همین مردم ازاری هات رو میکنی که ملت نفرینت میکنن نمیتونی رنکد بری بالا![]()
همین مردم ازاری هات رو میکنی که ملت نفرینت میکنن نمیتونی رنکد بری بالا![]()
من که میگم بخاطر محرم اینا ر...دن به نت شک ندارم هرسری به هر مناسبتی اینا اول به دستی به نت میزنن و که دیگه پلی نمیکنم تا بده محرم .خسته شدم همش سره نت باختم رنکد خدا لعنتشون کنه
خوب پس برای همه اینطوریهمن که میگم بخاطر محرم اینا ر...دن به نت شک ندارم هرسری به هر مناسبتی اینا اول به دستی به نت میزنن و که دیگه پلی نمیکنم تا بده محرم .خسته شدم همش سره نت باختم رنکد خدا لعنتشون کنه
برای من 4.2.2.4 پینگ بالا 250 300 و تایم اوت فراوان
بابا طرف وقتی سادیسم داره دست خودش که نیست. چند وقت یک بار میخواد یک کاری کنه که شما هی عصبانی شی. بعد میبینی جون 20 ساله سکته کرده. فکر می کنی این کارا اتفاقی هستش؟
شوخی کردمهمین مردم ازاری هات رو میکنی که ملت نفرینت میکنن نمیتونی رنکد بری بالا![]()
اتفاقا چند وقته دارم روی دستگاه محل کارم بازی می کنم. ماشالا اف پی اس زیر 60 هستش. مثلا ازرئال اس پل میزنه اف پی اس میره پایین =)) اسلو موشن میشه اسپلش =)) و به لطف دی سی هایی که میشه چندین دقیقه و اف پی اس مناسب و پینگ مناسب و پیک های مناسب ( رایونم خوب نیست هرچی هم بازی می کنم مالی نیست. نیاز به اسپک شدید دارم ) و همینطور بهترین بازی کنهای دنیا تو تیمم تونستم از مقام سیلور 2 به مقام سیلور 4 دست پیدا کنم که فکر می کنم پیشرفت بزرگی بوده![]()
انشالا سیزن بعدی ببینیم چی میشه
فعلا دارم از اونجای ریوت میخورم ببینم چه مزه ای هستشبد نیست.
اقا من 3 تا vpn دانلود کردم هیچ کدوم کانکت نمیشه از شما هم همین جوره؟ دیگه گندشا در اوردن
انگار هرچی بیشتر میریم جلو اوضاع اینترنت بهتر که نمیشه بدترم میشه!!
از ادم معمولی؟ با این وزنه هایی که اینا بستمن اگه باز کنن از رکورد دار دو سرعتم بهتر میدوه!
فقط بعید میدونم باز کنن مگه اینکه خودمون یه غلطی کنیم!
برا منم از صبح که باز نمیشد لول بعد ساعت 12 باز شد رفتم رنک وسط گیم ترکید نت کلا پینگ رفت بالا با تایم اوت ..... هنوزم پینگم بالاست
پست های شما ها رو در مورد وضعیت خراب اینترنت خوندم خواستم بگم
من با شاتل به راحتی لاگین میشم و بدون هیچ مشکلی هم بازی میکنم (البته با استفاده از سرویسهای کاهش پینگ! چون مسیر ارتباطی سرور داخلی شاتل با سرورهای خارجی از هر کجا که هست مشخصه که خیلی داغونه.)
ولی امروز با های وب یه تست کردم که ارور فایروال داد! یعنی اینکه مسئولین عزیز کلا زدن پورت مورد نیاز بازی رو مسدود کردن.
---------------------------------------
خب همین االان کاشف به عمل آمد که های وب با سرویس کاهش پینگ بدون مشکل لاگین شده و مییشه بازی کرد.
در ضمن یه موضوعی هم الان یادم افتاد وقتی با شاتل بازی میکردم چند بار پیش اومد که ارتباطم با سرورهای خارجی به کل قطع شد در حالی که برا سرورهای داخلی مشکلی نداشتم.
من از بازیکنای خیلی قدیمی این بازی هستم و افتخاراتم در این زمینه شامل بازی زمان انتخابات 88 و تابستون اون سال، انتخابات مجلس،کار کردن با تقریبا تمامی سرویس دهنده های اینترنتی شهرمون،10 سال adsl و قبل اینکه adsl بیاد اینترنت وایرلس و... هست.
اینا رو لیست کردم تا بگم که مشکلات نت در حال حاظر کاملا طبیعیه! و بهترن کار برای شما اینه که تا پایان این ماه زیاد بازی نکنید.
Last edited by mey123; 20-10-2015 at 14:26.
اره منم با شاتل راحت وصل میشم سرویس گیمینگ شاتلم که فعال کردم پینگ قابل قبولی دارم فقط این چند روز پینگ یکم بالا رفته.
من این چند وقتی که شاتل دارم باید بگم پینگش نسبت به سرورای خارجی اصلا ثبات نداره ولی چیزی که باعث شد شاتلو نگه دارم اینه که همیشه به سرور داخلی بدون مشکل و تایم اوت وصلم.
میثم تو طرح گیمینگت فعال هست؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)