تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 305 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام دوستان
    1. آیا میشه با گوشی و به واسطه ی بلوتوس از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد ؟؟؟
    2 . آیا میشه از اینترنت گوشی مثلا خط ایرانسل ( Gprs ) روی کامپیوتر استفاده کرد ؟؟؟
    3 . کارایی نرم افزار های لایت که داخل سی دی گوشی هست چیه ؟؟؟
    1 - بله میشه.با استفاده از برنامه gunbox
    2 - بله میشه. با استفاده از برنامه Pc Suit

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

1.) بچه ها گوشی من هم اسپیکرش هوا داره هم هدفونش ..اینجوری :شششششششششششششش........مخصوصا وقتی صداشو زیاد میکنم!!

شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟؟.....گوشی w810 که داداشم داره صداش صاف تره!!!!

چجوری میشه هواش رو گرفت؟....در ضمن گوشیم اتصالاته و تازه بهشون دادم آپدیت کردن

2.) در ضمن یه برنامه هم هست که عکس تماس گیرندرو بطور کامل نشون میده ...فکر کنم اسمش full screen caller باشه....کسی میتونه لینک سالم و رجیست شدش رو برام بگذاره

3.) یه سوال دیگه هم داشتم ...اونم اینکه چطوری یه عکس رو بصورت full screen بندازم تو بک گراند گوشیم؟؟

مرسی
    نه به هیچ وجه چنین مشکلی رو ندارم. حتما این موضوع رو با گارانتی در میون بزار.

3 - این کار شدنی نیست. یعنی شما نمیتونی یه عکس رو به عنوان وال پیپر به صورت full screen بزاری.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    ميشه بعضي از معايب N73 را بگيد بدون تعصب ؟
    ميشه كامل در مورد N73 اصلي و تقلبي توضيح بديد ؟
    چه جوري مي تونيم بفهميم ساخت فنلاند هست يا چين يا غيره ؟ كامل توضيح دهيد .
    آيا صداي N73 توي هدفون هم بلند و با كيفيت هست مثل W810 ؟
    آدرس تايپيك ديگه را نديد همين جا توضيح بديد .
    merci
    با تشكر
    صدای n73 با آپدیت کردن به خصوص به میوزیک ادیشن به مراتب از w810 سرتره...

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

1.) بچه ها گوشی من هم اسپیکرش هوا داره هم هدفونش ..اینجوری :شششششششششششششش........مخصوصا وقتی صداشو زیاد میکنم!!

شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟؟.....گوشی w810 که داداشم داره صداش صاف تره!!!!

چجوری میشه هواش رو گرفت؟....در ضمن گوشیم اتصالاته و تازه بهشون دادم آپدیت کردن

2.) در ضمن یه برنامه هم هست که عکس تماس گیرندرو بطور کامل نشون میده ...فکر کنم اسمش full screen caller باشه....کسی میتونه لینک سالم و رجیست شدش رو برام بگذاره

3.) یه سوال دیگه هم داشتم ...اونم اینکه چطوری یه عکس رو بصورت full screen بندازم تو بک گراند گوشیم؟؟

مرسی
    مال من بعضی آهنگا هوا داره ولی آهنگ های با کیفیت اصلا .یه چک بکن آهنگ با bitrate بالا (بالاتر از 128)بذار ببین بازم اینجوریه ؟آهنگی رو بذار که وسطش مثلا خواننده نخونه وآهنگ قطع بشه بعد یهو دوباره دوبس دوبس کنه بین این میتونی بفهمی چه قدر هوا داره .اگه تونستی توی 4shared.com سرچ کن یه آهنگ با بیت ریت بالا پیدا کن و دان کن وامتحان کن. (در ضمن یه خوده کوچولو هوا عادیه طوری که وقتی بلندی آهنگو روی نصف یه کم بیشتر بذاری صدای هوا رو نشنوی)
    موفق باشی...
    تمام.

داره خودمونی میشه BRUSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مستر ریست به چه دردی میخوره و چجوری میشه این کارو کرد؟
    متالیکا جان ممکنه اینطوری صداش درست بشه؟؟....چون فکر کنم با نرم افزار 3d effect زیاد ور رفتم به خاطر همین تو صداش هوا داره

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از هدفون های سونی استفاده کنید کیفیت 1.5 برابر میشه و هیچ هوا و نویزی هم در کار نیست .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مال من بعضی آهنگا هوا داره ولی آهنگ های با کیفیت اصلا .یه چک بکن آهنگ با bitrate بالا (بالاتر از 128)بذار ببین بازم اینجوریه ؟آهنگی رو بذار که وسطش مثلا خواننده نخونه وآهنگ قطع بشه بعد یهو دوباره دوبس دوبس کنه بین این میتونی بفهمی چه قدر هوا داره .اگه تونستی توی 4shared.com سرچ کن یه آهنگ با بیت ریت بالا پیدا کن و دان کن وامتحان کن. (در ضمن یه خوده کوچولو هوا عادیه طوری که وقتی بلندی آهنگو روی نصف یه کم بیشتر بذاری صدای هوا رو نشنوی)
    موفق باشی...
    تمام.
    وقتی برام مثلا sms میاد تو پس زمینه دینگ دینگ میگه شششششششششششش....و چون صداش فقط 2 تا دینگه کاملا میشه صدای هوا رو تشخیص داد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از هدفون های سونی استفاده کنید کیفیت 1.5 برابر میشه و هیچ هوا و نویزی هم در کار نیست .
    مشکل اینجاست که وقتی من روی ایکون ها هم میرم صدای هوا تو هدفونم میپیچه ...بعد از 2 ثانیه قطع میشه و تا دوباره جوی استیک رو تکون میدم صدای ششششش در میاد تو هدفون

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فرق گارانتی اصلی و متفرقه چیه؟
    با این اختلاف قیمتی که دارن(تا 60 هزار تومن) ارزش داره آدم گارانتی اصلی رو بگیره؟
    لطفا سریعتر جواب بدین چون وقت تنگه.
    Last edited by amanofnoname; 04-08-2007 at 07:28.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل اینجاست که وقتی من روی ایکون ها هم میرم صدای هوا تو هدفونم میپیچه ...بعد از 2 ثانیه قطع میشه و تا دوباره جوی استیک رو تکون میدم صدای ششششش در میاد تو هدفون

امیدوارم منظورمو رسونده باشم
    صدای هوا هم توی اسپیکر هم توی هدفون هست ؟آقا یه کاری بکن برای امتحان هدفونت موبایل رو وصل کن به اسپیکر کامپیوترت ببین کیفیتش بهتر میشه اگه اینجوری بهتر شد که اشکال از هدفونته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •