تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1632 از 1805 اولاول ... 6321132153215821622162816291630163116321633163416351636164216821732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,311 به 16,320 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سال 93 که خرداد ماه کلی قطعی داشت ، واسه جبران هم یک گیگ و هم یک ماه اضافه کردن ، اما امسال ظاهرا خبری از گیگ نیس و فقط قول یک ماه زمان دادن
    البته واسه طرح من که یک هفته هم از مرداد رد شد اما هنوز اون یک ماه هم اضافه نشده ! جالبه که به عده ای از کاربران یک ماه اضافه نشده و به همه نه ! چه قدر کاراشون تاخیر داره پس!!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اون که قانونیش N تومن بود.غیر قانونیش پیدات میکردن...
    اینی که گفتم راجب همین موضوع هست (نت رایگان ماهواره ای)

این وای فای هم تقریبا موقع جنگ سوریه (2012-13)اون موقع گوگل یک طرح داشت که از طریق بالن مثل همین بالونای هواشناسی اینترنت به اونور مرز بفرستند طرح بود دیگه من خبری نشنیدم چی شد
    شاید اینم تو همین مایها باشه شاید !
    درکل نشد نداره بشر به هر چی میخواد میرسه دیر و زود داره سوخت وسوز نداره
    ب هر حال فرستنده هر جور درست بشه بازم گیرنده ک دیوایس های ما باشن ضعیفن
    ضمنا اگه ساختار شبکه wifi و فرمول هایی ک داره خونده باشی نیاز ب قوی بودن دو طرف هست برای ی ارتباط از راه دور اونم از نوع point to point
    بنظرم اینکه رو wifi پخش بشه کاملا چرت و غیر منطقیه خارج از استاندارد هم باشه حتی بازم دستگاه های ما نمیتونن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سال 93 که خرداد ماه کلی قطعی داشت ، واسه جبران هم یک گیگ و هم یک ماه اضافه کردن ، اما امسال ظاهرا خبری از گیگ نیس و فقط قول یک ماه زمان دادن
    البته واسه طرح من که یک هفته هم از مرداد رد شد اما هنوز اون یک ماه هم اضافه نشده ! جالبه که به عده ای از کاربران یک ماه اضافه نشده و به همه نه ! چه قدر کاراشون تاخیر داره پس!!
    برای من زمان یک ماه رو اضافه کردند

اکه برای شما اضافه نکردند زنگ بزنید شکایت کنید

الان یک مشکلی که برای من به وجود اومده اینه که بعضی از سایت ها رو که باز میکنم

سایت با تلاش اول باز نمیشه ولی بعد از چند ثانیه صفحه خودش رفرش میشه و سایت بالا میاد حالا نمیدونم عیب از کامپیوتره یا مودم چون با سیستم دیگه هم امتحان کردم مشکل هنوز پا برجاست

4. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سایت با تلاش اول باز نمیشه ولی بعد از چند ثانیه صفحه خودش رفرش میشه و سایت بالا میاد حالا نمیدونم عیب از کامپیوتره یا مودم چون با سیستم دیگه هم امتحان کردم مشکل هنوز پا برجاست

مشکل از dns مخابراته !فکر میکنم اگر دستی dns تغییر بدید مشکل حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برا من اینو زده یعنی چی؟از مرداد:| هنوز اضاف هم نشده!طرحمم پست پید ه

تو رزرو هم نیست
    Last edited by Amir 3d; 29-07-2015 at 19:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اینو من تازه دیدم جالبه .

امریکا به کل جهان اینترنت رایگان بدون سانسور میدهد

نیمه دوم سال ۲۰۱۵ آغاز پروژه ای بزرگ توسط آمریکا برای تسری به کل جهان است. این پروژه اینترنت رایگان به تمام دنیا عرضه می کند. با آغاز پروژه آمریکا به نام (اوترنت) و قرار گرفتن مجموعه ای از ماهواره ها در جو و فضای کره زمین و آغاز پروزه اینترنت رایگان جهانی، همه می توانند با روشن کردن وای فای تلفن همراه خود امواج اینترنت را از ماهواره دریافت نمایند و اینترنت رایگان و بدون محدودیت داشته باشند.

دولت امریکا با هزینه چند میلیارد دلاری از طریق شبکه های ماهواره ای تلاش می کند تا نیمه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی در سراسر جهان حتی مناطق دور دست خدمات اینترنت رایگان عرضه کند.

پروژه‌ اوترنت هم‌اکنون زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، چینی و عربی را پشتیبانی می‌کند ولی هدف بنیان‌گذاران اوترنت این است که به زودی آن را به تمام زبان‌ها در دسترس عموم قرار دهند. اینترنتی که آمریکا قصد دارد آن را به تمام جهان عرضه کند اینترنت پر سرعت بدونه سانسور و کاملا رایگان است.

ایران باید کم کم دست به کار بشه طرح پارازیت ملی رو اختراع کنه دی ....
    با یک جستجوی انگلیسی درباره‌ی پورنوگرافی و درآمد آن در سال 2006 و... میشه خیلی راحت فهمید که این اینترنت‌های رایگان و... سرمایش از کجا‌ها میاد.شما صحبت از میلیار میکنید در صورتی که درآمد پورن توی آمارها
    ""
    • در ایالات‌متحده‌ی آمریکا، صنعت پورن به‌صورت سالیانه 13 بیلیون دلار درآمدزایی دارد.
    • از طریق محتوای پورن اینترنتی، سالیانه 3 بیلیون دلار عاید تولیدکنندگان می‌شود.

""*تا حالا سرچ کردید ببینین کدوم کشور بیشتر از همه فیلم پورن نگاه میکنه؟؟؟بعد بعضیا میگن ایران در سرچ کلمه *** اوله در صورتی که با جستجوی اون به نتیجه مطلوبی نمیرسی اما توی آمریکا بصورت مستقیم وارد سایت میشن و اصلا سرچ نمیکنند که.در ضمن اونا که این همه جامعه شون بسته نیست چرا اینقدر آمار پورن نشون بالاست؟؟؟*
    هزینه‌های ماهواره و توسعه و نگهداری‌ تجهیزات و....

همه برای چیه؟؟؟
    امریکایی‌های عاشق مردم ؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟
    فقط کمی سرچ کنید و خودتون نتیجه رو ببینید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تایید میشه. گاهی فقط وبسایتهای روی بستر شبکه ی ملی باز میشه و اونهایی که سرور خارجی دارند خطا میدهد

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

با یک جستجوی انگلیسی درباره‌ی پورنوگرافی و درآمد آن در سال 2006 و... میشه خیلی راحت فهمید که این اینترنت‌های رایگان و... سرمایش از کجا‌ها میاد.شما صحبت از میلیار میکنید در صورتی که درآمد پورن توی آمارها
    ""
    • در ایالات‌متحده‌ی آمریکا، صنعت پورن به‌صورت سالیانه 13 بیلیون دلار درآمدزایی دارد.
    • از طریق محتوای پورن اینترنتی، سالیانه 3 بیلیون دلار عاید تولیدکنندگان می‌شود.

""*تا حالا سرچ کردید ببینین کدوم کشور بیشتر از همه فیلم پورن نگاه میکنه؟؟؟بعد بعضیا میگن ایران در سرچ کلمه *** اوله در صورتی که با جستجوی اون به نتیجه مطلوبی نمیرسی اما توی آمریکا بصورت مستقیم وارد سایت میشن و اصلا سرچ نمیکنند که.در ضمن اونا که این همه جامعه شون بسته نیست چرا اینقدر آمار پورن نشون بالاست؟؟؟*
    هزینه‌های ماهواره و توسعه و نگهداری‌ تجهیزات و....

همه برای چیه؟؟؟
    امریکایی‌های عاشق مردم ؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟
    فقط کمی سرچ کنید و خودتون نتیجه رو ببینید.
    شما دارین صنعت پورن ب دولت ربط میدین؟؟؟؟

در آغاز فعالیت Carles Puyol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

ببخشید، یعنی ---- تو این اینترنتی که دیگه صبحشم با شبش هیچ فرقی نداره ...

به خدا 3 دقیقه طول کشید تا صفحه ی انجمن باز شد. صبح میخواستم یه فایل پی دی اف 2 مگابایتی بگیرم نشد. مجبور شدم با اینترنت گوشی بگیرم.

ماجراهای شیخ و ...

----------

شیخ به پاره ای از مریدانش دستور بفرمودند تا برای رسیدن به صبر، چهل روز در بیابان معتکف بشدندی و از هرگونه آب و غذا و هوا محروم بگردندی،مریدان شوریده حال شدندی و از شیخ پرسیدندی که :

یا شیخ، راه دیگری هم برای به دست آوردن صبر موجود باشد؟

شیخ فرمود آری یک ساعت استفاده از اینترنت پر سرعت ایران!!!

مریدان جملگی سوار بر کجاوه گشتند و به سمت کافه نت روانه همی شدند. پس از اندکی مریدان یک به یک هوار زنان و خشتک دریده به بیرون کافه نت پرتاب گشتندی و اربده کشان به سمت بیابان متواری گشتندی

----------

روزی شیخ چک میل همی کرد و به انگشت تدبیر اینترها همی زد و لکن صفحات یکی زپس دیگری رمیدند و به چنگ نامدند. شیخ را گفتند یا شیخ : فلسفه ی سرعت قلیل اینترنت چیست ؟ فرمود : اینترنت سگی است هار ! وگر سرعتش از حد برون شود بدود و پاچه مردم همی گیرد. و مریدان نعره زدند و بر هوش شیخ احسنت همی گفتند.

----------

روزی از روزگاران شیخ در سرایی نشسته بودی و مریدان جملگی دورش حلقه زده بودندی و از باغ معرفت شیخ میوه ها می چیدندی که ناگاه مریدی نعره بر آورد " مسئلتن یا شیخ " شیخ با مهربانی گفت " خشتک پاره نعره چرا همی زدی؟ مثل آدم دست خود برفراز کن تا رخصت سوال بگیری ، حال بنال تا بگویم برایت سر این مقال .

مرید ضایع گشته گفت یا شیخ حکم ازدواج پسر مسلمان با دختر مسیحی چیست؟ شیخ سر در جیب مراقبت فرو برده و بعد از ساعتی مکاشفت رو به مریدان کرد و گفت : حال جواب سوال این باشد ، چون پسر مسلمان بود و ما شیخ مسلمانان من مشکلی در آن نمی بینم و رضایت همی دهم ولی دختر چون مسیحی بود اجازه اش در دست شیخ پاپ ثانی باشد در بلاد چکمه سان که من فلفور با ایمیلی به جیمیلش پرده از این سر همی خواهم گشود و خیال نالانتان آسوده خواهم نمود .

شیخ لب تاب از خشتک بیرون کشید و با ضربتی از حالت اسلبپ به درش آورد و سعی در کانکتینگ نمود . بعد از ساعتی یوزر و پسوردش رجیستر گردید و مریدان نعره شادی همی زدند و در کار ارسال ایمیل برامدند ، شیخ تلاش ها بکردی و هر چه تلاش بسیار کردی سرعت اینترنت پایین تر آمدی و شیخ در کار خود بازماندی . ناگاه شیخ از جای خویش برخاست و سر به بیابان گذاشت مریدان جمله دور وی بگرفتی و پرسیدندی یا شیخ این چه کار است شما را ؟ شیخ نالان بگفتا : پیاده همی روم تا جواب سوال بستانم که این سریعتر از اینترنت این بلاد باشد و درودی بر عمه صاحب اینترنت فرستادی و راه غرب گرفتی ، مریدان چون وضع بدیدندی جملگی خشتک هایشان نیم سوز گشته و از حال برفتند!!

----------

روزی شیخ به گشت و گذار در نت همی پرداخت و لکن سرعت اینترنت ایران به سرعت الاغ پیر لنگ لوکی می مانست که کره ای در شکم دارد و باری بر کول!
    پس هیچ سایتی نبود مگر آن که تا لود شدنش شیخ چهار رکعت نماز همی گزاردی.
    نوبت به لغت نامه دهخدا برسید. شیخ به انگشت تدبیر اینتر بزد و …
    بالا آمد آن صفحه ی نحس شوم *** دق دهنده ی مردم مرز و بوم (صفحه ی پیوند ها)
    پس شگفتی مریدان را درگرفت. شیخ را پرسیدند: یا شیخ این لغت نامه ای بود. این دیگر چرا ؟
    شیخ بگریست …
    لغتنامه مملو ز لغات کهن و نو***چه ربطی داشت به ***** و تدبیر نو
    که چنینش کردند پیلتر و مسدود *** گناه دهخدای ادیب دیگر چه بود ؟
    و مریدان آنقدر بگریستند و نعره کشیدند تا تسمه موتورشان بسوخت.

11. این کاربر از Carles Puyol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

طرح شبانه نیومده هنوز ؟
    خیر ولی احتمالش هست برای یکماه و نیم باقیمانده از تابستون دوباره طرح شبانه دار اعلام بشه

13. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •