزینه خوبیه قیمت حدود 275 و بهتر از اون کنوود x400 با قیمت 315
    برند های مطرح باند ک تو ایران با یکم اینور اونور راحت پیدا میشه
    الپاین/گلایدن وزیر شاخه هاش / هرتز/کنوود/راکفورد/ دی ال اس/اینفینیتی/جی بی ال /پایونر/هلیکس و...

دو جفت jbl gto938 میشه 340 تومن حدودا / بدون امپ کیفت مناسبی داره
    ولی بدون امپلی انتظار نداشته باشید که ولوم رو تا 100% ببرید و کیفیت پایین نیاد !!!
    Last edited by hoseinsps; 28-10-2014 at 13:06.

10. 3 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    اتو تک رو چیزی ندیدم تو ریویو ها.
    ولی برند کرانچ(نمیدونم نمایندگی داره یا نه.برخی مدلهاش که تستهاشون رو مطالعه کردم از قرار زیر هست:
    آمپلیفایرهای دو کانال:
    مدل GTX 2600 امتیار کسب شده از مجله معتبر Car&HIFI 1.3 قمت 240 یورو
    مدل GTX 2600 امتیاز " " " " 1.5 قیمت 130 یورو
    مدل GTO 2120 امتیاز " " " " 1.5 قیمت 160 یورو
    ----------------------------------------------------------
    آمپلیفایرهای چند کانال:
    مدل GTX 4800 امتیاز کسب شده از مجله Car&HIFI 1.2 قیمت 235 یورو
    مدل GTX 4600 امتیاز کسب شده 1.3 قیمت 170 یورو
    مدل GTI 4150 امتیاز کسب شده 1.3 قیمت 250 یورو
    مدل GTO 4120 امتیاز کسب شده 1.5 قیمت 230 یورو
    این اطلاعتی بود که من در این مورد داشتم.حالا کدوم مدل مد نظرته؟نمایندگی رسمی داره؟
    والا نمایندگی رسمی نه,فقط سایتی دیدم که این مدل Autotek M1000.4 رو به قیمت 420 برا فروش گذاشته بود,که قدرتش 4*125 وات میده.
    و از مدل Crunch هم PZA1600.4 رو یه قیمت 470تومن گذاشته برای فروش از مدل Power Zone که قدرتش طبق اعلام خودِ شرکت 4*200 وات هست.
    قیمت این مدل توی سایت های خارجی 140 دلار هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا نمیدونم ارزش خرید دارن یا نه!
    چون زیر مجموعه Maxxsonics هستن که Hifonics هم یکی از زیرمجموعه هاش هست!!!
    قیمت هاشم گول زننده است و درضمن تضمینی اصل هستن.
    حالا این مدل هایی که شما ذکر کردین توی ایران قابل تهیه هست؟؟؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه ببخشید,از این shallow-mount sub مدل اطلاعی دارین؟؟؟
    Kenwood Excelon KFC-XW1200F

منظور این این جمله
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50-350
    اینه که با یه آمپ 50 وات هم جواب میده؟؟؟
    طول باکس سیلد رو 77 و عرض گفتن17 سانت,امکان نداره طولش کمتر باشه؟؟؟
    آخه اینطوری بهتر یه ساب بهتر بخری و باکسشم کوچیکتر میشه!!!!

و اینکه منظور از Component Subwoofer چیه؟؟؟چون این ساب هم جزء این دسته است.

تشکر فراوان
    Last edited by Kingdom of heaven; 29-10-2014 at 14:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حسین جان اگه بخوام امپ ببندم چه امپی باید ببندم چقدر هزینه میبره و اینکه خوشم نمیاد باند ها صدای تیزی داشته باشه ونظرت در مورد باند هلیکس E69x چیه

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

امان از بار گلیدن!
    درود
    آقا حمید خسته نباشی♥
    میخوام یدونه t400.2 بگیرم برا 696!
    5602 بذارم برا mx 15 یا rs 12 !
    نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •