تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1633 از 2014 اولاول ... 6331133153315831623162916301631163216331634163516361637164316831733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,321 به 16,330 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

ابعاد زمين حافظيه كوچك است
    وينگادا: قهرمان هم نشويم كارمان جاي تقدير دارد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در صورتي كه قهرمان هم نشويم كارمان جاي تقدير دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس نلو وينگادا در پايان تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: معتقد هستم تاثيرگذاري يك بازيكن در تيم نقشي ندارد اما در حال حاضر مصدومان پرسپوليس و غيبت آنها مرا بسيار نگران كرده است.
    وي افزود: علي كريمي جاي تعريف ندارد. او همه چيز را در زمين نشان مي دهد. من مجبور بودم براي اينكه او و پتروويچ بتوانند به شرايط آرماني برسند به آنها مرخصي بدهم چون براي روزهاي سخت آينده شديدا به آنها نياز دارم.
    وينگادا درباره بازي مقابل برق شيراز تصريح كرد: ‌براي من هميشه بازي‌ها به يك اندازه سخت است. اصل كار من اين است كه اول براي خودمان به ميدان برويم و بعد به تيم‌هاي ديگر نگاه كنيم.
    وي اضافه كرد: در ليگ برتر ايران تيم پائين و بالاي جدول نداريم. هيچكدام از تيم‌ها زنگ تفريح نيستند و به همين دليل با قدرت مي‌گويم تفاوت باشگاه‌هاي بزرگ و كوچك در ايران زياد نيست.
    وينگادا تاكيد كرد:‌ برق شيراز تيم سختكوشي است و روحيه جنگجويي دارد. تنها نقطه منفي بازي ما در شيراز اين است كه آنها زمين مناسبي ندارند و ابعاد آن نيز كوچك است. اين مشكلي بود كه در آناليز بازي استقلال و مقاومت سپاسي ديدم.
    وي درباره شكست استقلال و كم شدن فاصله امتيازات خاطرنشان كرد: من سرمربي پرسپوليس هستم و به هيچ تيمي كاري ندارم. مي‌گويم فقط بايد ببريم و به خواسته‌هاي خود برسيم. البته به تيم‌هاي مقابل احترام مي‌گذاريم. من زياد به دنبال حريفان و نتايج آنها نمي‌روم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: من سرمربي استقلال نيستم كه در اين باره نظر بدهم .به همين دليل حرفي نمي‌زنم. فاصله 9 امتيازي ما با صدر جدول به 6 رسيده است و بايد سعي ‌كنيم به صدر برسيم.
    وي اظهار داشت: فرض كنيد پرسپوليس تمام بازي‌هايش را ببرد اما استقلال يا ذوب آهن قهرمان شوند. اين هم جاي تقدير دارد چون ما تمام تلاش خودمان را كرده‌ايم و نسبت به گذشته بازي‌هايمان قابل قبول‌تر بوده؛ پس اتفاقات در فوتبال وجود دارد، اما من اول حواسم به تيم خودم است و بعد به تيم‌هاي ديگر نگاه مي‌اندازم.
    وينگادا در جواب اين سئوال كه آيا به دنبال بازيكن خارجي هستيد يا خير؛ گفت: بايد ببينيم براي جذب بازيكن خارجي شرايط چطور است اما ما بيشتر براي فصل بعد تمركز كرده‌ايم چون همه بازيكنان و كادر فني مي‌دانند كه در انتهاي فصل يك سري از بازيكنان مي‌روند و نفرات جديدي مي‌آيند.
    وي تصريح كرد: اگر قرار باشد در فصل جديد بازيكني جذب كنيم بعد از سومين بازي در ليگ قهرمانان ‌آسيا اين كار صورت خواهد گرفت. خوشحال مي‌شوم كه بتوانيم بجاي دي‌كارمو يك بازيكن جذب كنيم. اما ظاهرا اين كار انجام شدني نيست و بايد مدتي صبر كنيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

مشكل پرسپوليس و استقلال براي ميزباني تيم هاي آسيايي
    خبرگزاري فارس: هتل استقلال براي رزرو اتاق از دو باشگاه پرسپوليس و استقلال خواهان 50ميليون تومان شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، هتل استقلال مكان مورد نظر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس براي ميهمانان خارجي اين تيم در زمان برگزاري ليگ قهرمانان آسيا است.
    مسئولان اين هتل براي رزرو اتاق ها از دو باشگاه فوق مبلغ 50 ميليون تومان خواسته است. هنوز دو باشگاه درباره اين مشكل واكنشي نشان نداده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

يك روزنامه چيني نوشت:
    هواداران پرسپوليس منتظر تحولات برزيلي وينگادا هستند
    خبرگزاري فارس: يك روزنامه چنيي نوشت: هواداران تيم پرسپوليس منتظر تحولات فوتبال برزيلي هستند كه مربي پرتغالي جديد اين تيم وعده آن را داده است.

به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه گوانگ مينگ ديلي در گزارشي عنوان كرد: از مدت حضور سرمربي جديد تيم پرسپوليس مدت زيادي نگذشته است. او قبل از دربي معروف ايرانيان يعني بازي استقلال و پرسپوليس كه جمعه هفته گذشته انجام گرفت و دو تيم به تساوي يك بر يك رسيدند، به عنوان مسئول تازه امور فني تيم پرسپوليس به كار گمارده شد.
    اين روزنامه افزود: گفته مي شود قرارداد وينگادا به صورت مشروط و تا يك سال و نيم ديگر است. در مقابل پرسپوليسي ها دوست دارند تحولاتي كه وينگادا در يكي از تيم هاي محبوب ايران وعده اش را داده، در تيم خود مشاهده كنند.
    اين روزنامه افزوده است: وينگادا در مدتي بيش از 10 سال در منطقه خاورميانه كار كرده و تجربيات خوبي از همكاري با تيم هاي گوناگون اين ناحيه دارد. با توجه به اينكه وينگادا نماينده فوتبال كشوري است كه سبك بازي شبيه به برزيلي ها را دارد، همه آنهايي كه در ايران به پرسپوليس به نوعي مرتبط هستند، مايلند اين مربي رگه هاي از فوتبال برزيلي را وارد سبك بازي تيم پرسپوليس كند.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در گفت‌ و گو با فارس
    خليلي: از بازي با سپاهان به ميدان مي‌روم
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ براي گلزني و كمك به پرسپوليس از بازي با سپاهان به ميدان مي‌روم.

محسن خليلي در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس‌ اظهار داشت: خوشبختانه وضعيتم نسبت به گذشته بسيار بهتر شده است. با توجه به صحبت هايي كه با وينگادا در روز گذشته داشتم براي كمك به پرسپوليس و گلزني از بازي جمعه هفته آينده مقابل سپاهان به ميدان خواهم رفت.
    وي افزود: دوست نداشتم در حالي كه ناآماده بودم در يك بازي به ميدان بروم و ذهن هواداران را از موفقيت‌ها و گلزني هايم نزديك پاك كنم.
    اين مهاجم عنوان كرد: به همين دليل سعي كردم در بهترين شرايط به ميادين بازگردم. بهترين موقع بازي با سپاهان است و مطمئن باشيد حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم. دليل غيبت من در تمرين امروز پيگيري مراحل فيزيوتراپي‌ام بود كه خوشبختانه به پايان رسيد.
    خليلي خاطرنشان كرد: اميدوارم فردا بتوانيم با تلاش بچه‌ها 3 امتياز شيرين را مقابل برق شيراز كسب كنيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در گفت‌ و گو با فارس
    زارع: اميدوارم بتوانم 90 دقيقه پرسپوليس را همراهي كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم در ديدار برابر برق بتوانم 90 دقيقه پرسپوليس را همراهي كنم.

مازيار زارع در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشحالم كه مصدوميت من از ناحيه زانو جدي نيست. مشكل خاصي ندارم و اميدوارم بتوانم در ديدار مقابل برق شيراز 90 دقيقه پرسپوليس را همراهي كنم. در اين شرايط با نبودن علي كريمي و ايوان پتروويچ كار ما سخت‌تر است.
    وي ادامه داد: برق شيراز را دست كم نمي‌گيريم. تيم جوان و يكدستي هستند و مطمئنا براي از بين بردن حواشي‌هاي تيم خود در مقابل ما قرار مي‌گيرند.
    زارع خاطرنشان كرد: به نتايج ساير تيم ها كاري نداريم و تلاشمان را انجام مي دهيم با ارائه بازي هاي خوب دل هواداران را شاد كنيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

باقري در گفت و گو با فارس:
    دوست دارم در 36 سالگي باز هم با پرسپوليس قهرمان شوم
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: روزهاي بسيار خوبي را در اين تيم داشتم و اميدوارم در سن 36 سالگي باز هم با پرسپوليس قهرمان شوم.

كريم باقري در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: از جشن تولدي كه برايم گرفته شد خوشحالم و اميدوارم پاسخگوي محبت باشگاه و هواداران باشم.
    باقري افزود: دوست دارم با پرسپوليس قهرمان آسيا و با تيم ملي راهي جام جهاني شوم و براي رسيدن به اين خواسته از هيچ تلاشي دريغ نمي‌كنم.
    كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در جواب اين سئوال كه آيا امسال؛ سال آخر حضورش در فوتبال ايران است؛ گفت: هر وقت فكر كنم فوتبالم تمام شده جايم را به جوانان مي‌دهم. اين را هم بگويم هيچ علاقه اي به مربيگري ندارم و سعي مي‌كنم بعد از فوتبال به دنبال كار خودم بروم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

با اعلام پزشك پرسپوليس
    علي كريمي به 6 جلسه فيزيوتراپي نياز دارد
    خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس از انجام 6 جلسه فيزيوتراپي براي كريمي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، فريد زرينه در پايان تمرين امروز پرسپوليس گفت: علي كريمي به دليل مصدوميت از ناحيه كمر و با اجازه از وينگادا از روز گذشته زير نظر كادر پزشكي تمرينات ويژه خود را آغاز كرده است. او نياز به 6 جلسه فيزيوتراپي دارد تا شرايطش بهتر شود.
    به گفته زرينه، علي كريمي، ‌ايوان پتروويج، نبي‌ا... باقري‌ها و محسن خليلي پرسپوليس را در سفر به شيراز همراهي نخواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

خوشبختانه برق با تيم دومشه :

برق شيراز با 5 بازيكن مصدوم مقابل پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال برق شيراز براي رويارويي با پرسپوليس 5 بازيكن مصدوم دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم برق شيراز كه از ابتداي فصل با مصدومان زيادي روبرو بوده است براي بازي فردا نيز با همين مشكل روبرو است.
    اين تيم براي بازي فردا ستار زارع، فرهاد محمدي، مهرداد علمداري، مهدي شيري و نناد مورنو را در اختيار نخواهد داشت. اين بازيكنان با مصدوميت روبرو هستند.
    فرشاد پيوس با توجه به اين مسئله فردا با شماري از بازيكنان جوان مقابل پرسپوليس قرار مي گيرد.
    ديدار برق و پرسپوليس ساعت 14 فردا در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار مي شود

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نيكبخت: اميدوارم هواداراني كه توهين مي‌كنند هم جريمه شوند
    خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم هواداراني كه توهين مي‌كنند مثل من جريمه شوند.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: اميدوارم امتياز منفي من به 150 نرسد و روز به روز رو به پايين برود چون دوست با ترس و لرز به ميدان بروم.
    وي افزود: ‌من كاري نكردم كه بخواهم اين طور مورد خشم ديگران قرار گيرم. هميشه سعي كرده‌ام براي تيم خودم موثر باشم.
    نيكبخت ادامه داد:‌ اميدوارم اگر براي من جريمه‌اي در نظر گرفته مي‌شود افرادي كه 90 دقيقه به بازيكنان توهين مي‌كنند نيز جريمه شوند.
    وي در مورد نتايج تيم فوتبال استقلال عنوان كرد: من به نتايج استقلال كاري ندارم اما باز هم مي گويم پارسال از ديگر تيم‌ها عقب بوديم و ديديد كه انتهاي فصل چگونه قهرمان شديم.
    اين بازيكن در خصوص بازي مقابل برق شيراز تصريح كرد: بازي سختي داريم. زمين حافظيه براي ارائه فوتبال تاكتيكي دردسرساز است. اميدوارم بتوانيم سه امتياز را بگيريم.
    نيكبخت در خصوص اينكه چرا مبلغ جريمه‌اش بابت امتناع از حضور در تيم ملي را به كميته انضباطي پرداخت نمي‌كند گفت: در اين مورد اصلا مصاحبه نمي‌كنم و بهتر است سكوت كنم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

گزارش تمرين امروز پرسپوليس
    جشن تولد باقري و رضايي و تشويق غلامحسين پيرواني
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز از ساعت 10 و 40 دقيقه در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنانپس از گرم كردن زير نظر كادر فني حركات سرعتي، كار با توپ در ميانه زمين و فوتبال با دروازه هندبالي را تمرين كردند.

* در تمرين امروز عباس انصاري‌فرد مدير عامل باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد.

* سپهر حيدري، علي كريمي، ايوان پتروويچ و محسن خليلي غايب بودند.

* حدود 200 هوادار حضور داشتند و به شدت بازيكنان و كادر فني پرسپوليس را تشويق كردند. آنها به تشويق غلامحسين پيرواني سرمربي مقاومت سپاسي نيز پرداختند.

* مازيار زارع با رفع مصدوميت به مدت نيم ساعت در تمرينات گروهي شركت كرد.

* در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 15دقيقه با بازيكنان گفت و گو كرد.

* هواداران جشن تولد كريم باقري و رحمان رضايي را در تمرين امروز تبريك گفتند. در اين مراسم كه به مدت نيم ساعت به طول انجاميد بازيكنان هر كدام به نوبه خود به كريم باقري و رحمان رضايي تبريك گفتند و مدير عامل پرسپوليس از آنها تقدير و تشكر كرد.

*برخي بازيكنان پرسپوليس به صورت اختصاصي با انصاري‌فرد گفت و گو كردند.

* در انتهاي تمرين مازيار زارع با نعيم سعداوي و نبي‌ا... باقري‌ها با كاستا تمرينات اختصاصي انجام دادند.

* تمرين پرسپوليس ساعت 11 و 40 دقيقه به پايان رسيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •