وقتی یه نفر سیترت هست تا24 ساعت نمیتونین هیچ رابطه ای بینتون برقرار کنین
وقتی یه نفر سیترت هست تا24 ساعت نمیتونین هیچ رابطه ای بینتون برقرار کنین
من دارم میرم اما مصطفی سیتر منه
بهش بگو لویالیتی روستا رو واست بیاره پایین(بیچاره مصطفی چقدر کار انداختم رو دوشش)
مصطفی جان من سیترت کردم دیگه هم تو بازی نمیرم این خارجی ها اگه روستاهامو خواستن بگیرن یه میل بزن میام حالشونو میگیرم
فقط sir nicolae میتونه یه روستا بگیره ازم
persia X هم ماله margmoosh هست کمک کن بگیره
دوستان همگی خوش باشین
خدا نگهدار
نميخوام بگم متوجه نشدم،يك چيزهايي دريافت كردم
ولي هاايني كه گفتي يعني چه؟؟
ميشه قوانين سيتر را الان كاملا توضيح بدي،آخه 2 بار تغيير كرد و هر دوبار من متوجه نشدم كي به كي شد
محمود جون اینقدر کل نداز آخر
خودمو خودت رو با هم بن میکننابعدش دیگه متفرقه هم نمیتونیم بریم
ببين دادا، كلا بخث سيتر چيه؟ قضيه اينه كه كسي كه بهت اعتماد كرده سيترت كرده، نبايد در حقش خيانت كرد و از طرف ديگه يه نفر نبايد توان داشتن دو اكانت داشته باشد
حالا اين خيانت و اون يكي چند تا حالت داره
يا ازش ريسورس بگيري، يا ازش دفاع بگيري، يا بهش ريسورس بدي يا ساپورتش كني يا با دو تا اكانت (خودت و اوني كه روش نشستي!) به يه روستاي ديگري حمله كنيد
اينا رو راحت كنترل مي كردند و نمي ذاشتن اتفاق بيفته
اما يه مشكلي كه بود كادو ودادن روستاها به همديگه بود! سيتر يكي بودي، هرچي تروپ داشت بنده خدا خرج ميكردي، بعد يكي ديگه از رفيقات ميومد روستاي خالي رو ميگرفت!(GIFTING)
يه بار اومدن گفتن هديه كردن روستا كه شامل هر حركتي ميشه كه به نفع صاخب روستا نباشه، ممنوعه، يعني اين كه خالي كردن روستايي كه سيترشي ممنوع!(تغيير اول قانون)
بعد از يه هفته گفتن، نه آقا آزاده، فقط بايد كسي كه ميخواد بازي رو ترك كنه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش ميل زده باشه و به طرف گفته باشه و در اين صورت خالي كردن روستا آزاده و ميشه روستا رو گرفت
حالا اومدن يه تغيير تو روش اين كار دادن.
يعني از اونجايي كه نبايد هيچ كسي بتونه ميل هاي شخصي ديگران رو بخونه و اونا مجبور بودن واسه اثبات اين كارو بكنن، از اين به بعد ديگه به ميل كاري ندارن، هر كي بخواد خارج بشه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش با SUPPORT بازي تماس بگسره و خيلي روشن و شفاف بگگه كه ميخواد به كي ببخشه دار و ندارشو.
آخييييشششش!!!![]()
ببين دادا، كلا بخث سيتر چيه؟ قضيه اينه كه كسي كه بهت اعتماد كرده سيترت كرده، نبايد در حقش خيانت كرد و از طرف ديگه يه نفر نبايد توان داشتن دو اكانت داشته باشد
حالا اين خيانت و اون يكي چند تا حالت داره
يا ازش ريسورس بگيري، يا ازش دفاع بگيري، يا بهش ريسورس بدي يا ساپورتش كني يا با دو تا اكانت (خودت و اوني كه روش نشستي!) به يه روستاي ديگري حمله كنيد
اينا رو راحت كنترل مي كردند و نمي ذاشتن اتفاق بيفته
اما يه مشكلي كه بود كادو ودادن روستاها به همديگه بود! سيتر يكي بودي، هرچي تروپ داشت بنده خدا خرج ميكردي، بعد يكي ديگه از رفيقات ميومد روستاي خالي رو ميگرفت!(GIFTING)
يه بار اومدن گفتن هديه كردن روستا كه شامل هر حركتي ميشه كه به نفع صاخب روستا نباشه، ممنوعه، يعني اين كه خالي كردن روستايي كه سيترشي ممنوع!(تغيير اول قانون)
بعد از يه هفته گفتن، نه آقا آزاده، فقط بايد كسي كه ميخواد بازي رو ترك كنه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش ميل زده باشه و به طرف گفته باشه و در اين صورت خالي كردن روستا آزاده و ميشه روستا رو گرفت
حالا اومدن يه تغيير تو روش اين كار دادن.
يعني از اونجايي كه نبايد هيچ كسي بتونه ميل هاي شخصي ديگران رو بخونه و اونا مجبور بودن واسه اثبات اين كارو بكنن، از اين به بعد ديگه به ميل كاري ندارن، هر كي بخواد خارج بشه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش با SUPPORT بازي تماس بگسره و خيلي روشن و شفاف بگگه كه ميخواد به كي ببخشه دار و ندارشو.
آخييييشششش!!!![]()
Last edited by veiderflame; 14-01-2008 at 13:29. دليل: ببخشيد دو بار زد، مشكل ISP بود، يه بار زدم، صفحه لود نشد، دوباره زدم
چرا تو p30 نميشه Thanks داد قابليت خوبيه ها![]()
اینا که گفتین راست بید ؟ !
ببین اونروز یکی اومد گفت من دیگه نمیخوام بازی کنم و بیا سیتر من بشو و من میرم تو یک ورد دیگه .... منم قبول کردم و رفت !
الان تکلیف چیه ؟ باید به کی میل بزنم به کی چی بگم ؟ فردا نیان من رو ban کنند ..... !!!
ممنون به خاطر جواب ...
ولی این قسمت آخری رو فکر کنم اشتباه میکنی ...
How do I make loyalty?
You can't. Loyalty goes up by itself by 1 per hour, until to the maximum of 100. (1 per hour is based on server speed 1. On speed 5 it would go up by 5 per hour). You can't speed it up in any way. You only see the Loyalty if it's not 100. Loyalty will go down if you are attacked with a Nobleman. If your loyalty reaches 0 you lose your village and you will have to start a new one (if it's your only one
توی ورلد های 10 و 12(سرعت 2) هر نیم ساعت یکی به لویالتی اضافه میشه.
یعنی هر ساعت 2 تا !!!
از یک زاویه دیگه هر دو ساعت 4 تا اضافه میشه.
بقیه ورلد ها رو نمیدونم
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)