تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 859 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یک معما من در سمت شمال منزلم به یک دکل ایرانسل و در سمت جنوب به دکل دیگری از ایرانسل وصل می شوم حالا در سمت جنوب اسپید تست اکلا سرعت دانلود را 30 نشون می ده وآپلود را 10 مگابیت و با دانلود منیجر سرعت دانلودم 500 تا 600 کیلو بایت است حالا در سمت دیگر یعنی شمال اسپید تست سرعت زیر 1 مگا بیت را نشان میده ولی با دانلود منیجر سرعتم 800 تا 900 کیلو بایت است حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ؟
    آنتن شمالی احتمالا فرکانس 1800 هست با کاربر بیشتر طبیعتا به خاطر رنج بیشتر و آنتن جنوبی 2600 هست با کاربر کمتر به خاطر رنج کمتر
    آقا مشکل پینگ ندادن آی پی ایرانسل درست نشد؟ مثلا برای امنیت بیشتر کاربران این کار رو کردن ولی خوب نمیگن ملت به مشکل میخورن؟ عاخه وقتی این کار رو میکنن باید یه تنظیماتی هم ارائه بدن که ملت بتونن غیر فعال کنن. این چه وضعیه عاخه؟

حالا از هات اسپات استفاده کنیم میشه پینگ گرفت؟
    پینگ از چی نمیده ایرانسل ؟

2. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم ببینم این بدرد گیمینگ اکس باکس می خوره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم ببینم این بدرد گیمینگ اکس باکس می خوره؟
    به دلیل NAT بسته خیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

خوب من با نت بازم هم مشکل دارم! شما داری؟
    به دلیل NAT بسته خیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقایون از امروز اون علامت خطر ، کنار علامت وای فای من رفته
    امکان داره nat باز شده باشه ؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب من با نت بازم هم مشکل دارم! شما داری؟
    NAT شما اگر باز باشه و شما هنوز مشکلی داری مشکل از جای دیگه هست یا اون سرور یا جای دیگه ای از ISP

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

وقتی مودم رو مستقیم وصل می کنی به کنسول می گه نت بازه.وقتی از طریق لبتاپ وصل کنی می گه بسته.کلا نت تاثیر گذار در پینگ نیست.شایدم یکم ولی بازم نت باز لزوما عالی نیست بر خلاف تصورها.
    NAT شما اگر باز باشه و شما هنوز مشکلی داری مشکل از جای دیگه هست یا اون سرور یا جای دیگه ای از ISP

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وقتی مودم رو مستقیم وصل می کنی به کنسول می گه نت بازه.وقتی از طریق لبتاپ وصل کنی می گه بسته.کلا نت تاثیر گذار در پینگ نیست.شایدم یکم ولی بازم نت باز لزوما عالی نیست بر خلاف تصورها.
    کسی هم نگفت روی پینگ تاثیر گذاره من یک پست گذاشتم صفحه قبل توضیح در مورد نت اون رو بخونید متوجه میشید تاپیک هم زدم برای توضیحات کامل تر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

چرا برای من برعکسه.البته من با های وبم.ولی زمانی که مودم مستقیم وصل هست نت بازه ولی وقتی از طریق لبتاپ و وی پی ان می زنم بسته می شه؟
    لیست دوستان هم به خاطر اینه که NAT ایرانسل Strict هست (حتی Moderate هم نیست یک راست بستنش)
    کلا ایرانسل خیلی مشکلات داره اینترنتش ولی با یه وی پی ان میشه مقدار زیادیش رو دور زد مثلا من بازی آنلاین wildlands با دوستان میخوام انجام بدم به بعضی ها حالت معمولی نمیتونم وصل بشم به خاطر NAT بسته ولی به وی پی ان وصل میشم NAT باز میشه درست میشه
    البته که همون جور تو که پست قبل هم گفتم دست ISP ها در این زمینه تقریبا بسته هست چون متاسفانه اینترنت الان گروگان زیرساخت هست و مثل کشورهای خارجی نیست که کمپانی های اینترنت خودشون از هرجا خواستن اینترنت بگیرن که بتونن بهترین کیفیت اینترنت رو ارائه بدن (تنها کشوری تو دنیا که دولت به ISP ها میگه همتون باید از من اینترنت بگیرید ایرانه!!!!!)

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پینگ از چی نمیده ایرانسل ؟
    من اینترنت ایرانسل دارم میخوام به سیستم خودم که این اینترنت روشه، وصل بشم اما نمیشه. مثلا نمیشه ریموت دسکتاپ زد. اصلا عای پی ایرانسل رو نمیشه پینگ گرفت. شما عای پی خودتو پینگ بگیر ببین میشه.

همون قضیه nat هست احتمالا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •