سلام.
همین Slackware یک نسخه ی چهار گیگی داره که توش پر پکیجه. مشکلم اینترنت بود وگرنه از مینت بسیار بهتره. BSD هم فقط کرنلش با لینوکس فرق داره وگرنه برنامه هاش مشترکه.
سلام.
همین Slackware یک نسخه ی چهار گیگی داره که توش پر پکیجه. مشکلم اینترنت بود وگرنه از مینت بسیار بهتره. BSD هم فقط کرنلش با لینوکس فرق داره وگرنه برنامه هاش مشترکه.
دوست عزیز، چیزی به نام اشتراک در دو سیستم عامل با هسته ی متفاوت(حتی با هسته ی یکسان هم با توجه به پیش نیازها و کتابخانه ها) معنی بیرونی نداره، حرف شما به صورت بر عکس صحیح هست، یعنی با توجه به کمبود بسته های نرم افزاری برای سیستم BSD گسترش دهندگان این سیستم عامل بسته ای طراحی کردند (مانند wine در لینوکس برای اجرای برنامه های ویندوز) که توان اجرای بسته های بایناری لینوکس رو فراهم آورد، تا نیاز کاربران BSD که با کمبود مشخص برنامه رو به رو بودند تا حدودی از بین بره، ولی ما چیزی به نام اجرای برنامه های BSD در لینوکس نداریم، یا حداقل من تحقیقا با همچین موضوعی برخورد نکردم، چون واضح هست، wine طراحی شد چون برنامه های ویندوز از لینوکس کاربردی تر بودند، ولی وقتی BSD برای خودش هم کمبود داره چه نیازی هست که لینوکس وابستگی پیدا کنه.
در ضمن سیستم عامل هایی با پایه های مشترک به هیچ عنوان معنای طراحی یکجور رو ارضا نمی کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اجرای بسته های یک توزیع روی توزیع دیگه، خیلی کار سختی هست به دلیل وابستگی ها، شما حتی گاها مثلا در توزیع اوبونتو برای نصب برنامه ی یک نسخه ی قدیمی روی نسخه ی جدید مشکل دارید و بالعکس، چون وابستگی های زیادی بر سر راه خواهند بود که بر طرف کردن دستی اونها کار وقت گیری هست، به نظر من ابزار apt-get از قدرتمند ترین ابزار نصب هست، با یک جستجوی کوچک هم می تونید نام بسته ها رو پیدا کنید.
man ubuntu 1.04 nasb kardam.
chetori farsi benevisam?
توی قسمت preferences در قسمت keyboard توی قسمت layouts شما باید اون رو اضافه کنید.
یادتون نره که shortcut هاش رو هم درست کنید(کلید های مخصوص تغییر زبان)
بعد هم از فونت فارسی رو نصب کنید.
سلام.
من میخوام دبیان نصب کنم.
اما مشکل اینجاست که من از مخابرات اینترنت میگیرم و DHCP نداره.
هرکاری هم میکنم نمیتونم استیتیک تنظیمات رو وارد کنم.
و حتی x11 رو هم باید اول از اینترنت بگیرم تا بیاد بالا دبیان.
چیکار کنم؟
راستش من پیشنهاد میکنم که از dhcpclient استفاده کنی. اگر جواب نگرفتی، یه راه موقت اینه که بیای با ifconfig آیپی رو دستی ست کنی، بهتره با یه سیستم کانکت شی و مشخصات رو برداری و توی ifconfig وارد کنی.
شما هم که از مخابرات ایران (؟) میگیرید. چطور اینکار رو کردید بدون DHCP؟ (DHCP کلاینت باید بخرم؟ درست کنم؟) من تنظیمات آی پیم رو بارها دستی وارد کردم و جواب نداده. من IPv4 رو به عنوان آی پی تنظیم میکنم، سابنت مسک رو میزارم همش روی 255، دی ان اس رو از ویندوز سون میگیرم و گیت وی رو هم میذارم همون آی پی.
درست اینکار رو انجام میدم؟
نه! من آیپی از مخابرات نمیگیرم! من از مودم میگیرم، مودم از آیاسپی، آیاسپی هم از هرجا که دلش خواست!
dhcpclient اسم یه برنامست که برای شما همهی این کارها رو انجام میده. فقط کافیه با دسترسی کاربر ریشه روی دیوایستون اون رو اجرا کنید.
نمیدونم شما چطور از مخابرات دارین اینترنت میگیرین، به فرض شما یه کابل اترنت دارین که اینترنت روی اونه (!) و میخواین از dhcpserver اون شبکه استفاده کنید:
برای اترنت شما آیپی میگیره از سرور موجود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این همه اگر یکم بیشتر توضیح بدین که چطور به اینترنت وصل میشین، بهتر میتونم کمکتون کنم
من از شرکت مخابرات اشتراک ADSL روی کابل میگیرم و با سیستم عامل تنظیمات PPPoE رو انجام میدم و با مودمم که از طریق پورت اترنت به کامپیوتر وصل شده به اینترنت کانکت میشم. : )نه! من آیپی از مخابرات نمیگیرم! من از مودم میگیرم، مودم از آیاسپی، آیاسپی هم از هرجا که دلش خواست!
نگاه کنید آی اس پی هامون هم یکیه، مخابراته:
درضمن وقتی مخابرات (یعنی ISP مخابرات) دی اچ سی پی رو غیر فعال کرده من چطوری میتونم از دی اچ سی پی استفاده کنم؟
خب، یه سوال دیگه، آیا شما توی سیسم عامل/توزیع دیگه، میتونید از این کانکشن pppoe استفاده کنید؟ اونجا دستی آیپی رو ست میکنید؟ و این که توی دبیان چطور دارین از pppoe استفاده میکنید که وصل میشه ولی آیپی نمیگیره؟
ـــــ
یه راه حل بهتر (در صورت امکان) اینه که شما تنظیمات pppoe رو روی مودم انجام بدین و بذارین خود مودم این کار رو کنه، احیانن NAT رو هم فعال کنید.
ـــــ
آیپی من ولید نیست که بخواد با آیپی شما یکی باشه یا حتی توی یه رنج باشه یا هرچی. درضمن اگر منظورتون speedtest.net که اون امضای من ۲ سال پیش رو نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)