تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 942 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

براي من همون اولش براي تست يه مسيج فرستادم به خط پسر عموم بعدش صبح به من زنگ زد گفت ديشب **** مارو ... : گفتم چرا گفت تا صبح همين جوري اين مسيج 100 بار اومد ...
    از اعتبارم هم كم شد...
    خدا به همه ايرانسلي ها صبر بده
    این مشکل یه چند ماه پیش وقتی ایرانسل تو تبریز تازه را افتاده بود برا منم وجور داشت یه اس ام اس میزدم به 91 یا تالیا 100بار میرفت بهش ولی الان همچین مشکلی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

5

از ایرانسل اس ام اس زدی یا از 91 اس ام اس زدی؟
    فرستنده اس ام اس چه اپراتوری بوده گیرنده چه اپراتوری بوده؟
    از ايرانسل زدم به خط 0913 كه تو شهرستان بود....

داره خودمونی میشه pedram_behrang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

14

حتي اگر تنها ده تا سيم کارت هم فروش ميرفت ايرانسل بايد با تعداد کامل BTS ها در تمام نقاط شهر امکان دسترسي به قدرت سيگنال خوب را براي همان ده نفر در تمام نقاط شهر آماده کند وهيچ ارتباطي بين تعداد مشترکين و تعداد BTS ها نيست . آيا در اپراتور دولتي با اين حجم ميليوني که هر سال به آن اضافه ميشود براي مثال در تهران هر دفعه بايد يک سايت بقل يک سايت ديگر زد يا هر دفعه واگذاري بايد همش سايت اضافه کنند يعني مانند خط ثابت هي سيم کشي جديد کنند يا اينکه حجم شبکه را بالا ميبرند؟. بله حجم شبکه را بالا ميبرند کار BTS تحت پوشش قرار دادن وآنتن دهي خوب در منطقه نصب شده است و مقدار مشترکين وتعداد تماس مشترکين مربوط به ميزان حجم شبکه نصب شده در روي BTS و از آن به بعد ميباشد تعداد آن فقط براي مناطق کور وکم سيگنال احتمالي زياد ميشود مانند آنچه که شما در خیابان جمهوری مثال آوردید تمام آن سایتها بصورت یک پایه های استوانه ای با باکسهای کوچک فرستنده وگیرنده در امتداد خیابان که همگی مکمل پوشش یکدیگر هستند قرار دارند که کار آن فقط پوشش خیابان جمهوری با آن ساختمانهای بلند کناری میباشد این یعنی نقطه کور برای سایتی که به صورت سنتی با آن دکلهای مرسوم و کانتینر تجهیزات در کنارش هیچ جایی برای نصب ندارد شما فکر میکنی غرض از اینهمه صحبت از شبکه و فیبر نوری و سویئچر در ارتباطات سیار برای چیست برای همینه که میزان وتعداد حجم تماسهای ردوبدل شده را بالا ببرند واز زیاد کردن تجهیزات کم کنند البته فکر میکنم این سایتها ی نصب شده در جمهوری ایرانسلی باشند چون این یکی از شگردهای ایرانسه که اولین جایی که خوب پوشش میده مرکز بورس خرید وفروش گوشی و سیم کارت است تا مشتری بمحض خریدن سیمکارت کلی زوق کنه توی اصفهان نیز همینگونه بود در هر حال بیشتر صحبت بر سر این است که اصفهان آنتن دهی مناسبی ندارد وهنوز ب خلاف نظر شما هنوز تمام شهر را پوشش نداده، به شبکه زیر ساخت وصل هم نیست ودیگه اینکه از یکدیگر بیشتر یاد بگیریم ویا به قول شما بیشتر بیاندیشیم
    فعلا خدا حافظ شما چون من دیگه بعلت سفرنمیتونم کانکت بشم
    دوست گرامی، من نمي‌دونم شما در چه حدی اطلاعات از این صنعت دارید، ولی تا اونجایی که اطلاعات من بهم می‌گه، می‌دونم که اولین تجهیزات برای بالا بردن ظرفیت شبکه همون BTS هست. و دقیقاٌْ همونطور که اشاره کردی برای بالا بردن ظرفیت شبکه باید BTS اضافه کرد. شبکه زیر ساخت، فیبر نوری و سوییچر همه بعد از اضافه شدن BTS هست که می‌تونن ظرفیت شبکه رو بالا ببرن. حتی همون Box‌های کوچک کنار خیابون که بهشون اشاره کردی،‌اون‌ها هم BTS هستن. اگه شما از تکنولوژی جدیدتری با خبر هستین، لطفاْ من رو هم بی‌نصیب نذارین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چطوري ميشه Sms,mms,gprs را براي ايرانسل فعال كرد؟با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ترو خدا قبل از زدن پست یه نگاهی هم به یکی دو صفحه قبل بکنید .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

شماره Message Center : +98935000140
    برای اطلاعات بیشتر میتونی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.

برای استفاده از سرویسهای GPRS و MMS باید گوشیت تنظیمات داشته باشه که برای دریافت این تنظیمات میتونی با شماره 130 برای دایمیها و 140برای اعتباریها تماس بگیری .

برای اطلاعات بیشتر در این مورد میتونی به آدرسهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض ضوابط برگزاری مزایده اپراتور سوم

ضوابط برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه كشور توسط پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور به وزارت ارتباطات ابلاغ شد. به گزارش فارس طبق این ابلاغیه تكنولوژی مورد استفاده در اپراتور سوم تلفن همراه تكنولوژی نسل سوم خواهد بود.این پروژه با مشاركت و سرمایه‌گذار خارجی و داخلی (حداكثر تا 49 درصد سهم خارجی ) و بامدیریت فنی شریك ایرانی و با ملاحظات ایمنی اجرا خواهد شد.طبق این ابلاغیه این شبكه می‌تواند بصورت منطقه‌ای و با چند اپراتور مقتدر اجرا شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

ضوابط برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه كشور توسط پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور به وزارت ارتباطات ابلاغ شد. به گزارش فارس طبق این ابلاغیه تكنولوژی مورد استفاده در اپراتور سوم تلفن همراه تكنولوژی نسل سوم خواهد بود.این پروژه با مشاركت و سرمایه‌گذار خارجی و داخلی (حداكثر تا 49 درصد سهم خارجی ) و بامدیریت فنی شریك ایرانی و با ملاحظات ایمنی اجرا خواهد شد.طبق این ابلاغیه این شبكه می‌تواند بصورت منطقه‌ای و با چند اپراتور مقتدر اجرا شود.
    منظور از این منطقه ای یعنی چی ؟ کسی میدونه منظرش چی بید ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 2 سه هفته ای هست ایرانسل گرفتم. تو مشهدم.
    آنتن دهیش خوبه. مخصوصاً Gprs ش که معرکه است (فقط گرونه! ما رو بدبخت کرد!!!) فقط Sms هاش ایراد داره. از Tci که بهش Sms میزنی یا کلا نمیاد یا یک مسیج تکراری از یک نفر دیگه میاد! اعصاب ما رو خورد کرده.
    چند وقت پیش زنگ زدم ایرانسل گفتن دارن درستش میکنن. امروز دوباره زنگ زدم میگن این اصلاً مشکل ما نیست!!!! مشکل مخابراته زنگ بزن مخابرات!!! (البته یک مقدار درست به نظر میرسه. چون اونا نمیتونن Sms بزنن ولی من میتونم). حالا نمیدونم زنگ بزنم مخابرات یا نه؟

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

وال منم هست کسی از دوستان خبر جدید نداره.ما که مردیم تا این ایرانسل بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •