تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1631 از 4428 اولاول ... 631113115311581162116271628162916301631163216331634163516411681173121312631 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,301 به 16,310 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

2. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله!
    یکی بدون فتوشاپ با عکس ثابت کنه بالای 4 گیگ میزنه
    فک نکنم دیگه هیچکس بتونه

4. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کلا همینطوره ... میزان سند و ریسیو ی که به وسیله ی نرم افزارهای مختلف توی ویندوز مشخص میشه کمتر از میزانی هست که پنل شرکت نشون میده که دوستان با عنوان حجم دزدی از اون یاد میکنند
    نه دوست عزیز من بررسی کردم دیدم واقعاً idm از تمام سرعتی که پارس آنلاین در اختیار قرار میده استفاده نمیکنه دلیلشم پیدا کردم و در انتهای پستم قرار دادم!

اون داداشی که اول از همه این بحثو شروع کرد منظورش این بود که میزان سند و ریسیو که توی IDM نشون میده کمتر از اونی هست که توی status کانکشن نشون میده که منم متوجه این موضوع شدم و برام عجیب بود

دلیل وجود تفاوت در حجم واقعی دانلود و میزانی که اکانت نشون میده برمیگرده به تعداد کانکشن ها !!

توضیح بیشتر:
    نکته ای که من متوجه شدم اینکه به طور مثال اگه شما یک فایل 5 مگی رو با get bot دانلود کنید و تعداد کانکشنارو ببرید روی 20-30 اونوقت میتونید مشاهده کنید که بین 50 تا 100 مگ (با توجه به سرعتی که دارید میتونه کمتر یا بیشتر بشه) از اکانت شما کم میشه
    (میزان دقیق این کم شدن برابر خواهد بود با زمان کامل شدن دانلود اون فایل ضربدر حداکثر سرعتی که isp در اختیار شما قرار میده)
    در واقع به نوعی این مشکل از نرم افزار هست که برای دقایقی بین کانکشن های متعددی که برقرار میکنه تداخل ایجاد میشه و بدون اینکه چیزی به میزان دانلود فایل اضافه بشه همینجوری ریسیو خواهید داشت
    بنابراین شما عملاً یک فایل 5 مگی رو دانلود کردید در حالیکه حجمی که تو سایت زده میشه چیز دیگه ای رو میگه!

به همین دلیل من دیشب به جای اینکه با idm بخوام 3 تا فایل رو (هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن) به طور همزمان دانلود کنم تصمیم گرفتم 8 فایل همزمان رو (هر کدوم تنها با یک کانکشن) دانلود کنم!

نتیجه مثبت بود و درست فکر میکردم چون حجم دانلودی من که چند گیگ بود، با تقریب خیلی خوبی با حجمی که اکانت اعلام کرده بود برابر شده بود و عملاً من اینبار تونستم از تمام پتانسیل سرعتی که داشتم استفاده کنم و تقریبا 1 گیگ بیشتر از شبای قبل دانلود کنم

امیدوارم همه دوستان از نکته ای که در این پست متذکر شدم استفاده کنند تا بیخودی قسمتی از پهنای باندشون هدر نره.

تشکر از توجه دوستان
    Last edited by Kaiser 2006; 22-03-2012 at 19:57.

6. 6 کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Kaiser 2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله!
    یکی بدون فتوشاپ با عکس ثابت کنه بالای 4 گیگ میزنه
    فک نکنم دیگه هیچکس بتونه
    نیازی به فتوشاپ نیست
    تو این سایت اکانت بگیرین تا بتونین راحت شبی چند گیگ بگیرین!

Last edited by Kaiser 2006; 25-03-2012 at 15:30.

8. 3 کاربر از Kaiser 2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه فرید...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کوچه پشتی

پيش فرض

Kaiser جان تعداد کانکشنارو تو idm کجا باید کم کنیم؟

تعداد کانکشنا حداکثر چند باشه که حداکثر پتانسیل سرعتی رو داشته باشیم؟

10. این کاربر از فرید... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه فرید...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کوچه پشتی

پيش فرض

نیازی به فتوشاپ نیست

شما ترافیک ارسالی رایگانت با ترافیک دریافتی رایگانه من برابره!

12. این کاربر از فرید... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام

ویرایش توسط مدیریت:
    مطلب داخل SPOILER بخاطر تغییر در سیستم پارس انلاین دیگر قابل اجرا نیست و تنها به عنوان بایگانی حفظ می شود
    ="ویرایش قدیم"]
    دوستان عزیز amin_xboy و mahya78 و Ship Storm نکاتی در رابطه با دانلود شبانه تهیه کرده اند که برای کاربران عزیز قرار می دهم:

ساعت رایگان سرویس های حجمی

طبق مطلب درج شده در سایت پارس آنلاین در تمامی سرویس های حجمی از ساعت 1 نیمه شب تا 6 صبح محدودیت حجمی وجود ندارد و میتوانید در این ساعات بصورت رایگان دانلود و آپلود نمایید.

ترفند دانلود شبانه

چنانچه ساعت 12:31 نیمه شب کانکت کنید تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.

نکته1
    بدلیل احتمال وجود اختلاف زمانی بین سیستم شما و سرور پارس آنلاین سعی کنید دیرتر از ساعت 12:31 کانکت کنید و زودتر از ساعت 6:58 دیسکانکت کنید .(مثلا 12:35 تا 6:55)

نکته2
    بین ساعت 12:31 تا 1 دیسکانکت نشوید در غیر این صورت تمامی دانلودی که بین ساعت 12:31 تا 1 انجام دادید از حجم شما کسر خواهد شد.

نکته 3
    زودتر از ساعت 12:31 کانکت نکنید زیرا در این صورت بین ساعت 12:31 تا 1 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.

نکته4
    دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.

نکته5
    چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.

توجه
    گزارش دوستان حاکی از آن است که ساعات ترفند در بعضی از مناطق کشور رایگان نیست ولی در بسیاری از مناطق توسط کاربران تست شده و هیچ گونه مشکلی پیش نیامده به هرحال توصیه میشود درصورت استفاده از ترفند حتما به سایت پارس آنلاین مراجعه نمایید و گزارش دانلود شبانه ی خود را چک کنید.
    با تشکر

آقا یه نفر بیاد دقیقا به ما توضیح بده اینجا منظور از کانکت و دیسکانکت چیه؟مگه مودم خودش اتومات کانکت نمیشه؟من تازه adsl گرفتم نمیدونم دقیقا چطوریه؟
    منظور خاموش و روشن کردن کامپیوتره یا فعال و غیر فعال کردن کانکشن یا خاموش و روشن کردن مودم؟

.
    Last edited by bomberman; 22-03-2012 at 11:41.

14. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینم کاسبی دیشب ما

اون قطع شدن فکر کنم به این دلیله که ترافیکت که کم باشه سر مقدار ترافیکت یه بار قطع میکنه

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

اینم کاسبی دیشب ما

اون قطع شدن فکر کنم به این دلیله که ترافیکت که کم باشه سر مقدار ترافیکت یه بار قطع میکنه
    سرویستون چنده؟
    میانگین سرعت چند بود؟

17. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به مین دلیل من دیشب به جای اینکه با idm بخوام 3 تا فایل رو (هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن) به طور همزمان دانلود کنم تصمیم گرفتم 8 فایل همزمان رو (هر کدوم تنها با یک کانکشن) دانلود کنم!
    تشکر از توجه دوستان
    رفیق من چون تا حالا همیشه 1 فایل 1 فایل دانلود میکردم.اگه مثل شما 8 فایل همزمان بذارم یعنی جواب بهتر میده یا تعداد فایل های همزمان ملاک نیست و ملاک فقط تعداد کمتر کانکشن ها هست برای بهتر جواب گرفتن؟

19. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •