چه زمانی فعال می شود؟
چه زمانی فعال می شود؟
پنل پاور ویو است. این هم باطری 8 تایی.....
![]()
از همکاران خواهش میکنم وارد بحث نشوند. این تایپک جای این سوالات نیست.
زمان دقیقی نمیتوان گفت.
دوستان بروجردی اگه مشکلی در شبکه است گزارش دهید.
سلام آقا رضا، خسته نباشید. یه سوال داشتم از خدمتتون. ما ساکن منطقه ازگل در تهران هستیم. منزل ما شرق ازگل نزدیک بلوار نیروی زمینی هست. تو خونه ما ایرانسل تا چند ماه پیش تقریبا سیگنال 80-90 3g و حدود 100-110 4g داشت که تقریبا مشکلی نداشت و نصف شب ها هم سرعت حداکثر به 11-12 مگابیت می رسید. چند وقتی میشه جوری شده انگار دکل رو جمع کرده باشند. سیگنال خیلی بد شده و خیلی قطع میشه. با 3g که اصلا نمیشه استفاده کرد. با 4g هم سرعت حداکثر به 5 مگابیت آپلود و دانلود می رسه. همراه اول هم که وضعش خیلی بدتره. توی کوچه ما یه حوزه علمیه هستش (امام خمینی) که چند وقتی هست داخلش دکل نصب کردن. من با ایرانسل و همراه اول تست کردم سیگنال فرقی نکرده و فکر می کنم دکل برای رایتل باشه. امکانش هست که روی این دکل ها آنتن ایرانسل هم نصب بشه؟ پوشش منطقه ما و سرعت خیلی پایینه. ممنونم
سلام آقا رضا. چرا در شهرک دانشگاه شهر شاهرود با توجه به اینکه تعداد زیادی جمعیت دانشجو و جوان داره اما اینترنت موبایلی ایرانسل کلا کار نمیکنه؟
سلام. سایت نزدیک شما ایراد فنی پیدا کرده ولی دکل داخل حوزه را نمیدانم یه عکس بگذارید چون ما سایت نداریم.
سلام. این مورد در حال پیگیری است. به محض رسیدن تجهیزات نصب خواهد شد.
بله در اکثر مناطق تقریبا خوبه.اما در منطقه ما پهنای باند 3G خیلی کمه!! میانگین سرعتش بین 70 تا 200 هست.
4G هم که سرعتش نوسانی شده و دیگه مثل قبل سرعت نمیده!
+
چندماه پیش عکس از bts همراه اول منطقمون گذاشتم و شما گفتید از 4G پشتیبانی میکنه. اما بعد از گذشت چند ماه و وعده ای که شما دادید هنوز 4G این bts فعال نشده و در search شبکه هم پیدا نمیشه.
حتی اونموقع در اطراف حرم 4G همراه اول رو پیدا نکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)