دو سه هفته پيش رفتيم به دوستم بگيريم از يه فروشگاه معتبر همه هندزفري ها با گرانتي قيمتشون بين 50 تا 55 بود...
موفق باشيد!![]()
دو سه هفته پيش رفتيم به دوستم بگيريم از يه فروشگاه معتبر همه هندزفري ها با گرانتي قيمتشون بين 50 تا 55 بود...
موفق باشيد!![]()
سلام
من زیر Lcd گوشیم ( W810 ) یه ذره خاک گرفته . آیا می تونم کاریش که این خاک هاش را بگیرم ؟
يه w810 دارم كه سريال نامبرش عوض شده بود چند روز پيش از اينترنت آپديتش كردم پيغام Inactive Sim داد بردمش تا سريال نامبرشو دوباره عوض كنن . ميگن كه با چنج كردن سريال نامبر درست نميشه و بايد لايك بشه و هزينه اش هم تقريبا بيست هزار تومنه. اين لايك يعني چي و چرا اينطوري شده. لطفا كمكم كنيد. در ضمن شماره سريال اصليش تو سايت مخابرات رجيستر شده هست.
سلام
اگه W810 را با مموری 2 گیگ ( آبی ) 150 تومن بفروشم خوبه ؟؟یا نه؟؟؟؟
ابل رو وصل میکنم به گوشی ... ولی فایل ها رو نشون نمیده فقط این فایل ها رو نشون میده
- WMPInfo
- Traceability
- MemStickInfo
- MEMSTICK.IND
- MSTK_PRO.IND
مشکل چیست ؟
w700
سلام
اگه W810 را با مموری 2 گیگ ( آبی ) 150 تومن بفروشم خوبه ؟؟یا نه؟؟؟؟
معلومه که خوبه ک800 آکبندش 190 هزار تومنه
خلی ممنون H.VIKE جان شما قیمت hge-100 را هم پرسیدین آخهgps hge-100 داره
دوست عزيز با اچار ال گوشي بازش كن پاك كن من تا حالا 5 تا قاب عوض كردم با همين كار
خوب داري ميفروشي...دست دومه ديگه چه قدر كار كرده
كامپيوترت ويروسي نيست دوست عزيز!!!
اگه ويروسي نيست تو گوشيت ريست كلي كن بعد كابل رو بزن
حرف مهدي عزيز درسته
لايك فكر كنم به روز اول در اوردن گوشي حالا چرا اينجوري شده يا اپديت خوب نشده يا فريمور جديد اين مشكل رو داره
مهدي جون نگاه ماركاش نكرديم فقط گفت بيشترشون با گارانتي ميشن بين 50 تا 55...
موفق باشيد!![]()
سلام خدمت دوستان عزیز اگه ممکنه یه زحمتی براتون دارم من می خواستم هندزفری سونی اریکسون
hge-100 بخرم اما تو شهر ما یعنی مرند هرجا سر زدم نتونستم پیدا کنماز دوستان که تهران یا سایر شهرها هستند خواهشی داشتم که اگه تو شهر شما این مدلو پیدا کردین قیمتشو بپرسید و به من بگین خیلی ممنونم از زحمتی که برام میکشید
دوستون دارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)