عزیز وارکرافت این مشکل رو داره و روی اکثر پی سی ها از این رزولیشن بیشتر نمیشه
شما قبل از اینکه بری تو بازی رزولیشن پی سیت رو کم کن تا اون اندازه که وارکرافت پشتیبانی میکنه
بعد بازی رو اجرا کن
تمام صفحه میشه
عزیز وارکرافت این مشکل رو داره و روی اکثر پی سی ها از این رزولیشن بیشتر نمیشه
شما قبل از اینکه بری تو بازی رزولیشن پی سیت رو کم کن تا اون اندازه که وارکرافت پشتیبانی میکنه
بعد بازی رو اجرا کن
تمام صفحه میشه
سلام
نرم افزار های جانبی رو هم پاک کن و دوباره نصب کن
مخصوصا Game Live
دوست عزیز این دی وی دی هایی که شما تهیه کردین تمام امکاناتش بصورت اتوماتیک نصب میشه و هیچ تنظیماتی نداره
در مورد بازی با پرسپولیس فقط صدای تماشاچیان تغییر می کند و در دیگر باز ها صدای اصلی پخش میشود . در ضمن این نسخه گزارش گر فارسی نداره
منظورت کدوم فایل هستش
iw5sp.exe رو میگی ؟
اگه منظورت اینه میتونی با نوشتن اسمش تو گوگل اونو دانلود کنی
آپدیت کارت گرافیکت رو دانلود و نصب کن
آخرین دایرکت ایکس رو دانلود نصب کن
ماکروسافت فریم وورک رو نصب کن
به احتمال زیاد مشکلت حل میشه
دوست عزیز مشکلی نیست . یه سری به این سایت هایی که شماره سریال میدن بزن و دانلود کن سریالش رو
سایت هایی مثل
crackdb.com
crackfind.com
و ....
اااا...؟ سر کار بودیم؟! آقا پیش بچه ضایع شدیم رفت پی کارش! والا من خیلی وارد نیستم. اگه میشه یه بازی تو این مایه ها که امکانات فارسی و دوبله و ترجمه و... داشته باشه بهم معرفی کنین، و الا بابامو در میاره!!
داداش میگم قبلا تو تنظیماتش تا رزولیشن fh هم بود ..... الان که نصبیدم رو لپتاپ اینجوری شده ....... رزولیشن رو پایین اوردم ولی حل نشد .
با سلام
من امروز بازی fifa manager 2012 رو نصب کردم ولی زبانش به زبان روسی هست کسی میتنونه کمکم کنه
دوستان سیستم من موقع اجرای بازیهای ubi soft از luncher ایراد میگیره و اینم پیغامشه : error code 2 ???
با reinstall هم درست نشد کسی میدونه مشکل چیه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)