تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 752 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من صدای XD200 گوش کردم با یه واکمن سونی بود فکر کنم سری S بود اصلا خوشم نیمد. تو این مقدار بوجه صدای JVC بهتره ولی شرمنده که مدل هدفون رو نمیدونم شما بگو به چه دستگاهی میخواهی وصل کنی چه آهنگ هایی بیشتر گوش میدی که دوستان بهتر کمکت کنند.
    اول جا داره که بابت پاسختون تشکر کنم. باید بگم که من بیشتر موزیک‌های ترنس گوش میدم و در اولیت بعدی موزیک‌های متفاوت نظیر. House، Ambient و.... بیشتر با کامپیوتر و بعضی موقع‌ها هم به ضبط های فای کوچیکی که دارم وصل میکنم. برای همین کیفیت صداش در هر سه باند Mid، Low و High Range برام مهمه. من خودم البته XD200 رو هم تست کردم ولی مال یکی از دوستام بود و دیگه هرچی گشتم اصلا تو بازار نبود و صداش به نسبت سایر هدفون‌هایی که امتحان کرده بودم خیلی بهتر بود. هدفونی میخوام ترجیحا از نوع بسته که تا سقف 50 تومن بهترین صدای ممکن رو تولید کنه.
    در هر صورت از سایر دوستان هم خواهش میکنم راهنمایی کنند.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اول جا داره که بابت پاسختون تشکر کنم. باید بگم که من بیشتر موزیک‌های ترنس گوش میدم و در اولیت بعدی موزیک‌های متفاوت نظیر. House، Ambient و.... بیشتر با کامپیوتر و بعضی موقع‌ها هم به ضبط های فای کوچیکی که دارم وصل میکنم. برای همین کیفیت صداش در هر سه باند Mid، Low و High Range برام مهمه. من خودم البته XD200 رو هم تست کردم ولی مال یکی از دوستام بود و دیگه هرچی گشتم اصلا تو بازار نبود و صداش به نسبت سایر هدفون‌هایی که امتحان کرده بودم خیلی بهتر بود. هدفونی میخوام ترجیحا از نوع بسته که تا سقف 50 تومن بهترین صدای ممکن رو تولید کنه.
    در هر صورت از سایر دوستان هم خواهش میکنم راهنمایی کنند.
    دوست من با توجه به سبکی که گوش میدی ترجیحا لازم نیست ! حتما بایدبسته باشه !
    حتما فول سایز میخوای؟ supra-aural نمیخوای باشه لزوما؟
    *گرچه با کمال تاسف باید بگم که هدفون های بسته خوب و سطح بالا یا تو بازار ایران نیست یا اگرم باشه به قیمتیه که همش رو دارن میخورن !
    برای مثال هدفون هایی از برند های audio technica koss denon و ... نیست و هدفون های بسته ی خوب سن هایزر مثل 280پرو -380 پرو هم پیدا نمیشه ... تنها در ای کی جی مدل های بسته اش هست که اونم فول سایز هست و اصلا به درد بودجه شما نمیخوره !

در نتیجه بهترین برند برای این بودجه همین محصولات سونی هست ! اتفاقا این مدلی که دست روش گذاشتی مدل خیلی خوبی هست تو این رده !
    از نظر امپدانس هم 70 اوهم هست و به درد پلیر نمیخوره به طور کلی !
    ... هدفون هم که بسته هست که در نتیجه دارای صدای ایزوله شده هست و تو اکثر بررسی ها همینطور که از ساختار این هدفون پیداست به باس عمیق (که دقیقا برای سبک الکترونیک(ترنس.هاوس.تکنو) و هیپ هاپ مناسب هست) اشاره شده!

شما کدوم نمایندگی ها رو سر زدی ؟ یه سر به نمایندگی های سونی تو پایتخت هم بزن ! 3 تا فروشگاه هست ...

به هر حال این هدفون در این رده و با این قیمت یه گزینه خیلی خوب هست و کاملا مناسب برای سبک الکترونیک در درجه اول هست و دارای صدای ایزوله شده و باس های عمیق هست.

