خوب چیکار کنم چه شرکتی بهتره؟
خوب چیکار کنم چه شرکتی بهتره؟
من واقعا نمی دونم کدوم شرکت بهتره چون کلا مشکلات زیاده این نیست که مختص یه شرکت باشه، این شرکت بد نیست برای من ولی ممکنه برای شما بد باشه ...
من 3 هفته پیش شکایت کرده بودم تو سایت خودشون ساعت 2 زنگ زد گفت مشکلت برطرف شده ؟ که گفتم بد نیست ولی افت دارم بعد گفتش ما داریم تغییر زیرساختی میدیم که سعی می کنیم ثبات خیلی بهتر شه ، این حرفش مال یک ساعت پیشه میخوای بگیر تست کن ولی من دارم میگم ممکنه بد ممکنه خوب در بیاد .....
به نظرتون های وب بهتر نیست؟
های وب من داشتم قبلا خوب نبود، تازه به پینگ 170 میگفتن نرمال ، باز دیده بان میزاره رو حالت فست و پینگ 4224 میشه 110 و 8888 میاد زیر 80 ...
هندونه در بسته هست.قطعی های ریز داره.تو تقریبا 4-5 روز اول مشکل سرعت دانلود داشتم که رو یه فایل سرعت کامل نمیداد و بعد 4-5 روز درست شد.
یه دو روز هم تقریبا سرعت شده بود مثل دایل آپ.یه مشکلی هم که دارم با 1577 تماس میگیرم اشغاله.n بار بهشون گفتم تا حالا ،هنوز درست نکردن با موبایل میشه زنگ زد ولی هزینه مکالمه دقیقه ای 40 تومن میندازه. باید با کرمان تماس بگیرم،راحتت کنم،اگه مشکلی داشته باشی تو اینجا ،باید خیلی خوش شانس باشی سریع رفع بشه.
بعد یه ماه هنوز مشکل اشغال بودن خط حل نشده. میگن ظرفیتمون کمه تو منطقه شما،زیادش میکنیم.
3 و نیم شب 2 شب 4 ،5 ،ظهر،صبح زنگ زدم هنوز نتونستم حرف بزنم
تقریبا تو این یه ماه 10 روز مشکل داشتم.اگه برات مهم نیست قطع شدن و آسیبی بهت نمیرسونه بگیر.اگه برات مهمه و یه روز قطعی میشه آسیب جدی برات.اصلا سمتش نیا،برو آسیاتر یا پارس آفلاین. اونا ثباتشون بهتره و قطعی کم دارن.
پینگ عادیم هست بدون فست و ....
![]()
Last edited by rahyarpaul; 18-01-2020 at 19:13.
واس اونایی که قبلا به دلیل تغییرات زیرساختی قطع شده بوده چند روز طول کشیده ؟
از دیروز صبح قطعه واس من
مال من 1 هفته طول کشید بعد وصل شدنش هم افتضاااااح شد هی قطع و وصل میشد
برای من امروز صبح وصل شد. (۳ روز قطع بود)
واسه من تکست اومد ساعت 8 صبح که vpi و vci رو تغییر بده ولی هر کاری کردم وصل نشد زنگ زدم گفت باید کانفیگ پورت بشه چطور واس شما راحت وصل شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)