تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1632 از 4714 اولاول ... 632113215321582162216281629163016311632163316341635163616421682173221322632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,311 به 16,320 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

1000

میتونم بزارمت سیترم تا روستام رو کنترل کنی و هر چی رسورس میخوای به خودت ترنسفر کنی ...
    وقتی یه نفر سیترت هست تا24 ساعت نمیتونین هیچ رابطه ای بینتون برقرار کنین

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دارم میرم اما مصطفی سیتر منه
    بهش بگو لویالیتی روستا رو واست بیاره پایین(بیچاره مصطفی چقدر کار انداختم رو دوشش)
    مصطفی جان من سیترت کردم دیگه هم تو بازی نمیرم این خارجی ها اگه روستاهامو خواستن بگیرن یه میل بزن میام حالشونو میگیرم
    فقط sir nicolae میتونه یه روستا بگیره ازم
    persia X هم ماله margmoosh هست کمک کن بگیره

دوستان همگی خوش باشین
    خدا نگهدار

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

به خاطر حرف و حدیث هایی که سر تغییرات AS قبلی زدن سر Gifting Rule و خوب فشار زیادی که روی Admin های هر W به خاطر Ban کردن های بی مورد ( یا برعکس که بعضی از Cheater ها تونستن Admin ها رو بپیچونن) پیش اومد اینها اومدن یه راه گذاشتن واسه اونایی که Sitter بلند مدت می ذارن یا می خوان بازی رو ول کنن!

این هم اونه که شخص بره و support ticket بفرسته و بگه که ممکنه ویلیج های من رو سیتر Gifting کنه تا دیگه admin ها دارو نداره سیتر رو بی خودی نگردن تا یه proof یا مدرک پیدا کنن کنن که owner اصلی account ویلیج هاش رو واسه Sitter گذاشته.
    نميخوام بگم متوجه نشدم،يك چيزهايي دريافت كردم
    ولي ها ايني كه گفتي يعني چه؟؟

ميشه قوانين سيتر را الان كاملا توضيح بدي،آخه 2 بار تغيير كرد و هر دوبار من متوجه نشدم كي به كي شد

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

محمود جون اینقدر کل نداز آخر

خودمو خودت رو با هم بن میکننا بعدش دیگه متفرقه هم نمیتونیم بریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ميشه قوانين سيتر را الان كاملا توضيح بدي،آخه 2 بار تغيير كرد و هر دوبار من متوجه نشدم كي به كي شد

ببين دادا، كلا بخث سيتر چيه؟ قضيه اينه كه كسي كه بهت اعتماد كرده سيترت كرده، نبايد در حقش خيانت كرد و از طرف ديگه يه نفر نبايد توان داشتن دو اكانت داشته باشد
    حالا اين خيانت و اون يكي چند تا حالت داره
    يا ازش ريسورس بگيري، يا ازش دفاع بگيري، يا بهش ريسورس بدي يا ساپورتش كني يا با دو تا اكانت (خودت و اوني كه روش نشستي!) به يه روستاي ديگري حمله كنيد

اينا رو راحت كنترل مي كردند و نمي ذاشتن اتفاق بيفته
    اما يه مشكلي كه بود كادو ودادن روستاها به همديگه بود! سيتر يكي بودي، هرچي تروپ داشت بنده خدا خرج ميكردي، بعد يكي ديگه از رفيقات ميومد روستاي خالي رو ميگرفت!(GIFTING)
    يه بار اومدن گفتن هديه كردن روستا كه شامل هر حركتي ميشه كه به نفع صاخب روستا نباشه، ممنوعه، يعني اين كه خالي كردن روستايي كه سيترشي ممنوع!(تغيير اول قانون)
    بعد از يه هفته گفتن، نه آقا آزاده، فقط بايد كسي كه ميخواد بازي رو ترك كنه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش ميل زده باشه و به طرف گفته باشه و در اين صورت خالي كردن روستا آزاده و ميشه روستا رو گرفت
    حالا اومدن يه تغيير تو روش اين كار دادن.
    يعني از اونجايي كه نبايد هيچ كسي بتونه ميل هاي شخصي ديگران رو بخونه و اونا مجبور بودن واسه اثبات اين كارو بكنن، از اين به بعد ديگه به ميل كاري ندارن، هر كي بخواد خارج بشه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش با SUPPORT بازي تماس بگسره و خيلي روشن و شفاف بگگه كه ميخواد به كي ببخشه دار و ندارشو.

آخييييشششش!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببين دادا، كلا بخث سيتر چيه؟ قضيه اينه كه كسي كه بهت اعتماد كرده سيترت كرده، نبايد در حقش خيانت كرد و از طرف ديگه يه نفر نبايد توان داشتن دو اكانت داشته باشد
    حالا اين خيانت و اون يكي چند تا حالت داره
    يا ازش ريسورس بگيري، يا ازش دفاع بگيري، يا بهش ريسورس بدي يا ساپورتش كني يا با دو تا اكانت (خودت و اوني كه روش نشستي!) به يه روستاي ديگري حمله كنيد

اينا رو راحت كنترل مي كردند و نمي ذاشتن اتفاق بيفته
    اما يه مشكلي كه بود كادو ودادن روستاها به همديگه بود! سيتر يكي بودي، هرچي تروپ داشت بنده خدا خرج ميكردي، بعد يكي ديگه از رفيقات ميومد روستاي خالي رو ميگرفت!(GIFTING)
    يه بار اومدن گفتن هديه كردن روستا كه شامل هر حركتي ميشه كه به نفع صاخب روستا نباشه، ممنوعه، يعني اين كه خالي كردن روستايي كه سيترشي ممنوع!(تغيير اول قانون)
    بعد از يه هفته گفتن، نه آقا آزاده، فقط بايد كسي كه ميخواد بازي رو ترك كنه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش ميل زده باشه و به طرف گفته باشه و در اين صورت خالي كردن روستا آزاده و ميشه روستا رو گرفت
    حالا اومدن يه تغيير تو روش اين كار دادن.
    يعني از اونجايي كه نبايد هيچ كسي بتونه ميل هاي شخصي ديگران رو بخونه و اونا مجبور بودن واسه اثبات اين كارو بكنن، از اين به بعد ديگه به ميل كاري ندارن، هر كي بخواد خارج بشه و روستاهاشو ببخشه، بايد قبلش با SUPPORT بازي تماس بگسره و خيلي روشن و شفاف بگگه كه ميخواد به كي ببخشه دار و ندارشو.

آخييييشششش!!!
    Last edited by veiderflame; 14-01-2008 at 13:29. دليل: ببخشيد دو بار زد، مشكل ISP بود، يه بار زدم، صفحه لود نشد، دوباره زدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چرا تو p30 نميشه Thanks داد قابليت خوبيه ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiralib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینا که گفتین راست بید ؟ !

ببین اونروز یکی اومد گفت من دیگه نمیخوام بازی کنم و بیا سیتر من بشو و من میرم تو یک ورد دیگه .... منم قبول کردم و رفت !
    الان تکلیف چیه ؟ باید به کی میل بزنم به کی چی بگم ؟ فردا نیان من رو ban کنند ..... !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جنگلا و آب ها فقط واسه قشنگين، هيچ تغييري ايجاد نمي كنن، سربازا مسير مستقيم رو ميرن، اگه تو يه x‌ يا تو يه y باشيد، فاصله راخت خساب ميشه و گر نه بايد از فيثاغورث استفاده كرد. (پس اين بازي به رياضي هم كمك ميكنه، واسه كنكور هم خوبه!)

تو سرعت 1.5 كه سرعت استاندارد بازيه، هر ساعت يكي به لويالتي اضافه ميشه.
    ممنون به خاطر جواب ...
    ولی این قسمت آخری رو فکر کنم اشتباه میکنی ...

How do I make loyalty?

You can't. Loyalty goes up by itself by 1 per hour, until to the maximum of 100. (1 per hour is based on server speed 1. On speed 5 it would go up by 5 per hour). You can't speed it up in any way. You only see the Loyalty if it's not 100. Loyalty will go down if you are attacked with a Nobleman. If your loyalty reaches 0 you lose your village and you will have to start a new one (if it's your only one

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام کسی می دونه بعداز نوبل کردن هر ساعت چند تا به لولایتی اضافه میشه
    توی ورلد های 10 و 12(سرعت 2) هر نیم ساعت یکی به لویالتی اضافه میشه.
    یعنی هر ساعت 2 تا !!!
    از یک زاویه دیگه هر دو ساعت 4 تا اضافه میشه.

بقیه ورلد ها رو نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •