تبریک میگم
گل آخر رو زدیم تازه رفتم رو هوا![]()
MSN هم 122 گل شد
تبریک میگم
گل آخر رو زدیم تازه رفتم رو هوا![]()
MSN هم 122 گل شد
من هم برد بارسا رو تبریک عرض میکنم. یه سه گانه تاریخی دیگه بدست آوردیم.
کاشکی مسی هم گل میزد
Mission Accomplished !
اینم از سه گانه این فصل ! تبریک بابت این فصل فوق العاده.![]()
تبریک. تیم اونقدر خوب شده بود که ناراحتی از دست دادن سی ال بیشتر از خوشحالی قهرمانیش بود! انتظارا حسابی بالا رفته بود. فوق العاده نبودیم و یووه تا گل اولش با احتیاط و خطا بسته بازی میکرد
بهترین بازیکن فینال 2009 ژاوی، فینال 2011 مسی، فینال 2015 اینیستا
فرمالن با 60 دقیقه بازی به سه گانه رسید![]()
مسی حالا حالا ها فینال میبینهکاشکی مسی هم گل میزد
فرصت واسه رکورد زیاده
تبریک میگم. چه پایانی داشت این فصل سخت!
بازم بارسا تاریخساز شد. دو سهگانه!
قهرمانی امسال شبیه داستانهای اساطیری و حماسی بود. اینکه در مسیر جام، قهرمان تمام لیگهای معتبر اروپا رو ببری، مثل این میمونه که رستم یا هرکول از خانهای مختلف رد شدن.
پایتختهای اروپایی هم که در تسخیر خودمونه: لندن، پاریس، رم، لندن و برلین.
پ.ن:
[emoji173] جام رو دستهای ژاوی [emoji173]
Last edited by romantic; 07-06-2015 at 01:19.
این که به سه گانه رسید هیچ تازه 4 میلیون هم برای باشگاه قبلیش یعنی آرسنال مفتی مفتی درآمد زایی کرد.فرمالن با 60 دقیقه بازی به سه گانه رسید(یکی از بندهای قرارداد این بود که اگه با بارسلونا قهرمان اروپا بشه باید این مبلغ پرداخت بشه) یعنی باید درآمد کسب کردن از فروش بازیکن رو از این ونگر یاد گرفت
![]()
تبریک میگم بردن مهمترین جام فصل و تکمیل کردن جام های این فصل رو و رکورد دو سه گانه رو .
امسال رو هم قطعا با 6 جام تمام میکنیم . سوپرکاپ اسپانیا که با بیلبائو هست . سوپرجام اروپا هم با سویا . لیگ قهرمانان جهان هم که قطعا ماس ماس .
قرارداد ویدال هم مثل اینکه قطعی شده و جایگزین دنی میشه . فقط امیدوارم دنی یه نیم فصل حداقل تمدید کنه . خدایی امسال فوق العاده بود .
ضمن اینکه پیکه تک به تک رو چیکار کرد ! کم دیده بودیم دفاع وسط تو ضد حمله شرکت کنه و اینقد اشتیاق زدن گل داشته باشه . عالی بود انصافا امشب .
به امید تکرار سه گانه بعدی در سال آینده .
تبریک تبریک بابت این فصل فوق العاده، فقط دیشب بازیکنا یکم کم دقت بودن وگرنه همون نیمه اول کار یووه تموم بود، اینیستا هم تنها بازیکنی شد که در سه فینال لیگ قهرمانان پاس گل داده❤ 3>
تبریک سه گانه چند سال صبر .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)