جواب پست قبلی رو که کسی نداد
--------------------------------------------
فی س ب. و ک براتون بدون قند شکن باز میشه ؟ برای من الان 2-3 هفته هست راحت باز میشه !
جواب پست قبلی رو که کسی نداد
--------------------------------------------
فی س ب. و ک براتون بدون قند شکن باز میشه ؟ برای من الان 2-3 هفته هست راحت باز میشه !
منم همینطور...
خوب شد گفتی!
من با اپ مای صبانت میرم هیچ مشکلی نیست ولی سایت واسم باز نمیشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
پس اینطور
خب پس منم اپ رو دانلود میکنم
خیلی جالبه سایتشون مشکل داره بعضی وقتا ولی درستش نمیکنن !
سلام . دوستان من اگه بخوام بیام صبانت و سرعت 1 مگابیت رو بخرم . پهنای باند رو تا چه سرعتی برام باز میزارن ؟؟؟ مثلا پهنای باند رو تا 6 مگ و اینا باز میزارن ؟؟ یا دقیقا همون 1 مگابیت رو میدن ؟؟
خیلی وقت پیش ها من این موضوع رو اعلام کردم!
یوت یوب رو مخابرات بازه با یه سری ای پی هاش
با کنترل مصرف ازاد ایرانسل اگه بسته نخری رو یه سری از ای پی هاش کلا هیچ فیلتری وجود نداره! من اول فک میکردم قندشکنی چیزی وصله اما ایپی رو دیدم کلا از ایرانه
احتمالا ایرانسل برای گردشگران خارجی این موضوع رو راه انداخته!
ی وتیوپ الان هیلتره آقا رو مخابرات این جریان مال دو یا سه هفته پیش بود!
حجم زروم تموم شده ولی هنوز دو روز از زمانش مونده نمیشه کاری کرد اون دو روز بسوزه تا حجم رزو بعدی رو فعال کنم
جشنواره 102 گیگ دارم
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
نه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان سلام من به دلایل خستگی از پارس میخوام بیام صبا قضیه این صبحانت چیه ؟ و تا کی مهلت ثبت نام داره ؟ مستقیم باید زنگ بزنیم شرکت ؟
دانلود شبانه چطوریه ؟ اگر بیشتر از حد دانلود بکنیم سرعت رو چقدر محدود میشه ؟؟ من شبانه دانلود زیاد ندارم در حد دوتا سریال یا گاهی چند تا فیلم همین ...
واین قضیه دو برابر حجم خریداری شده توی شبانه چیه ؟ توی توضیحات نوشته 2تا 7 رایگان داره ولی توی جشنواره نوشته 0-4 البته اگر اشتباه نکنم ...
یه جشنواره دیگه هم دارن که 60 تومن 60 گیگ یکساله این چطوریه ؟ این 60 گیگ هم به صورت حجم ماهیانه هست مثل صبحا نت یا اینکه یک جا میشه استفاده کرد ؟
این 60 گیگ خیلی خوبه اگر 60 گیگ اضافه هم بخوایم بخریم میشه حدود 170 تومن یکساله با سرعت خوب
در صورتی که من برای سرویس 16 مگ توی پارس دارم ماهی 30 تومن 10 گیگ میدم اصلا به صرفه نیست و شبانه هم که 1/3 هستش ولی انصافا کیفیت سرویس دهیشون عالیه قطعی صفر هستش 2 سالی هست که دارمش بجز قطعی های سراسری که واسه همه قطع بود دیگه موردی نبود که من قطعی سرویس داشته باشم ولی خوب ازش خسته شدم به خاطر گرون بودن سرویسش
سلام
دوستان به نظرتون بهترین نرم افزار مدیریت ترافیک که دقت بالا و کمترین خطا رو داشته باشه کدومه ؟ بر اساس تجربه بگید لطفا
تاپیک های دیگه هم سوال کردم شاید به نتیجه بهتری برسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)