هنوز که برای پیش پرداخت ها هم ندادن هر موقه که بخوان اضافه کنن پس پرداخت یا پیش پرداخت فرقی نمیکنه 100درصد به همه میدن
هنوز که برای پیش پرداخت ها هم ندادن هر موقه که بخوان اضافه کنن پس پرداخت یا پیش پرداخت فرقی نمیکنه 100درصد به همه میدن
شما آسوده استراحت کن که ما بیداریم! آب از آب تکان نخورده برادر. نرخ ها هم فعلا تغییری نداشته
بعیده که به عده ای بدن و به عده ای ندن. تازه اگر به اولویت باشه پیش پرداختها که یکجا تیغ زده شدند باید در اولویت باشند
=======================
دوستان موقع درسته یا موقه ؟!!!
البته گویا توی دهاتها به اطفال صغیر موقه یاد میدن و خب اونام بی تقصیرن![]()
Last edited by Dr Nima; 25-07-2015 at 14:43.
برای اون یکماه بهم گفتن آخر طرحت اضافه میشه.
منم ساده،قبول کردم.
هرسال اینو به من میگن اما آخرش دست من چیزی نمیگیره.
شورشو در آوردن
کلا 4 ساعت خوبه تو شبانه روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک بار شکایت کردم اما متاسفانه لغو کردم -این بار دیگه کوتاه نمیام !تایم اوتم 50 درصد شده بودبا عکس ارسال کردم !به نظرم خوب اقدام میکنند و مشکل رو حل میکنند
برای منم تایم اوت خیلی زیاد شده، زیاد بود زیادتر شده.
پینگ هم زیر 280 نمیاد!
الان که ساعت رایگان نیست.
نمیدونم چرا اطلاعات به بدبختی لود میشن.
هر کی نفهمه ، فکر میکنه اطلاعات با موتور گازی یا با یابویی ، الاغی چیزی طی مسیر میکنند تا به سیستم هدف برسند...![]()
منم همینطور خدا لعنتشون کنه همش اضطراب ناراحتی
دوستان به شماره زیر زنگ بزنین و از دست مخابرات شاکی بشین ، این چه وضعشه دیگه!!! موارد زیر رو گزارش بدین من قبلا شکایت تلفنی داشتم و به خوبی رسیدگی و رفع شد فقط اینو فهمیدم که این مخابرات تا زور بالا سرش نباشه هیچ بهایی به مشترکش نمیده ضمن اینکه خودم اینارو چندیدن بار به خودشون و بازرسی مخابرات هم گفتم ولی .... به دوستان و آشناهاتونم اطلاع رسانی کنین تا تعدامون بیشتر بشه به امید رفع این اختلالات و جبران حقوق تزییع شده مردم
سرعت و پینگ تایم به شدت افت کرده
گفتن یه ماه به مدت طرح اضافه میشه ولی نشده
امکانی برای تست sla وجود نداره درصورتی که بیشتر شرکتا تو سایتشون این امکانو دارن که اگه کیفیتشون افت کنه خسارت میدن
درباره اختلالات هیچ اطلاع رسانی پیامکی و اطلاعیه در سایتشون نیست در صورتی که طبق قرارداد sla باید این اختلالات اطلاع رسانی بشه وگرنه باید خسارت بدن
ضمنا مرکز پشتیبانیشونم تعداد کافی اپراتور نداره و باید به نسبت تعداد مشترکین اپراتور پاسخگو باشه که اینم طبق sla رعایت نمیشه
اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه شمالشرق
تلفن (ها) : 9-37650544 051
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)