این مشکل یه چند ماه پیش وقتی ایرانسل تو تبریز تازه را افتاده بود برا منم وجور داشت یه اس ام اس میزدم به 91 یا تالیا 100بار میرفت بهش ولی الان همچین مشکلی ندارم![]()
![]()
این مشکل یه چند ماه پیش وقتی ایرانسل تو تبریز تازه را افتاده بود برا منم وجور داشت یه اس ام اس میزدم به 91 یا تالیا 100بار میرفت بهش ولی الان همچین مشکلی ندارم![]()
![]()
از ايرانسل زدم به خط 0913 كه تو شهرستان بود....![]()
دوست گرامی، من نميدونم شما در چه حدی اطلاعات از این صنعت دارید، ولی تا اونجایی که اطلاعات من بهم میگه، میدونم که اولین تجهیزات برای بالا بردن ظرفیت شبکه همون BTS هست. و دقیقاٌْ همونطور که اشاره کردی برای بالا بردن ظرفیت شبکه باید BTS اضافه کرد. شبکه زیر ساخت، فیبر نوری و سوییچر همه بعد از اضافه شدن BTS هست که میتونن ظرفیت شبکه رو بالا ببرن. حتی همون Boxهای کوچک کنار خیابون که بهشون اشاره کردی،اونها هم BTS هستن. اگه شما از تکنولوژی جدیدتری با خبر هستین، لطفاْ من رو هم بینصیب نذارین.
چطوري ميشه Sms,mms,gprs را براي ايرانسل فعال كرد؟با تشكر
![]()
ترو خدا قبل از زدن پست یه نگاهی هم به یکی دو صفحه قبل بکنید .
شماره Message Center : +98935000140
برای اطلاعات بیشتر میتونی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.![]()
برای استفاده از سرویسهای GPRS و MMS باید گوشیت تنظیمات داشته باشه که برای دریافت این تنظیمات میتونی با شماره 130 برای دایمیها و 140برای اعتباریها تماس بگیری .
برای اطلاعات بیشتر در این مورد میتونی به آدرسهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.![]()
ضوابط برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه كشور توسط پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور به وزارت ارتباطات ابلاغ شد. به گزارش فارس طبق این ابلاغیه تكنولوژی مورد استفاده در اپراتور سوم تلفن همراه تكنولوژی نسل سوم خواهد بود.این پروژه با مشاركت و سرمایهگذار خارجی و داخلی (حداكثر تا 49 درصد سهم خارجی ) و بامدیریت فنی شریك ایرانی و با ملاحظات ایمنی اجرا خواهد شد.طبق این ابلاغیه این شبكه میتواند بصورت منطقهای و با چند اپراتور مقتدر اجرا شود.
منظور از این منطقه ای یعنی چی ؟ کسی میدونه منظرش چی بید ؟![]()
من 2 سه هفته ای هست ایرانسل گرفتم. تو مشهدم.
آنتن دهیش خوبه. مخصوصاً Gprs ش که معرکه است (فقط گرونه! ما رو بدبخت کرد!!!) فقط Sms هاش ایراد داره. از Tci که بهش Sms میزنی یا کلا نمیاد یا یک مسیج تکراری از یک نفر دیگه میاد! اعصاب ما رو خورد کرده.
چند وقت پیش زنگ زدم ایرانسل گفتن دارن درستش میکنن. امروز دوباره زنگ زدم میگن این اصلاً مشکل ما نیست!!!! مشکل مخابراته زنگ بزن مخابرات!!! (البته یک مقدار درست به نظر میرسه. چون اونا نمیتونن Sms بزنن ولی من میتونم). حالا نمیدونم زنگ بزنم مخابرات یا نه؟
وال منم هست کسی از دوستان خبر جدید نداره.ما که مردیم تا این ایرانسل بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)