کاملا معلومه مسیرها به هم ریخته . میبینی اصلا وارد کلاینت هم نمیشه . چند بار که dc کنی درست میشه و موقع بازی هم باید dc کنی چند بار . متاسفانه مثل اینکه مسیرهای ترکیه قطع شده و اینقدر باید dc کنی تا روی مسیر دیگه بیفتی .
کاملا معلومه مسیرها به هم ریخته . میبینی اصلا وارد کلاینت هم نمیشه . چند بار که dc کنی درست میشه و موقع بازی هم باید dc کنی چند بار . متاسفانه مثل اینکه مسیرهای ترکیه قطع شده و اینقدر باید dc کنی تا روی مسیر دیگه بیفتی .
برای بازی از شاتل بهتره پینگش.اقا صبانت نگیرید علاوه بر دزدی نه کیفیت داره و نه حداقل پاسگویی خوبی باز شاتل دزدی نمیکنه پاسخگویی عالی هم داره
ولی گاهی دز میشه
رفیقم شاتل داره. بعد شب اصلا چند وقته دانلود نمی کنه. روز رفته دیده حجمش کم شده بعد زنگ زده میگه چرا کم شده؟ میگه شما شب دانلود کردید
احتمالا ارواح براش دانلود کردن
کلا اینترنت های ایران باحالن. ولی برای بازی اگر منطقتون خوب بشا صبا دز بهتر از بقیس.![]()
من صبا داشتم پینگشم خوب بود ولی تو چند تا از بازی های استیم لگ خیلی شدیدی داشتم برای همین شاتل گرفتم و دیگه لگ ندارم کلا با صبا 10 تا اختلاف پینگ دارم سرعتشم که خیلی بیشتر از صبا هست لکن اینترنت منطقه ای هست ممکنه تو منطقه شما صبا خیلی بهتر از شاتل باشه.
اقا ولی یه نظری دارم در حد رویاست ولی اگه اکی بشه از همه این بدبختی ها راحت میشم![]()
الان تایپیک بازی lol جزوء پربازدید ترین هاست در این انجمن و انجمن های گیمینگ دیگه این یعنی اینکه مثل seasn 1 نیست که کلا 50 نفر هم نمیشد بازیکن های ایرانی . الان فکر میکنم بازیکن های ایرانی بالای 500 نفر باشن .
اگه بشه اطلاع رسانی کرد یه تایپیک در فروم lol بزنیم به شرطی که همه شرکت کنند riot رو وسوسه کنیم یه سرور بزنه تو ایران .... riot که تو 2 سال اخیر کلی سرور اضافه کرده فکر نکنم بدش بیاد فقط فکر میکنم صدای ما بهش نرسید و فکر نمیکنه پلیر داشته باشه به این تعداد ایران . واقعا مگه چی کم داریم از همین ترکیه که به عنوان نوب ترین سرور شناخته شدن ..
تازه اگر مشکلی هم بابت چمپ های زن باشه میشه اصلاحش کرد چون همونطور که میدونید ریوت هرسروری برا کشوری میزنه زبانه کلاینت و همهچی رو طبق زبان اون کشور میتونه بزنه ..
نمیدونم ولی سایت irlol که الان به نوعی ارتباط داره میتونه نماینده بشه و صدای مارو برسونه به riot
اگر این اتفاق بیافته فکرشو کنید lol بازی میکنید با پینگ حتی 20 !!!!! این خرابی های اینترنت همش مربوط به سرور های خارجی هست و اگر سرور در ایران باشه دیگه اگر کلی نرم افزار های اجتماعی رو هم ببندن به lol ربطی نداره ..
من از سایت irlol خواهش میکنم رو این ایده فکر کنه
من که زدم تو کار ترول از سیلور 2 شدم 4 فکر کنم 5 هم بشم اقلا عصابم خورد نمیشه دیگهانتقام کامرون دویل
من همین الان نشستم فکر کردمو دیدم حداقلش به 5 دلیل این کار رو صورت نمیگیره :
1. الان از طرف خیلی چیزای واجبتر از گیم انلاین ملت تحریم شدن . هم از سمت خارجی ها هم داخلی ها . بعد به نظرت Riot میاد توی همچین کشوری (که مثل کره شمالی داریم میشیم) سرور بزنه ؟ در حالی که نیازهای مبرم تری رو به روی ایرانی ها بستن . چه داخلی چه خارجی .
2. چقدر مگه ایرانی ها واسه بازی پول واقعی میدن که Riot بخواد واسشون سرور بزنه . اکثر ایرانی ها به صورت Free بازی میکنن . فکر نمیکنم هزینه نگهداری سرورش رو هم بتونه در بیاره از توش . بعد هم سیستم پرداخت رو میخواد چکار کنه .
3. الان فرض میگیریم که سرور ایران رو هم راه انداختن . همونطور که توی سرور اروپای غربی از ترکیه و روسیه میان تو بازی توی سرور ایران هم مطمئننا از کشورهای عربی و افغانی و پاکستان و ... همه میریزن . دیگه لازم نیست که بگم چقدر گند میزنن تو بازی .
4. فکر نمیکنم سرورهای داخلی توان اون سرورهای خارجی رو داشته باشه . به نظرم تجهیزاتشون عمرا بکشه واسه نصب چنین سرورهایی واسه بازی انلاین . شایدم اشتباه میکنم .
5. راه اندازی سرور توی یه کشور نیازمند موافقت و همکاری یه سری عوامل داخلی (که توی کشور ما میشه دولت) هست . دولت عاشق چشم و ابروی مردم نیست که واسشون سرگرمی راه بندازه . به فرض که شرکت خصوصی این کار رو به عهده بگیره دولت با اون قوانین ممیزیش جلوش رو میگیره .
همون لباس زنها و ... رو نمیشه کاریش کرد واقعا . اگه سانسور بیاد تو کار خیلی حاضرن قید سرور داخلی رو بزنن و برن اروپا ولی سانسور نداشته باشه بازیشون .
در کل شاید بشه با یه حالتی مثل نسخه گارنا این کار رو کرد اما سرور اصلی نه .
اصلا بزار رک و خلاصه بگم . تا ایران تو دنیا جزو ادمها نشده این چیزا فقط خیالاته . باید با همینی که داریم بسوزیم و بسازیم .
مخلص کلام : اقا ما سرور و ... نمیخوایم . فقط یه نت درست درمون میخوایم که نه قطع بشه نه پینگش بالای 150 بره . توی دنیا جزو حداقل حق هر انسانیه به هر حال . اول این حقوق اولیه پایمال نشه بعد به فکر سرور باشیم .
Last edited by Gregar; 20-10-2015 at 19:48.
اره خودم هم گفتم یه رویاست ..
ولی نت درست حسابی هم رویاست ... فکر کنمگوگل این طرحش که اینترنت رایگان به کل دنیاست رو تموم میکنه ولی ما هنوز تو ایران باید هی Dc کنیم تا lol باز بشه![]()
اره خودم هم گفتم یه رویاست ..
ولی نت درست حسابی هم رویاست ... فکر کنمگوگل این طرحش که اینترنت رایگان به کل دنیاست رو تموم میکنه ولی ما هنوز تو ایران باید هی Dc کنیم تا lol باز بشه![]()
عاقا تو فک کن اصن این کار شدنی باشه نیم ساعت برا هر گم باید صبر کنی بدلیل کمبود پلیر
و فک کن kata با چادر لبنانی ult کنه
حالا دیگه از صدای گوینده بگزریم ک میخواد بگه
یکیو کشتی, دوتا کیل, س تا کیل, چهارتا کیل,پنششششتا کیییل
تو بگو روی 150 بره....نه پینگش بالای 150 بره
Last edited by mr_prince; 20-10-2015 at 22:15.
سلام دوست عزیز ،
خیر من همه ی تنظیمات رو اوکی کرده بودم ، تا اونجاییم که یادمه برنامه خودش تو چت چیزی بصورت اتومات نفرستاده بود که ببینن و ریپورت کنن واسه ی خودمم عجیب بود چون خودم نزدیک 1 ساله از این و برنامه ی قبلی مشابهش استفاده میکنم همچین چیزی پیش نیومده بود . به هر حال من که هنوز استفاده میکنم بن شدم خبرتون میکنم![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)