اون دوستمون هم که صدا براش جالب نبوده یا با صدای ایزوله هدفون های بسته اشنا نبوده یا سبکی که داشته گوش میداده مناسب نبوده و مورد بعدی این هدفون با امپدانس 70 اوهم برای یه پلیر(همین سری اس سونی) مناسب نیست و صدای واقعی رو پلیر نمیتونه درایو بکنه اونطور که هست!
    Last edited by a.z.p.z; 25-08-2010 at 02:03.

3. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست من با توجه به سبکی که گوش میدی ترجیحا لازم نیست ! حتما بایدبسته باشه !
    حتما فول سایز میخوای؟ supra-aural نمیخوای باشه لزوما؟
    *گرچه با کمال تاسف باید بگم که هدفون های بسته خوب و سطح بالا یا تو بازار ایران نیست یا اگرم باشه به قیمتیه که همش رو دارن میخورن !
    برای مثال هدفون هایی از برند های audio technica koss denon و ... نیست و هدفون های بسته ی خوب سن هایزر مثل 280پرو -380 پرو هم پیدا نمیشه ... تنها در ای کی جی مدل های بسته اش هست که اونم فول سایز هست و اصلا به درد بودجه شما نمیخوره !

در نتیجه بهترین برند برای این بودجه همین محصولات سونی هست ! اتفاقا این مدلی که دست روش گذاشتی مدل خیلی خوبی هست تو این رده !
    از نظر امپدانس هم 70 اوهم هست و به درد پلیر نمیخوره به طور کلی !
    ... هدفون هم که بسته هست که در نتیجه دارای صدای ایزوله شده هست و تو اکثر بررسی ها همینطور که از ساختار این هدفون پیداست به باس عمیق (که دقیقا برای سبک الکترونیک(ترنس.هاوس.تکنو) و هیپ هاپ مناسب هست) اشاره شده!

شما کدوم نمایندگی ها رو سر زدی ؟ یه سر به نمایندگی های سونی تو پایتخت هم بزن ! 3 تا فروشگاه هست ...

به هر حال این هدفون در این رده و با این قیمت یه گزینه خیلی خوب هست و کاملا مناسب برای سبک الکترونیک در درجه اول هست و دارای صدای ایزوله شده و باس های عمیق هست.

اون دوستمون هم که صدا براش جالب نبوده یا با صدای ایزوله هدفون های بسته اشنا نبوده یا سبکی که داشته گوش میداده مناسب نبوده و مورد بعدی این هدفون با امپدانس 70 اوهم برای یه پلیر(همین سری اس سونی) مناسب نیست و صدای واقعی رو پلیر نمیتونه درایو بکنه اونطور که هست!

دوست عزیز واقعا ازتون ممنونم و نمیدونم چطوری باید تشکر کنم. خیلی در این زمینه بهم کمک کردی و الان معیارهای یک هدفون خوب اومد دستم. متاسفانه من در شهرستان زندگی میکنم و به چندین جای معتبر و نمایندگی سونی سر زدم ولی متاسفانه این مدل اصلا نبود و تنها مدل که دیدم همون XD100 بود که به نظرم خیلی تفاوت هست بین این و مدل 200. به یکی از افراد معتبر هم که تا حالا همه قطعات رو ازش میگرفتم سفارش دادم که برام از همین جاها تو تهران گیر بیاره ولی اون هم گفت تو بازار موجود نیست که دیگه خیلی برام عجیب بود چون این مدل در کاتالوگ‌های رسمی سونی در ایران درج شده و قیمت خوبی هم داره ولی اصلا نبود که نبود.
    برای همین اگه شما وبسایت معتبر و آنلاین سراغ دارید که من بتونم با قیمت مناسب ازش بخرم واقعا ازتون ممنونم. البته خودم به سایت‌های Sonytehran.com سر زدم که قیمتش رو 35 تومن زده بود. سایر سایت‌ها هم مثل Rayaneh.com , shop7.ir و ------------- هم سر زدم ولی موجود نداشتند.
    با همه این تفاسیری که گفتم اگه در نهایتش نتونستم گیر بیارم. مدل 100 ارزشش رو داره که یک صدای خوب رو تولید کنه.
    باز هم ممنون و سپاسگذار از شما

5. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

دقیقا حرفت درسته همینطور هست و برای همین موضوع هم میتونی بری به سایت HEADPHONE.COM که جدول مربوط به فرکانس هدفون ها رو ببینی که مثلا تو چه فرکانسی افت میکنه و ...
    *دقیقا پلیر و اکولایزر و ... هم تاثیر داره ...
    ولی من میگم تو سبک FOLK METAL به خوبی مدل 630 و هم رده اش از همین خانواده ساپورت میکنه چون اون موردی که ذکر کردی تو موسیقی FOLK دیده نمیشه ... و همچنبن اسپیس راک که کلا سبک های ارومی هستن و برخلاف بعضی از کارهای گاث راک اینطور نیست که یک دفعه کار سنگین بشه و میزان فرکانس بالا بره !

** حرف شمارو قبول دارم که به طور کل به درد راک و متال نمیخوره ولی من دارم به طور اختصاصی در مورد folk metal-space rock میگم!
    *گرچه از نظر من و شما به درد راک و متال نمیخوره و مارو راضی نمیکنه ولی شاید یکی رو راضی بکنه بالاخره صدا و سطح انتظار افراد متفاوت هست...
    اره اینکه ممکنه بعضی ها هم راضی بکنه شکی درش نیس ...
    در مورد اون سبکهایی که نام بردی من هم احتمال میدم جواب بده ....
    ولی در کل
    البته فکر نکنم و نباید اینطوری باشه که این وصله به کریتیو بچسبونیم که کاراش تو سبکای راک و متال افتضاس
    چون خودشم بنده خدا هیچ ادعایی نداره در این مورد

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوست عزیز واقعا ازتون ممنونم و نمیدونم چطوری باید تشکر کنم. خیلی در این زمینه بهم کمک کردی و الان معیارهای یک هدفون خوب اومد دستم. متاسفانه من در شهرستان زندگی میکنم و به چندین جای معتبر و نمایندگی سونی سر زدم ولی متاسفانه این مدل اصلا نبود و تنها مدل که دیدم همون XD100 بود که به نظرم خیلی تفاوت هست بین این و مدل 200. به یکی از افراد معتبر هم که تا حالا همه قطعات رو ازش میگرفتم سفارش دادم که برام از همین جاها تو تهران گیر بیاره ولی اون هم گفت تو بازار موجود نیست که دیگه خیلی برام عجیب بود چون این مدل در کاتالوگ‌های رسمی سونی در ایران درج شده و قیمت خوبی هم داره ولی اصلا نبود که نبود.
    برای همین اگه شما وبسایت معتبر و آنلاین سراغ دارید که من بتونم با قیمت مناسب ازش بخرم واقعا ازتون ممنونم. البته خودم به سایت‌های Sonytehran.com سر زدم که قیمتش رو 35 تومن زده بود. سایر سایت‌ها هم مثل Rayaneh.com , shop7.ir و ------------- هم سر زدم ولی موجود نداشتند.
    با همه این تفاسیری که گفتم اگه در نهایتش نتونستم گیر بیارم. مدل 100 ارزشش رو داره که یک صدای خوب رو تولید کنه.
    باز هم ممنون و سپاسگذار از شما
    به هر حال دوست ! من این مدل رو 1 ماه پیش تو پایتخت تهران دیده بودم که دارن ... مطمئنا اگه اومدی تهران میتونی گیر بیاری ...
    با این حال سعی کن 200 رو بگیری تا 100 ...

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بیشترین میزان هدفون تقلبی تو بازار ایران مربوط به سنایزر میشه و یکی از سخت ترین مدل هایی که میشه تشخیص داد و خیلی تو دنیا زیاد تقلبیش هست. IE8 هست لینک های زیر رو نگاه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    اگه خواستی بگیری کمی مقایسه با این عکس ها کن که به مشکل نخوری.
    باور نکردنی بود مرسی
    3 هفته پیش که رفتم جمهوری 1 مغازه که بالا درش بزرگ نوشته بود shure corporation گفت تا 1 ماه دیگه هدفون میاره تا الان هم به خاطر اون صبر کردم
    فردا میخوام برم ببینم الکی گفت یا آورده
    تو این سایتهیی که معرفی کردین چیزی در مورد تقلیبیهای shure ندیدم
    خواستم بدونم شما معیاری می دونی که بفهمه اصله یا تقلبی
    البته مغازه دارش آدم مسن و جا افتادهایی بود

داره خودمونی میشه feri007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هدفون in ear برای گوش دادن به انواع ساب ژانرهای متال تا سقف 30 تومن چی پیشنهاد میدید؟
    من شخصا وقتی با اسپیکر گوش میدم Bass رو زیاد میکنم و Treble رو تقریبا میبندم!
    البته تا اونجایی که من فهمیدم حرکتم اشتباهه!(؟)
    ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من بودجم حدود 50 60 تومن هست و دنبال یه هدفون یا ایرفون هستم برای گوش دادن به انواع موزیک(بیشتر Progressive Rock و Psychic و Rock و همچنین آهنگ های گیتار! تقریبا" همه چی!) با mp3 Cowon O2 صدا هم خیلی برام مهم هست و اینکه موقع دویدن از گوش نیفته! خودم شک دارم که Headphone بگیرم یا Earphone تا حالا Headphone استفاده نکردم تو خیابون تابلو نیست؟ راستی اگر Earphone باشه حتما" می خوام in ear باشه.

با تشکر
    Last edited by pkr_legend; 28-08-2010 at 22:13.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هدفون in ear برای گوش دادن به انواع ساب ژانرهای متال تا سقف 30 تومن چی پیشنهاد میدید؟
    من شخصا وقتی با اسپیکر گوش میدم Bass رو زیاد میکنم و Treble رو تقریبا میبندم!
    البته تا اونجایی که من فهمیدم حرکتم اشتباهه!(؟)
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    sony ex35
    سلام دوستان. من بودجم حدود 50 60 تومن هست و دنبال یه هدفون یا ایرفون هستم برای گوش دادن به انواع موزیک(بیشتر Progressive Rock و Psychic و Rock و همچنین آهنگ های گیتار! تقریبا" همه چی!) با mp3 Cowon O2 صدا هم خیلی برام مهم هست و اینکه موقع دویدن از گوش نیفته! خودم شک دارم که Headphone بگیرم یا Earphone تا حالا Headphone استفاده نکردم تو خیابون تابلو نیست؟ راستی اگر Earphone باشه حتما" می خوام in ear باشه.

با تشکر
    sennheiser cx 500

باور نکردنی بود مرسی
    3 هفته پیش که رفتم جمهوری 1 مغازه که بالا درش بزرگ نوشته بود shure corporation گفت تا 1 ماه دیگه هدفون میاره تا الان هم به خاطر اون صبر کردم
    فردا میخوام برم ببینم الکی گفت یا آورده
    تو این سایتهیی که معرفی کردین چیزی در مورد تقلیبیهای shure ندیدم
    خواستم بدونم شما معیاری می دونی که بفهمه اصله یا تقلبی
    البته مغازه دارش آدم مسن و جا افتادهایی بود
    نه عزیز من موضوع کلاه برداری و این ها نیست بحث سر این هست که همه از کانال های غیر رسمی و از پخش کننده های عمده از داخل چین وارد میکنند و هیچ وارد کننده هدفونی تو ایران با کانال های رسمی پخش برند های مربوط در ارتباط نیست!
    پس تقریبا پیدا کردن اصل با اطمینان خاطر غیر ممکن میشه. خیلی مسائل دیگه هست که قشنگ نیست تو محیط اینترنت بیان بشه ولی کلا بازار هدفون تو ایران بازار بسیار بسیار .... .
    Last edited by peaceful1; 29-08-2010 at 08:23.

12. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس من چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •