سلام
کسی فایل اجرایی call of duty 5
رو داره ؟؟؟؟
فرمتش exe هست
سلام
کسی فایل اجرایی call of duty 5
رو داره ؟؟؟؟
فرمتش exe هست
کسی نبود ؟؟؟
همنیجور که بازی در حال اجراست ALT+Enter رو بزن ببین تمام صفحه نمیشه....
البته ممکنه توی تنظیمات بازی به طور اتفاقی گزینه windows mode رو فعال کرده باشی،یه چکی بکن....
نه نشد !!! تو تنظیمات بازی رفتم گزینه windows mode نداره !!؟؟![]()
عجبیه...من حدس میزنم شما یه جای کار داری اشتباه میکنی!!
البته گاهی اوقات این مشکل به خاطر شناخته نشدن مانتیور توسط سیستم و یا تنظیم نامناسب میزان HZ صفحه بازی و مانیتور پیش میاد!!
میگم شما توی پوشه اصلی بازی و یا سیو اون فایلی به نام config با فرمت .ini نداری؟؟
بازی pes 2013 دموش رو نصب کردم.موقع اجرا این ارور رو میده..چند بارم نصب کردم باز بی فایده بود.مشکل از چی هس ؟ چیکا باید کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ نیم ساعت گشتم ! این فایلی که میگی نبود ...........
اقا بچه ها کسی کرک هیتمن رو نداره ؟ کسی جواب مارو نمی ده ؟ عجب ادمایی هستینا
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
سلام دوستان. من امروز یه پک بازی pes2012 از تولیدات شرکت توسعه نرم افزار سریر (ویژه پرسپولیسیها) برای پسرم خریدم. شامل دوتا دی وی دی بود که روی لپ تاپم نصب کردم. مشکلی هم نیست و نصب شده و اجرا هم میشه. اما نمیدونم چطور امکاناتی رو که در توضیحات بازی شرح داده شده رو باید فعال کرد. مثل دوبله فارسی، منوی فارسی و ... تو setting هم رفتم اما کاری ازم بر نیومد. عکس پشت و روی کاور بازی رو گذاشتم شاید بتونه کمکی کنه. مرسی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)