تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1631 از 1805 اولاول ... 6311131153115811621162716281629163016311632163316341635164116811731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,301 به 16,310 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینو من تازه دیدم جالبه .

امریکا به کل جهان اینترنت رایگان بدون سانسور میدهد

نیمه دوم سال ۲۰۱۵ آغاز پروژه ای بزرگ توسط آمریکا برای تسری به کل جهان است. این پروژه اینترنت رایگان به تمام دنیا عرضه می کند. با آغاز پروژه آمریکا به نام (اوترنت) و قرار گرفتن مجموعه ای از ماهواره ها در جو و فضای کره زمین و آغاز پروزه اینترنت رایگان جهانی، همه می توانند با روشن کردن وای فای تلفن همراه خود امواج اینترنت را از ماهواره دریافت نمایند و اینترنت رایگان و بدون محدودیت داشته باشند.

دولت امریکا با هزینه چند میلیارد دلاری از طریق شبکه های ماهواره ای تلاش می کند تا نیمه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی در سراسر جهان حتی مناطق دور دست خدمات اینترنت رایگان عرضه کند.

پروژه‌ اوترنت هم‌اکنون زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، چینی و عربی را پشتیبانی می‌کند ولی هدف بنیان‌گذاران اوترنت این است که به زودی آن را به تمام زبان‌ها در دسترس عموم قرار دهند. اینترنتی که آمریکا قصد دارد آن را به تمام جهان عرضه کند اینترنت پر سرعت بدونه سانسور و کاملا رایگان است.

ایران باید کم کم دست به کار بشه طرح پارازیت ملی رو اختراع کنه دی ....

2. 7 کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

نیمه دوم سال ۲۰۱۵ آغاز پروژه ای بزرگ توسط آمریکا برای تسری به کل جهان است. این پروژه اینترنت رایگان به تمام دنیا عرضه می کند. با آغاز پروژه آمریکا به نام (اوترنت) و قرار گرفتن مجموعه ای از ماهواره ها در جو و فضای کره زمین و آغاز پروزه اینترنت رایگان جهانی، همه می توانند با روشن کردن وای فای تلفن همراه خود امواج اینترنت را از ماهواره دریافت نمایند و اینترنت رایگان و بدون محدودیت داشته باشند.

دولت امریکا با هزینه چند میلیارد دلاری از طریق شبکه های ماهواره ای تلاش می کند تا نیمه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی در سراسر جهان حتی مناطق دور دست خدمات اینترنت رایگان عرضه کند.

پروژه‌ اوترنت هم‌اکنون زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی، چینی و عربی را پشتیبانی می‌کند ولی هدف بنیان‌گذاران اوترنت این است که به زودی آن را به تمام زبان‌ها در دسترس عموم قرار دهند. اینترنتی که آمریکا قصد دارد آن را به تمام جهان عرضه کند اینترنت پر سرعت بدونه سانسور و کاملا رایگان است.

ی سوال ماهواره و وای فای!؟ مگه میشه مگه داریم!؟؟؟؟؟؟؟ اصلا جور نمیاد هااااا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من روزی 70 بار بیشتر قطع و وصل میشم ، آخه این چه وضعیه. هر یک ساعت حداقل 3 بار تایم اوت دارم.
    حروم لقمه ها گندشو درآوردن.

5. این کاربر از Ali14 persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    یک ماه رو امروز به من اضافه کردند.
    من طرحم : 2 گيگ هديه- 2Mbps سه گیگ یکساله پیش پرداخت

--------------------------------------------------------------------------------
    متاسفانه منم قطع و وصل دارم.

کاش به جای این یه ماه ، روی کیفیتشون کار میکردند.

Last edited by abbasi.naft; 28-07-2015 at 13:19.

7. این کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ی سوال ماهواره و وای فای!؟ مگه میشه مگه داریم!؟؟؟؟؟؟؟ اصلا جور نمیاد هااااا
    این طرح دست چند ابر شرکت و یک میلیاردره که رقابتی دارن باهم !
    یکی طرح گوگل هست یکی فیس بوک یکی دیگه هم مال میلیاردره امریکایی شریک با چند تا از مدیران ثابت گوگل یا فیس بوک یادم نیست!
    اینی که دوستمون گفت رو نمیدونم اما یک مودم هست مخصوصش چند وقت پیس ازش رونمایی شدچند وقت پیش راجبش شنیدم (یک هفته پیش خبرش رو شنیدم) گفتن فقط الان دارن رو send ش کار میکنن !(تا الان receiveش اکی ه یعنی فعلا یکطرفست)
    درمورد اینکه انگیزه و سودش برا اونا چیه؟ به نظر من الان قدرت دست هر کی اطلاعات داره هست در کل این یک حرکت + برا همست مخصوصا برا ما (یک - دو ماه پیش هم یک پستم نوشتم گوگل جان کجایی برا همین بود)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منم مثل شما امیدوارم این طرح عملی بشه
    اما تا طرحی واقعا عملی نشده باور نباید کرد
    طرح اینترنت چمدانی رو که هنوز فراموش نکردین ...؟
    زیاد از این طرحها شنیدیم اما ... . ضمنا الان در نیمه ی دوم 2015 هستیم

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این طرح دست چند ابر شرکت و یک میلیاردره که رقابتی دارن باهم !
    یکی طرح گوگل هست یکی فیس بوک یکی دیگه هم مال میلیاردره امریکایی شریک با چند تا از مدیران ثابت گوگل یا فیس بوک یادم نیست!
    اینی که دوستمون گفت رو نمیدونم اما یک مودم هست مخصوصش چند وقت پیس ازش رونمایی شدچند وقت پیش راجبش شنیدم (یک هفته پیش خبرش رو شنیدم) گفتن فقط الان دارن رو send ش کار میکنن !(تا الان receiveش اکی ه یعنی فعلا یکطرفست)
    درمورد اینکه انگیزه و سودش برا اونا چیه؟ به نظر من الان قدرت دست هر کی اطلاعات داره هست در کل این یک حرکت + برا همست مخصوصا برا ما (یک - دو ماه پیش هم یک پستم نوشتم گوگل جان کجایی برا همین بود)
    باووووو
    اخه وای فای ی برد محدودی داره چجوری قرار پوششش داده بشه
    در مورد اون چیزیم ک گفتین ماهواره ای هست ک دستگاه --- میخواد و دیش

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی از پس پرداخت ها هست یه ماه بهش داده باشن؟
    بقیه چی؟ تو سامانه نوشته به همه مشترکین میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باووووو
    اخه وای فای ی برد محدودی داره چجوری قرار پوششش داده بشه
    در مورد اون چیزیم ک گفتین ماهواره ای هست ک دستگاه --- میخواد و دیش
    اون که قانونیش N تومن بود.غیر قانونیش پیدات میکردن...
    اینی که گفتم راجب همین موضوع هست (نت رایگان ماهواره ای)

این وای فای هم تقریبا موقع جنگ سوریه (2012-13)اون موقع گوگل یک طرح داشت که از طریق بالن مثل همین بالونای هواشناسی اینترنت به اونور مرز بفرستند طرح بود دیگه من خبری نشنیدم چی شد
    شاید اینم تو همین مایها باشه شاید !
    درکل نشد نداره بشر به هر چی میخواد میرسه دیر و زود داره سوخت وسوز نداره
    Last edited by Amir 3d; 28-07-2015 at 22:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان به شماره زیر زنگ بزنین و از دست مخابرات شاکی بشین ، این چه وضعشه دیگه!!! موارد زیر رو گزارش بدین من قبلا شکایت تلفنی داشتم و به خوبی رسیدگی و رفع شد فقط اینو فهمیدم که این مخابرات تا زور بالا سرش نباشه هیچ بهایی به مشترکش نمیده ضمن اینکه خودم اینارو چندیدن بار به خودشون و بازرسی مخابرات هم گفتم ولی .... به دوستان و آشناهاتونم اطلاع رسانی کنین تا تعدامون بیشتر بشه به امید رفع این اختلالات و جبران حقوق تزییع شده مردم
    سرعت و پینگ تایم به شدت افت کرده
    گفتن یه ماه به مدت طرح اضافه میشه ولی نشده
    امکانی برای تست sla وجود نداره درصورتی که بیشتر شرکتا تو سایتشون این امکانو دارن که اگه کیفیتشون افت کنه خسارت میدن
    درباره اختلالات هیچ اطلاع رسانی پیامکی و اطلاعیه در سایتشون نیست در صورتی که طبق قرارداد sla باید این اختلالات اطلاع رسانی بشه وگرنه باید خسارت بدن
    ضمنا مرکز پشتیبانیشونم تعداد کافی اپراتور نداره و باید به نسبت تعداد مشترکین اپراتور پاسخگو باشه که اینم طبق sla رعایت نمیشه
    اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه شمال‌شرق
    تلفن (ها) : 9-37650544 051
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

100% جواب میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •