آره بايد ماركت داشته باشي.
آره براي اينه كه بفهمي نزديك چه كسايي هستي.
من كه اومدم بهم گفتن پست اولو بخون تو هم بخون شايد يه چيزايي دستگيرت بشه.![]()
آره بايد ماركت داشته باشي.
آره براي اينه كه بفهمي نزديك چه كسايي هستي.
من كه اومدم بهم گفتن پست اولو بخون تو هم بخون شايد يه چيزايي دستگيرت بشه.![]()
برای نوبل کردن باید با نوبل من حمله کنی Natalieراستی یه چیزی تا الان نمیدونستم .... مگه میشه روستا های بن شده رو فارم و نوبل کرد ؟
اره میشه شهر ابوندد رو فارم ونوبل کنب
تا یه مدت که تکلیف یارو مشخص بشه نه ولی وقتی بن شدنش قطعی شد آره میشه
هر ساعت یکی
بابا پهلوون ما فرقونتیم من کجا کل انداختن باشما کجا![]()
شما پاتو بلند کنی ما اون زیر میرا هستیم
من اگه چیزی میگم برا این کاظم و مصطفی هست
وگر نه ما اوچیکتیم
![]()
![]()
آره پهلوون
![]()
![]()
Last edited by dizgah; 14-01-2008 at 12:40.
1000 تا از هر کدوم فرستادم ... فعلا انبارت رو آپگرید کن ...آقا ميشه چوب و چيزاي ديگه به هم هم فرستاد؟
آره ...اصلاً مختصات به چه دردي ميخوره؟فقط شناسايي جا؟
من پیشنهاد میکنم تو یه ورلد دیگه مثل 14 عضو شو چون تازه شروع شده و بالاترین امتیازش هم 390 هست ...
میتونم بزارمت سیترم تا روستام رو کنترل کنی و هر چی رسورس میخوای به خودت ترنسفر کنی ...خب من بايد چيكار كنم؟ بهشون حمله كنم؟ البته داره وضعم خوب ميشه ريسورسا رسيده هر چي هست دارم درست ميكنم ديگه. مختصاتت كجاست؟
تا یه مدت که تکلیف یارو مشخص بشه نه ولی وقتی بن شدنش قطعی شد آره میشهممنون ...برای نوبل کردن باید با نوبل من حمله کنی Natalie
اره میشه شهر ابوندد رو فارم ونوبل کنب
یه سوال دیگه سرباز ها میتونن از جنگل های تو نقشه رد بشن یا باید اونا رو دور بزنن ...؟
چون تو 12 از چند طرف تو محاصره جنگل هستم ...
سلام کسی می دونه بعداز نوبل کردن هر ساعت چند تا به لولایتی اضافه میشهبه سرعت بازی ربط داره اگه 1 باشه هر ساعت یکی اگه 1.5 باشه . . .هر ساعت یکی
نه، كسي كه sitter ميشه نه تنها تو زمان سيتر بودن، بلكه تا 24 ساعت بعد از دوران سيتريش هم نميتونه چيزي واسه خودش بفرسته يا چيزي بگيره.
نمیدونستم ....نه، كسي كه sitter ميشه نه تنها تو زمان سيتر بودن، بلكه تا 24 ساعت بعد از دوران سيتريش هم نميتونه چيزي واسه خودش بفرسته يا چيزي بگيره.
جنگلا و آب ها فقط واسه قشنگين، هيچ تغييري ايجاد نمي كنن، سربازا مسير مستقيم رو ميرن، اگه تو يه x يا تو يه y باشيد، فاصله راخت خساب ميشه و گر نه بايد از فيثاغورث استفاده كرد. (پس اين بازي به رياضي هم كمك ميكنه، واسه كنكور هم خوبه!)
تو سرعت 1.5 كه سرعت استاندارد بازيه، هر ساعت يكي به لويالتي اضافه ميشه.
اينطوري كه نميشه منو Ban ميكنن چون خلاف مقرراته اگه از روستايي كه سيترم به روستاي خودم بفرستم.
نه، Ban در كار نيست، اصلا تو ماركت كه بزني بفرسته، نميذاره بفرستي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)