تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 954 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

داره خودمونی میشه Encor3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Among the Ashes

پيش فرض

من با دوستم موافقم اندد ها خیلی خطرناکند
    هر هیرویی تو هر تیم زد ه خودشو تو تیم مقابل داره. یعنی دوتا در اصل اینطوری طراحی شده و مبناش این بوده. شما نمی تونی بگی فلان تیم قویه یا ضعیفه. چون تعادل کاملا برقراره. بعدشم بازی ه اصلی به صورت -apdu برگزار میشه و دیگه تو این وضعیت تعادل کاملا برقراره. مثلا من همین امروز یه لحضه نشسته بودم فکر می کردم دیدم خدایا این -mage ، Lina رو چیکارش می کنه؟!؟! 40% اسپل دمیج ریداکشن. مانا برن و یه Ulti ه خفن. تازه بلینک هم داره. شما فرض کن هر دو تا هیرو لول 25 باشن. بعد لینا آغانیم و هزار تا کوفتو زهرمار دیگه بسته باشه. بعد Anti-mage هم 2 تا Cream.. basher با 2 تا هایپر. یه بلینک میکنه کنار لینل. اولین ضربه که میزنه لینا استان میشه و اینم هی میزنه هی میزنه بعد مانا و هلثش که نصف شده یه Ulti لینا پِخخخخخخخخخ.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ببخشيد 6 آنتي ميج دقيقآ چي كار ميكنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sharingan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اسنایپر خیلی تاور بزنه تا لول 10-12 میتونه بزنه. ولی وقتی Meepo اوا 12 بشه اولا اسناپر هیچ کاری نمی تونه بکنه. ثانیا تاور رو هم بهتر میزنه.
    اسنایپر در مقابل Lycanthrope هم چیزی نیس. یه چیز تو مایه های سوسک ه.
    قرار نبود sniper با lyncro دوئل كنه و تنها قراربود تاور بزنه...ولي يك sniper خوب به راحتي از پس lyncro بر مياد...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشيد 6 آنتي ميج دقيقآ چي كار ميكنه ؟
    به مقدار درصدي از مقدار مانايي كه هيروت نداره ازت كم ميكنه...
    level6=0.6 mana
    level11=0.85 mana
    level16=1.1 mana

آنتي ميج با دوتا بشر و باترفلاي واقعا هيرو خوفناكيه...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

به مقدار درصدي از مقدار مانايي كه هيروت نداره ازت كم ميكنه...
    level6=0.6 mana
    level11=0.85 mana
    level16=1.1 mana

آنتي ميج با دوتا بشر و باترفلاي واقعا هيرو خوفناكيه...
    متوجه نشدم
    يعني به مقدار مانايي كه نداري به اون طرف دميج ميده ؟

نظرتون در رابطه با BONE FELETCHER چيه ؟ خيلي خوب تاور ميندازه ها
    لول 1 شو ميزنه و بعد لول دوشو رو اتومات ميذاره و اتك ميده (البته لول دوشو هم زياد نزنه مهم نيست) بعد مياد عقب و شيشو ميزنه و هلث ميگيره و دوباره لول يك و ........ (خدايي خوبه )
    وارلاك هم فقط شيشش خوب به تاور اتك ميده وگرنه بدون شيشش نميتونه تاور اندازه خوبي باشه
    تيني هم اگه يه هايپر استون داشته باشه تاور و ميجوئه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متوجه نشدم
    يعني به مقدار مانايي كه نداري به اون طرف دميج ميده ؟

لول 1 شو ميزنه و بعد لول دوشو رو اتومات ميذاره و اتك ميده (البته لول دوشو هم زياد نزنه مهم نيست) بعد مياد عقب و شيشو ميزنه و هلث ميگيره و دوباره لول يك و ........ (خدايي خوبه )
    وارلاك هم فقط شيشش خوب به تاور اتك ميده وگرنه بدون شيشش نميتونه تاور اندازه خوبي باشه
    يعني مثلا دوست عزيز, lina ماناي كلش 1200 تاست. يه dragon strike مي زنه با يه دونه laguna blade ماناش ميشه مثلا 700 تا... در اين صورت به مقدار مثلا 1.1 ضربدر 500 بهش دمج ميزنه...

bone fletcher هم هيروي خيلي خيلي خوبيه ...فقط يه مشكل داره و انو hitpoint يا همو جون خيلي كمه شه به طوري كه هيروهايي كه instant damage دارند مانن demon witch و يا lina inverse مي تونن به راحتي بكشنش...ولي آخراي بازي كه hitpoint اون بالا رفت خيلي خوف مي شه...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

يعني مثلا دوست عزيز, lina ماناي كلش 1200 تاست. يه dragon strike مي زنه با يه دونه laguna blade ماناش ميشه مثلا 700 تا... در اين صورت به مقدار مثلا 1.1 ضربدر 500 بهش دمج ميزنه...

bone fletcher هم هيروي خيلي خيلي خوبيه ...فقط يه مشكل داره و انو hitpoint يا همو جون خيلي كمه شه به طوري كه هيروهايي كه instant damage دارند مانن demon witch و يا lina inverse مي تونن به راحتي بكشنش...ولي آخراي بازي كه hitpoint اون بالا رفت خيلي خوف مي شه...
    متوجه شدم
    براي هلثش ميشه واسش سنج رفت (سنج اند ياشا واسش عاليه چون وقتي دنبال طرف كني سنج بهش ميگيره و خلاص) البته واسه هيت پوينت گرفتن ميتوني واسش پرسونس بري (رينگ آف هلث و بغليش تو شاپ مخفي كه يادم نيست كه مانا ريجن ميده)
    ولي خداييش آخر بازي فضايي شاخ ميشه
    اگرم جلوي يه هيروي اينلجنس (مثلآ همين لينا (اسلاير) يا تينكر قرار بگيره ميتوني واسش ونجگارد بري كه دميج خوردنتو كم ميكنه

داره خودمونی میشه Encor3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Among the Ashes

پيش فرض

قرار نبود sniper با lyncro دوئل كنه و تنها قراربود تاور بزنه...ولي يك sniper خوب به راحتي از پس lyncro بر مياد...
    شما دیدی چجوری لیکنتروپ تاور میزنهLycanthropy Wolf هاشو در میاره یه + دمیج میده اگه هیرو ی جلوش نباشه بدون کریپ حتی 2 تا تاور یا حتی 3 تا رو می تونه عرض 4 دیقه بندازه. من خودم با چشمام دیدم. یه بار با بچه ها بازی میکردیم یه دوستی دارم اسمش کاوه اس. تو تیم مقابل بود. لیکنتروپ ورداشته بود. ما رفته بودم بالا رو جم کنیم مگا کنیم دیدیم جلومون فقط 4 تا هیرو ه. یه لحظه پایین رو نیگا کردیم قشنگ یکی یکی تاور هارو خورد تا ما برسیم مگامون کردن. کشتیمش دوباره بازخرید کرد اومد وسط رو هم مگا کرد.

BF یکی از خفن ترین هیرو های Late Game هستش. تاور هم قشنگ میزنه. در کل من از هیرو های کوچیک خوشم میاد. مثل همین Bone و پوگنا و دزل و...

متوجه شدم
    براي هلثش ميشه واسش سنج رفت (سنج اند ياشا واسش عاليه چون وقتي دنبال طرف كني سنج بهش ميگيره و خلاص) البته واسه هيت پوينت گرفتن ميتوني واسش پرسونس بري (رينگ آف هلث و بغليش تو شاپ مخفي كه يادم نيست كه مانا ريجن ميده)
    ولي خداييش آخر بازي فضايي شاخ ميشه
    اگرم جلوي يه هيروي اينلجنس (مثلآ همين لينا (اسلاير) يا تينكر قرار بگيره ميتوني واسش ونجگارد بري كه دميج خوردنتو كم ميكنه
    ونگارد اسپل ریداکشن رو زیاد نمی کنه. فقط دمیجی که توسط کریپ یا هیرو بهت می خوره رو با یه چنسی کم می کنه. اونم 35 تا که آخر بازی چیزی نیست.

==============
    بچه ها من به یه تیم نیاز دارم برای ترجمه ی Hero guide ها. چون واقعا زیاد هستن تنهایی از پسشون بر نمیام. ممنون میشم کمکم کنید. (اونایی که ترجمشون قویه)
    Last edited by Encor3; 20-06-2007 at 15:27.

در آغاز فعالیت Grisly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[quote=Encor3;1214132]عزیزم شما تو یه بازیه دوتا تا لول 5 3 بار بمیری دیگه قوی شدنت با خداست. بنابراین باید خوب بازیش بدی.

اخه این هیرو چه لول هایی داره که بتونه قوی بشه؟؟؟ یه خرس داره یه اتک اسپید داره یه استرنج
    با کدومش می خواد قوی بشه؟؟؟ تازه خرسشم بمیره حدود 400 تا از هلسش کم میشه.تو بازی گروهی هم هیچ فایده ای نداره.
    ولی وقتی خودش خرس میشه و با خرسش روی تاور میوفتن خیلی بدجور می زنن. فکر کنم تنها فایده اش این باشه.

در آغاز فعالیت Grisly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض تاور زن

بهترين تاورزن ها عبارتند از:
    sniper
    warlock
    من تو بعضی از مسابقات دیدم که اعضای یک تیم یا همشون تاور اندازن یا کریپ شور(اون هایی که می تون با لول هاشون همه ی کریپ هارو بکوشن)
    و این جوری به سرعت بازی رو تموم می کنن.واقعا ایده ی جالبیه. ولی اگه بازی تا لول 13 یا 14 تموم نشه اون موقع این تیم هیچ کاری نمی تونه انجام بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •