تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 168 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

خبلی خوبم می شه
    گیم پد خریدم به قیمت ناقابل 20 هزارتومن 360 درجه ش کامل کار می کنه همه چیش تکمیل فقط دکمه شوت و پاس و سانتر
    اینجور چیزا جابه جا بود که توی تنظیمات خود بازی درستش کردم الانم مشکلی ندارم
    بله باالاخره با برنامه x360 تنظیمات دسته رو درستش کردم . حالا هم شوک دسته ها کار میکنه هم هر دو آنالوگش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان FIFA باز.
    من می خوام تازه این بازی محبوب را بگیرم و در اوقات فراغت تابستان بازی کنم ولی باتوجه به فصل نقل و انتقالات که هم اکنون درش هستیم،می خوام جدیدترین ترکیب همه تیم ها را داشته باشم و آموزش نحوه آپدیت نقل و انتقالات را هم در یک سایتی خوندم ولی اونجا نوشته بود بازی باید حتما اورجینال باشه و کرک شده نباشه وگرنه نمی شه آنلاین آپدیت کرد
    من می خوام بازی را از همین مغازه های فروش بازی و به اصطلاح ویدئو کلوپ ها تهیه کنم که به احتمال زیاد یه شرکت ایرانی کپی و کرک کرده و اورجینال نیست
    حالا می خواستم راهنمایی کنید از چه شرکتی بازی را بخرم که مطمئن باشم اورجینال هست و راحت می شه نقل و انتقالات را آپدیت کرد؟
    برای PC می خوام.
    ممنون می شم راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان FIFA باز.
    من می خوام تازه این بازی محبوب را بگیرم و در اوقات فراغت تابستان بازی کنم ولی باتوجه به فصل نقل و انتقالات که هم اکنون درش هستیم،می خوام جدیدترین ترکیب همه تیم ها را داشته باشم و آموزش نحوه آپدیت نقل و انتقالات را هم در یک سایتی خوندم ولی اونجا نوشته بود بازی باید حتما اورجینال باشه و کرک شده نباشه وگرنه نمی شه آنلاین آپدیت کرد
    من می خوام بازی را از همین مغازه های فروش بازی و به اصطلاح ویدئو کلوپ ها تهیه کنم که به احتمال زیاد یه شرکت ایرانی کپی و کرک کرده و اورجینال نیست
    حالا می خواستم راهنمایی کنید از چه شرکتی بازی را بخرم که مطمئن باشم اورجینال هست و راحت می شه نقل و انتقالات را آپدیت کرد؟
    برای PC می خوام.
    ممنون می شم راهنمایی کنید.
    دیگه ارزش نداره تا ماه دیگه فیفا 16 میاد اما اگه مشکل مالی داری الان قیمت فیفا 15 پایین هست چون دیگه قدیمی شده و میتونی از سایت هایی مثل پردیس گیم یا سایت هایی که key code های بازی رو میفروشن تهیه کنی
    ولی اگه وضع مالیت خوبه صبر کن فیفا 16 رو با key code اصلی بخر که همیشه بتونی آپ=دیتش هم بکنی

4. این کاربر از ahmad rezaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیگه ارزش نداره تا ماه دیگه فیفا 16 میاد اما اگه مشکل مالی داری الان قیمت فیفا 15 پایین هست چون دیگه قدیمی شده و میتونی از سایت هایی مثل پردیس گیم یا سایت هایی که key code های بازی رو میفروشن تهیه کنی
    ولی اگه وضع مالیت خوبه صبر کن فیفا 16 رو با key code اصلی بخر که همیشه بتونی آپ=دیتش هم بکنی
    ممنون بابت راهنمایی.ولی فیفا ها همیشه مهر و آبان به بازار ایران میاد شما چطوری می گی 16 یک ماه دیگه میاد؟؟؟
    من از سایت های اینترنتی سی دی خرید نمی کنم.می خوام از همین ویدئوکلوپ ها تهیه کنم ولی مثلا اگه بخوام بازی را بخرم و key codeش را جدا از یه سایت اینترنتی مثل همین پردیس گیم بخرم می شه؟؟؟؟؟؟که بتونم جدیدترین آپدیت هایی را هم که واسه 15 منتشر می شه داشته باشم؟؟؟؟

6. این کاربر از hoomanfarzin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم تو رو خدا جواب بدین .

آیا تیم ملی ایران و در کل تیم های ملی آسیا در فیفا 2015 و 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم تو رو خدا جواب بدین .

آیا تیم ملی ایران و در کل تیم های ملی آسیا در فیفا 2015 و 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟
    درود بر شما تیم ملی ایران در فیفا ۱۵ و ۱۶ وجود ندارد و نخواهد داشت... تمیم ملی عربستان و باشگاه های این کشور وجود دارد

9. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی.ولی فیفا ها همیشه مهر و آبان به بازار ایران میاد شما چطوری می گی 16 یک ماه دیگه میاد؟؟؟
    من از سایت های اینترنتی سی دی خرید نمی کنم.می خوام از همین ویدئوکلوپ ها تهیه کنم ولی مثلا اگه بخوام بازی را بخرم و key codeش را جدا از یه سایت اینترنتی مثل همین پردیس گیم بخرم می شه؟؟؟؟؟؟که بتونم جدیدترین آپدیت هایی را هم که واسه 15 منتشر می شه داشته باشم؟؟؟؟
    اواخر سپتامبر میاد الان اول جولای هستش بعدش آگوست و بعدش سپتامبر یعنی کمی بیشتر از دوماه دیگه میاد یعنی همون مهر من تاریخو اشتباه نوشتم بودم ببخشید
    کد اگه خواستی بخری نباید اشتراکی باشه و به کسی هم نباید داده بشه اگه اینارو رعایت کنی هم بازی سریعتره هم باگ ها کمتره هم قابلیت آنلاین داری هم آپدیت بازی و بازیکنارو میتونی انجام بدی
    اگه میخوای فیفار 15 رو با تمام قابلیت هاش داشته باشی باید cd key بخری که اشتراکی هم نباشه
    cd key هم جداگانه میشه خرید

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر شما تیم ملی ایران در فیفا ۱۵ و ۱۶ وجود ندارد و نخواهد داشت... تمیم ملی عربستان و باشگاه های این کشور وجود دارد
    من فیفا 15 بازی کردم تیم ملی ایران رو داشت که!!
    البته هیچ کدومو نساخته بودن فقط اسماشون درست بود با ترکیبش

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من فیفا 15 بازی کردم تیم ملی ایران رو داشت که!!
    البته هیچ کدومو نساخته بودن فقط اسماشون درست بود با ترکیبش
    فیفا ۱۵ تیم ملی ایران !!!!!!
    صد درصد شما نسخه اصلی را بازی نکردید نسخه دستکاری شده بوده...

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فیفا ۱۵ تیم ملی ایران !!!!!!
    صد درصد شما نسخه اصلی را بازی نکردید نسخه دستکاری شده بوده...
    نه رفیق جان نسخه اصلی بود اگه دستکاری شده بود که قدرتاشونو زیاد میکردن اما بازیکنا اینقدر ضعیف بودن که حتی به زور حریف تیمی مثل هند عربستان میشدم و سبک بازیشونم دفاع مطلق بود مثل بازیشون داخل جاتم جهانی
    من بعد از نصب آپدیت هم دیدم تکنولوژی ورود توپ به دروازه اضافه شده هم تیم ملی ایران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •