با سلام
دوستان من یک سوال داشتم اگر جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم
ایا میشه در GTA:San Andreas وارد خانه ی دوست دختر هامون بشیم؟اگه میشه چطوری؟
اگر جواب بدید ممنون میشم
با سلام
دوستان من یک سوال داشتم اگر جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم
ایا میشه در GTA:San Andreas وارد خانه ی دوست دختر هامون بشیم؟اگه میشه چطوری؟
اگر جواب بدید ممنون میشم
عزیزم با دانستن این روش چی میخواهی بکنی
نکنه هوایبه سرت زده است؟؟
از این کار ها بپر هیز که عاقبت خوب ندارد![]()
اگه میخوای ...
بستگی به بازیت داره!
اگه hotcoffee نصب باشه میشه!
اگه نصب نباشه یا به اصطلاح بازیت سانسور شده باشه , باید Hotcoffee رو بگیری و اجرا کنی تا بتونی با دختره ...
دانلود کن و از حالت ZIP در بیار (40 کیلوبایت):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگامی که بازی در حال اجرا است و دختره رو حسابی شاد کردی (تو کلوپ و دنس و ......)
وقتی دختررو رسوندی خونش و ازت دعوت کرد بری تو!
قبل از پاسخ Yes به دختره این فایل رو اجرا کن!
وضعیت سانسور بازی رو نشون میده! اگه Uncensored است که به دختره بگو Yes و برو تو - نمی خواهد کاری کنی!
اگه censored است که تو برنامه کلید خواسته شده رو یزن تا Uncensored بشه! حالا به دختره بگو Yes و برو تو!
البته اگر میتونی بر نفست غلبه کنی بهش بگو No..................
تا بعد!
Last edited by nw_nk; 01-04-2007 at 16:22.
فقط به طریق پست بالا میشه.
زور بیخود نزنین زیاد خوب نیست
1 دقیقه بیشتر نیست.
آره بابا يه ديقه آخه...
بي خيال
يا حق (:
بيا دانلودش كن برات ردش كردم.....![]()
![]()
سلام به همه!!
عزیزان پلیز منو از این مشکل نجات دهید.مشکل اینه که زمانی که بازی GTA SanAndreas را نصب نمودم، و اونو اجرا کردم، تمامی خطوط آن یه جوری دیگه استند.فکر میکنم به زبان روسی باشند. نمیدانم که آیا این مشکل من از ویندوز است و یا از خود بازی است؟
از عزیزانی که در این مشکل تجربه دارند و راه حل این مشکل را دریافته اند خواهشمندم تا لطف نموده و راه حل را برایم آموزش دهند.
با احترام
فرهمند
Last edited by Farahmand Farshidy; 02-04-2007 at 13:34.
شاید وقتی خواستی بازی رو نصب کنی زبان روسی رو انتخاب کردی؟نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه همکاران خوبم!!
امیدوارم خسته نباشید.
آقایان من در بازی GTA SanAndreas با یه مشکل روبرو شدم.
مشکل اینه که زمانی که بازی را نصب نمودم، و اونو اجرا کردم، تمامی خطوط آن یه جوری دیگه استند.فکر میکنم به لسان روسی باشند. نمیدانم که آیا این مشکل من از ویندوز است و یا از خود بازی است؟
به نظر من این مشکل از ویندوز است زیرا من قبلاً هم این بازی را از همین کاپی ای که دارم نصب نموده بودم اما آنوقت با این مشکل مواجه نشده بودم.
از عزیزانی که در این مشکل تجربه دارند و راه حل این مشکل را دریافته اند خواهشمندم تا لطف نموده و راه حل را برایم آموزش دهند.
با احترام
فرهمند
درسته . شاید هم بازی نسخه روسی هستش .شاید وقتی خواستی بازی رو نصب کنی زبان روسی رو انتخاب کردی؟
بابا بیخیال این حرفها . میخواین بن بشید ؟!دانلود کن و از حالت ZIP در بیار (40 کیلوبایت):
هنگامی که بازی در حال اجرا است و دختره رو حسابی شاد کردی (تو کلوپ و دنس و ......)
وقتی دختررو رسوندی خونش و ازت دعوت کرد بری تو!
قبل از پاسخ Yes به دختره این فایل رو اجرا کن!
وضعیت سانسور بازی رو نشون میده! اگه Uncensored است که به دختره بگو Yes و برو تو - نمی خواهد کاری کنی!
اگه censored است که تو برنامه کلید خواسته شده رو یزن تا Uncensored بشه! حالا به دختره بگو Yes و برو تو!
البته اگر میتونی بر نفست غلبه کنی بهش بگو No..................
تا بعد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)