چه طور میتونم عکس آپلود کنم.میخوام عکسشو بزارم.
چه طور میتونم عکس آپلود کنم.میخوام عکسشو بزارم.
با این سایت
مخصوص عکس و فیلم سایز رو هم عوض می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی میخوام اس ام اس توی گوشی سیو کنم این اخطار میاد و درایو message خالیه و inbox و drafts یا چیزای دیگه نیستن باید چیکار کنم![]()
شما حتی اگه بتونی save هم بکنی تو گوشی نشون نمیده
باید file maneger fepelore رو نصب کنی یا یک فایل منیجری که inbox رو نشون بده
من اینکارم میکردم
به یه شماره الکی سند میکردم و توی گوشیم میموندش
قسمت outbox از اونجا با drafts انتقال میدادم
میگم خب چه کاریه؟
البته اینم یکی از راههای ارسال پیام به drafts هست اما شما میتونید به جای اینکه به یه شماره الکی سند کنید بعد از اونجا به drafts انتقال بدین پیامتون رو بنویسید بعد گزینه close رو بزنید...
در این حالت از شما سوال میشه که آیا میخواین پیامتون پاک بشه یا توی شاخه ی drafts ذخیره بشه که شما وقتی save to drafts رو بزنید خود به خود توی drafts پیامتون هست بدون اینکه لازم باشه به یه شماره الکی سند کنید بعد از توی outbox انتقال رو صورت بدین...
موفق باشید...
فــــــــــــــــــرزاد
اصلا درایم message که داخل گوشی هست وقتی وصل میکنم به کامپیوتر خالیه فقط باید کلیک راست کنم بعد new message رو بزنم بعد که چیزی داخلش مینویسم میخوام سیوش کنم اون اخطار میاد مشکلش اینه که جایی نیست که سیو بشه
یک چیزی یادم افتاد
می تونید از نرم افزار هایی که با کامپیوتر میشه از طریق n70 اس ام اس فرستاد هم استفاده کرد
pc suit ان 70 همیشه inbox رو خالی نشون میده
درسته inbox خالیه اما برای من اصلا inbox نیست نه inbox نه drafts.درایوش خالیه خالیه چه برسه به اینکه inbox خالی باشه...![]()
متاسفم می خوای pc suit ان 73 رو بریز شاید بتونه کمکی بکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)