سلام دوستان. در حال حاضر پایدارترین فریمور جهانی برای مودم B612 چه فریموری هست؟ در صورت امکان لینک دانلود اگه وجود داشت بذارید. ممنون
سلام دوستان. در حال حاضر پایدارترین فریمور جهانی برای مودم B612 چه فریموری هست؟ در صورت امکان لینک دانلود اگه وجود داشت بذارید. ممنون
سلام
نسخه 11.195.03.00.002
پایداری خوبی داره
تو انجمن 4pda لینکش هست یا میتونین بزنین چند صفحه قبل همین تاپیک پیداش میکنین
سلام
یکی از دوستان و اساتید محترم منو راهنمایی میکنه
من الان برای آپدیتش کابل lan رو متصل میکنم و آدرس فایل فریمور رو میدم ولی دکمه استارت فعال نیست چرا؟
باید به کدوم پورت lan مودم وصل کنم و اینکه فقط همینکار و کار دیگه ای نمیخواد زمان آپدیت؟
ممنونم
Last edited by ali763; 13-09-2018 at 09:02.
حتما فایل درست انتخاب نکردی .پوشه نرم افزاررو اکسترک کن برس به پوشه Software
بازش کن داخلش یک فایل bin حجم بالا هست اونوبده به لودر
اگر بازم مشکل داشتی با اون لودر روش این تایپیک امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by حبیب 35; 12-09-2018 at 20:06.
ممنون دوست گرامی حق با شما بود فایل فریمور داخل یک فولدر با اسم فارسی بود که باعث این مشکل شده بود
یک نکته هم برای اطلاع دوستان وضع آنتن دهی مودم با آپدیت به فریمور نسخه 2018 جهانی بسیار عالی شده و اصلا قابل مقایسه با قبلش نیست
سلام
کسی تو شرق تهران برای آنلاک میشناسید که به من معرفی کنید.
اگر بتونن كد آنلاك كردن هر مودم رو بدست بيارن، براحتي و بدون هيچ كار خاصي ميشه آنلاكش كرد. مثل مودم هاي قديمي تر 3g و 4g همين شركت هوآوي و بقيه شركت ها.
فقط بايد يه سيمكارت از يه اپراتور ديگه انداخت رو مودم و اون كد رو از تو قسمت پنل واردش كرد و تمام.
اميدوارم بزودي اين مهم توسط متخصصان محترم انجام بشه![]()
سیم کارت اپراتور دیگه ای که میندازم اصلا کد آنلاک نمیخواد،مثل مودم های قدیمی اگه میشد بایک کد آنلاک کرد که محشر بود
تو قسمت connection كه بري ، مينويسه unlocked
يه مستطيل هم داره برا وارد كردن كد آنلاك كننده. اگر درست باشه مودم آنلاك ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)