تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 419 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی ایرانسل که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر اونم به زور و فقط در یک نقطه از خونه آنتن میده

بدی این مودم اینه که آنتن جداگانه قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون
    Last edited by Babak_King; 11-11-2016 at 18:27.

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی ایرانسل که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر اونم به زور و فقط در یک نقطه از خونه آنتن میده

بدی این مودم اینه که آنتن جداگانه قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون
    شما باید مودم + انتن اکسترنال بخری هزینش تقریبا ۴۵۰ درمیاد انجوری که شما میگی نویز اونجا به شدت بالا س نمیزاره سیگنال بهتون برسه power error ایجاد میکنه

3. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

سلام
    کارهایی که به ذهنم میرسه، تماس با ایرانسل که کارشناس میاد خونه واسه انتن دهی البته اگر بهونه نیارن زیرزمینه، مورد بعدی همین تعویض مودم و استفاده از انتن چون کفتین تا ۴۰۰ مودم رومیزی هواوی b315 مودم خوبیه اما من انتن نزدم امتحان کنم اما تو تایپیک انتن دوستان هم دستی ساختن با هزینه کم هم از تجربیات در مورد انواع انتن پست گذاشتن. اگر میتونستین مودمی که انتن میخوره با انتنش تو محل تست کنید بعد هزینه کنید که خوب میشد، مورد بعدی sxt lte هستش یه گیرنده قوی برای کسایی که مشکل پوشش دارن قیمتش هم حدود ۵۰۰ هزاره . در مجموع درکتون میکنم الان یک خط انتن یعنی عذاب ایشاله که درست بشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

شما باید مودم + انتن اکسترنال بخری هزینش تقریبا ۴۵۰ درمیاد انجوری که شما میگی نویز اونجا به شدت بالا س نمیزاره سیگنال بهتون برسه power error ایجاد میکنه
    ممنون ناصر خان ... این مودم + آنتن چی پیشنهاد میکنید ؟ بحث نویز فکر نمیکنم باشه مشکل اینه که تقریبا حدود 3 متر از سطح زمین پایین تر هستیم و وقتی همکف میرم فول 4 خط آنتن میده

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    کارهایی که به ذهنم میرسه، تماس با ایرانسل که کارشناس میاد خونه واسه انتن دهی البته اگر بهونه نیارن زیرزمینه، مورد بعدی همین تعویض مودم و استفاده از انتن چون کفتین تا ۴۰۰ مودم رومیزی هواوی b315 مودم خوبیه اما من انتن نزدم امتحان کنم اما تو تایپیک انتن دوستان هم دستی ساختن با هزینه کم هم از تجربیات در مورد انواع انتن پست گذاشتن. اگر میتونستین مودمی که انتن میخوره با انتنش تو محل تست کنید بعد هزینه کنید که خوب میشد، مورد بعدی sxt lte هستش یه گیرنده قوی برای کسایی که مشکل پوشش دارن قیمتش هم حدود ۵۰۰ هزاره . در مجموع درکتون میکنم الان یک خط انتن یعنی عذاب ایشاله که درست بشه.

امیرخان ممنون بابت جواب ... این کارشناس از ایرانسل میاد برای این هست که مودم بگه چی بگیریم جواب بده ؟ فایده ای هم داره چون شنیدم کارشناس هاش فوق العاده ناوارد هستن ... تازه من شهرستان هستم ... مودم b315 آنتن میخوره میخام چیزی باشه که واقعا آنتن دهیش عالی باشه .. اون که فرمودید گیرنده قوی تا 500 چی هست ؟ مودم هست یا آنتن تنها اینقدر ؟ ... دم شما دوستان گل گرم

8. این کاربر از Babak_King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امیرخان ممنون بابت جواب ... این کارشناس از ایرانسل میاد برای این هست که مودم بگه چی بگیریم جواب بده ؟ فایده ای هم داره چون شنیدم کارشناس هاش فوق العاده ناوارد هستن ... تازه من شهرستان هستم ... مودم b315 آنتن میخوره میخام چیزی باشه که واقعا آنتن دهیش عالی باشه .. اون که فرمودید گیرنده قوی تا 500 چی هست ؟ مودم هست یا آنتن تنها اینقدر ؟ ... دم شما دوستان گل گرم
    خواهش میکنم، کارشناس با جی پی اس و لپ تاپ میاد نویز اینا جک میکنه اگر مشکل نرم افزاری باشه حل کنه البته اکر حل کنه! بله انتن میخوره تو نت سرچ کنید دی جیکالا و راستین بازار میفروشن. sxt lte سیم کارت میخوره با گیرندگی قوی واسه کسایی که از دکل دورن کاربرد داره ساپورت سرعت تا۱۰۰ مگابیت، ولی وای فای نداره باید اکسس پوینت بسازید .

10. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مودم 4g كه وايفاي داشته باشه،چي پيشنهاد ميدين؟(مدل دقيق ذكر كنيد لطفا) رنج كمتر از 300
    براي دفترمون ميخوام،نهايتا ١٠ تا دستگاه وصل ميشه

درمورد مودم روميزي كه ايرانسل ميده هم لطفا توضيح بدين.به درد ميخوره؟از لحاظ قيمتي ارزش داره يا نميصرفه؟

پ.ن:
    بله من دارم این مودم رو و کاملا هم راضی هستم
    حداقل خروجی پورت usb باید چند آمپر باشه ولتاژش؟میخوام مستقیم به آداپتور و پریز برق وصل کنم،مشکلی که پیش نمیاد؟
    Last edited by LEO.M; 12-11-2016 at 00:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان مودم 4g كه وايفاي داشته باشه،چي پيشنهاد ميدين؟(مدل دقيق ذكر كنيد لطفا) رنج كمتر از 300
    براي دفترمون ميخوام،نهايتا ١٠ تا دستگاه وصل ميشه

درمورد مودم روميزي كه ايرانسل ميده هم لطفا توضيح بدين.به درد ميخوره؟از لحاظ قيمتي ارزش داره يا نميصرفه؟

پ.ن:

حداقل خروجی پورت usb باید چند آمپر باشه ولتاژش؟میخوام مستقیم به آداپتور و پریز برق وصل کنم،مشکلی که پیش نمیاد؟
    نه داداش بین 1 تا 2 امپر باشه مشکلی نیست
    Last edited by senator2011; 12-11-2016 at 01:32.

13. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان به نظر شما کدام مودم برای فضای باز بهتر است
    Mikrotik SXT LTE
    Irancell TD-LTE ZW101

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان به نظر شما کدام مودم برای فضای باز بهتر است
    Mikrotik SXT LTE
    Irancell TD-LTE ZW101
    شما چه اینترنتی می خواهید تی دی یا اف دی دی
    sxt برای fdd و اون یکی برای تی دی هست

16. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •